Home \ index
 

Tren den sjette sansen.

 

Den sjette sans er en mening som lar deg oppleve ting i sitt subtile rike. Den sjette sans kan deles inn i 6 astrale sanser. Du kan trene en astral eller alle. Avhengig av dine preferanser.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Astral Senses  ,

    

Det er flere astrale sanser. Avhengig av hvilken du finner mest eller best, kan du trene en eller flere. Hver astral sans har en annen oppfatning. Astral sansene er:

 
   
 1.   1      Clairvoyance er en av de mest populære astrale sansene. Så du kan se sjeler, avdøde og energier, auras, radioaktivitet, forskjellige strålinger og chakran. Med mye øvelse vil du også kunne se fremtiden eller fortiden. Du kan også se individuelle dimensjoner.        
 2.  
 3.   2      Feeling Light er evnen til å føle energi, auras (energifelt), følelser og tanker. Det er en mangesidig