Home \ index
 

Vinn en forvaring kamp.

 

En forsvars kamp kan være frustrerende og vanskelig å vinne. I denne artikkelen vil vi introdusere deg om noen handlinger du kan ta for å vinne en forvaringstvisjon.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær den første til å handle. Hvis barnets mor saksøkt deg i retten, har du et problem. Når en far bringer barnets mor til retten, viser det retten at du virkelig vil være en del av barnets liv og ønsker å handle.       
 2.  
 3.             2      Betal for barnestøtte - selv om det ikke er avgjort av retten, uansett hvor mye. Betal litt penger hver måned. Ikke gi penger, skriv en sjekk eller foreta bankoverføring mv.        
 4.  
 5.             3      Unngå å krangle med den andre forelderen. Dette gjør bare tingene verre og vil bare forvirre barnet ditt og få ham til å blande følelser.        
 6.  
 7.             4      Ring politiet. Hvis den andre forelderen argumenterer med deg når som helst, bare gå ut og ring politiet. "Ikke gå til tvisten". Det kunne ellers bli inkludert i en politirapport og brukt i retten mot deg.        
 8.  
 9.   5      Tilbring så mange vakre øyeblikk med barna som mulig. Ta dem til aktiviteter som de liker, så de liker å være med deg og dokumentere disse aktivitetene med bilder. Liker du å svømme, ansiktsmaling eller gå i skogen? Flott - gjør alt dette med dem og ha bevisbildene klare. Har du ikke tid til å ta henne til et spesielt sted? Ikke noe problem - lag et spill av hva du må gjøre, fra å handle i kjøpesenteret for å feie løvverket. La dem ha det gøy og ta bilder av de vakre øyeblikkene som støtter at du har det gøy sammen.     
 10.  
 11.   6     Sørg for at du møter så mange lærerkonferanser, medisinske avtaler og ekstrakursaktiviteter som du kan, og sørg for å kjenne navnene til lærerne, leger, venner, trenere og barnevakt.     
 12.  
 13.             7      Lag poster. Det er veldig viktig. Oppbevar plater hver gang du ser eller ser barnet ditt. Dette vil hjelpe deg på lang sikt. Ikke fortell den andre forelder at du holder opptak.          
 14.  
 15.             8      Gjør dine besøk. Pass på at du besøker barna når det er din tur til å besøke. Hvis du ikke kan gjøre det av en eller annen grunn, bør du definitivt ringe og informere den andre forelderen. Unnlatelse av å planlegge besøk gjør et dårlig inntrykk for deg.        
 16.  
 17.             9      Bruk forretningsklær. Pass på at du er kledd godt og har på seg en drakt eller lignende. sterkt. Ikke bruk snusket klær, for eksempel en revet jeans eller en revet skjorte.        
 18.  
 19.             10      Pass på at du er klar over alle rettsavtaler. Å holde seg borte fra høringer kan føre til en warrant.        
 20.  
 21.             11      Vær deg selv, men hev dine rettigheter.                  
 22.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

               
Index populær:
Oftere smil.

Få visum for Canada.

La din mann være.

Overbevise foreldrene dine om et kjærlighets ekteskap.

Tine frossen brystmelk.

Lag en stamtavle.

Behandle fristelser.

Lag et spesielt papirplan.

Multipliser planter.

Lag babyservietter.

Fjern flytende latex.

Lær barns disiplin.

Reiser i bilen med en baby.

Å lage Adana Kebab.

Lei et godt ekteskap.

Last ned YouTube Channel.

Lag eukalyptusolje.

Koble høyttalere til en PlayStation 4.

Skann en QR kode.

Forbered Beef Jerky.

Sett barn i seng.