Home \ index
 

Hold deg rolig med søskenene dine.

 

Det er mange anledninger når en søsken vil ødelegge et øyeblikk - det være seg under en telefonsamtale, i et øyeblikk av avslapning eller til og med på en dato. Denne pågående chatteren kan være irriterende, og mange lurer på hvordan man skal håndtere det. Noen få enkle trinn før, under og etter konfrontasjonen kan avdekke enhver potensiell konflikt, slik at søsken dine snakker mindre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Deal med øyeblikket  ,

    
   
 1.            1      Ignorer den. Ofte er det noen som irriterer eller irriterer deg, og ser etter oppmerksomhet. Hvis du ignorerer den, sender du en sterk melding. Du er over den og vil ikke bli trukket inn i den negative oppførselen. 
    
  • Ikke glem at du er en verdifull person. Hvis din bror eller søster kommer deg ned eller vil at du skal føle deg dårlig, er det ditt problem, ikke ditt.
  •  
  • Hvis du går til ditt søskenivå, løser du ikke problemet, selv om det er fristende. Bare ignorere aggressoren.  
  •  
  • Ikke vis søsken at dine følelser har blitt skadet. Det er helt forståelig når du blir skadet når noen er slem for deg. Men hvis broren din bare har tenkt det, vil han være lykkelig hvis han har lyktes. Så det ville være bedre å bare ignorere det.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      La situasjonen stå. Gå til ditt eget rom. Hvis din bror kommer etter deg, be ham om å forlate rommet. Hvis rommet ditt er ditt private rom, vil foreldrene dine sannsynligvis hjelpe deg hvis du vil at broren skal gå. Du kan også være i huset på steder der søskenene dine sannsynligvis ikke vil gå.        
 4.  
 5.             3      Finn en distraksjon. Pass på å komme vekk fra søskenene dine. Hvis foreldrene dine ikke vil forlate deg alene, ta en venn med deg. Sett inn hodetelefonene dine og drukne dem ut. Så du kan koble fra deg selv. Som sagt, jo mindre du svarer på søsken din, jo mindre sannsynlig er de å irritere deg. Hvis du distrahere deg selv til å ignorere situasjonen, er dine søsken mer sannsynlig å slutte å snakke.       
 6.  
 7.             4      Gå gjennom. Hvis ignoreringen ikke virker, må du kanskje seire. Forsvar deg selv hvis du er irritert eller mobbet, slik at søsken din hviler. 
    
  • Husk at du har rett til å bli respektert hjemme. Hvis dine søsken irritere deg, bryter de det riktig. Da er det hensiktsmessig å håndheve deg og stå opp for deg.  
  •  
  • Som jeg sa, bør du ikke gå til dine søskenivå og motta deres fornærmelser. Men det er hensiktsmessig å forsvare deg mot det. Hvis søskenene dine er hensynsløse, fortell dem at det ikke er greit. Hvis din søster sender deg På grunn av din t-skjorte, si noe som, "Det er min skjorte og jeg liker den. Det er ikke noe av din virksomhet. Hvis du gjør narr av meg, vil det ikke få meg til å forandre klærne mine.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slå situasjonen rundt med humor. Med humor kan du takle taunts. Dette viser at du er selvsikker. Din søster eller din bror vil finne det truende. 
    
  • Merk meldingen fra dine søsken med humor. Så du viser at du kan godta dine egne feil. Dine søsken kan irritere deg på grunn av deres egen usikkerhet, og de kan reagere med sjokk på selvtilliten din.  
  •  
  • La oss holde oss til eksemplet med T-skjorten. Din søster sier fortsatt at skjorten din er stygg. Så si noe som, "Jeg antar jeg er på stygge klær. Men dårlig smak er ikke det verste i verden! "  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hør så lenge som mulig. Du vil kanskje ikke alltid at søskenene skal hvile fordi de irriterer deg. Kanskje de bare snakker for mye. I så fall bør du lytte så lenge du kan. Prøv å forstå hva bror eller søster vil fortelle deg og hvorfor. Er søsteren din for deg, eller gjør han narr av deg? Hvorfor vil hun det? Har hun lyst til å få noe ut av hodet, men har problemer med å uttrykke seg selv? Kan du gjøre noe for å hjelpe henne?                  
 12.  
             

    2      Diskuter problemet  ,

    
   
 1.             1      Forklar problemet. Hvis du stadig er i konflikt med en søsken, bør du ta opp problemet. Begynn med det åpenbare. Det er det som irriterer deg om situasjonen og hvorfor. Det er viktig å presentere syn på ting og gi bror eller søster en mulighet til å svare. Hvis søsteren din har snakket en stund, avbryter henne og sier noe som "Jeg liker ikke måten du snakker med meg." Eller "Jeg tror du dominerer samtalen." Hold deg så rolig som mulig. Hvis du reagerer fiendtlig og vil overstyre det, eskalerer situasjonen.        
 2.  
 3.             2      Bruk ego-setninger. Når du opplever et problem, er det viktig å lage I-setninger. Så du uttrykker noe mer om følelser enn om fakta. Dette kan være nyttig i en konfrontasjon med en søsken. Fordi motparten din merker at du uttrykker dine følelser og ikke vurderer situasjonen fra utsiden. 
    
  • I-uttalelser begynner med, "Jeg føler." Deretter beskriver du dine følelser og forklarer hvorfor atferd fører til disse følelsene. I-uttalelser hjelper i konflikter fordi de er mindre dømmende. Du fordømmer ikke bare en bestemt ting eller beskylder en person. I stedet sier du bare hvordan du føler deg om situasjonen.
  •  
  • Si f.eks. ikke: "Du er uhensiktsmessig når du forstyrrer meg og røtter meg fordi jeg ikke har gjort leksene mine." Fraser dette inn i en ego-setning, f.eks. "Jeg er lei meg hvis du foredler meg om leksene mine fordi det bare gjør meg enda mer stresset. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fullfør samtalen om nødvendig. Noen ganger slutter søsteren din ikke å snakke, selv om du snakker med henne så respektfullt som mulig. Det kan til og med bli enda mer fiendtlig, til tross for innsatsen for å løse problemet. Hvis hun fortsetter å forstyrre deg og ikke respekterer deg, bør du avslutte samtalen. Si noe som, "Jeg tror det ikke fungerer her, og jeg føler meg ubehagelig." Deretter forlater samtalen.        
 6.  
             

    3      Håndtere større problemer  ,

    
   
 1.             1      Skriv ned dine følelser. Hvis dine søsken holder av med deg og forstyrrer deg, kan det være et større problem. For å finne en løsning, sett deg ned med dine søsken og snakk om det. Før det bør du ta et øyeblikk å skrive ned dine følelser slik at du kan tilstrekkelig uttrykke dem i samtalen. 
    
  • Skriv en liste over hendelser der du hevdet og / eller broren din ikke slutte å snakke. Listen kan være lang, så hopp over mindre viktige ting.
  •  
  • Fokuser på viktige hendelser, f.eks. hvis dine søsken har hatt hodepine på deg eller hvis du har avbrutt chattering på en viktig sak.
  •  
  • Tenk også på hva du vil oppnå gjennom samtalen. Hva håper du på? Hva skal dine søsken ta bort fra samtalen?  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv å forstå synspunktet til søskenene dine. Ikke skriv ned ditt syn på ting, tenk på hva søsken dine kanskje tror før du snakker med dem. Hvorfor kan broren være aggressiv med deg? Hvilke hendelser kunne ha ført til dette? Var du muligens urettferdig i situasjonen? I en konflikt er det sjelden slik at bare én person er ansvarlig. Prøv å forstå hvorfor du noen ganger kan misbruke din bror og hva du kan gjøre for å endre det.        
 4.  
 5.             3      Konfrontere søskenbarnene dine. Lag en hyggelig situasjon og spør dine søsken om det. Du bør vite at dette er noe seriøst. 
    
  • Slå av TVen og kontroller at ingen bruker en telefon eller en datamaskin. Så du eliminerer distraksjoner som kan føre til at de ikke hører på deg riktig.
  •  
  • Gå til et hyggelig sted, f.eks. i et soverom eller stue. Det er komfortable sitteplasser, slik at samtalen kan bli avslappet.
  •  
  • Velg en tid som passer deg begge deler. Ikke snakk om søsteren din må gå på jobb om en time. Velg en tid som er ubegrenset, f.eks. kort etter middag i løpet av uken.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Snakk gjensidig. Det er viktig å være respektfull under en konfrontasjon. Uttrykk dine følelser gjensidig. Prøv å ikke forstyrre din søster når hun snakker. Hvis hun avbryter deg, minner du henne kort, "Beklager, men jeg var ikke ferdig ennå." 
    
  • Ikke avbryt søsteren din. Hvis hun sier noe du ikke er enig i eller som bryter med dine følelser, vær respektfull og la henne snakke fritt.  
  •  
  • Husk å ikke fullføre eller fornærme dem. Vær så respektfull som mulig for å løse problemet. Forfølgelser hindrer en produktiv dialog.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær klar til å gå på kompromiss. Målet med konfrontasjonen er å løse problemet mellom deg. Du bør være forberedt på å kompromittere og anerkjenne syn på ting. Når du har begge forklart, jobber du sammen på en løsning. Tenk på hvor du begge kan forandre seg litt. Du kan argumenterer ofte fordi søsteren din ikke liker å ha deg i hennes rom. Du kan være enig i å gi henne mer plass etter skolen og før sengetid. Hun kan bli enige om å tilbringe mer tid med deg i helgene eller før middag og la deg være sammen i hennes rom. 
    
  • Feire dine forskjeller. Konflikter oppstår noen ganger på grunn av individuelle forskjeller. Lær å sette pris på innsatsen til søskenene dine. Enig at noen ganger er du uenig. Du kan også lære av uenighetene dine å respektere andre synspunkter. Vær nøye med hva din søsters syn er og hvorfor.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Stopp situasjoner som blir ubehagelige. Til tross for din innsats, kan det være ubehagelige situasjoner i fremtiden. Søskenskrig er ikke uvanlig, spesielt når de vokser opp der grensene i en familie blir testet. Noen ganger er det bedre å avslutte en samtale før den starter. Hvis du føler at broren din blir fiendtlig, bare stå opp og forlate rommet.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (11)      
Index populær:
Forbedre forholdet til din ektefelle.

Spor en USPS pakke.

Vær en leder.

Fortell mannen om skilsmisse.

Behandle symptomer på urinveisinfeksjon hos barn og ungdom.

Flytt en pjokk uten tantrum.

Fjern under amming.

Reiser med barn som trenger dialyse.

Kjøp barneklær under graviditet.

Ta kroppsmålinger.

Finn en løs spilleautomat i et kasino.

Amning.

Søk etter et grønt kort hvis du gifte deg med en amerikansk statsborger.

Opplær tenåringspike.

Vedlikehold mykt, smidig tørt hår.

Konverter videoer til iPad Air.

Slett en brann i den innledende fasen.

Gjør en sving ut av et dekk.

Avtale med en nervøs sammenbrudd av barn med autisme eller asperger.

Mobile spion mSpy installere på telefonen din.

Forlenge batterilevetiden til mobiltelefoner.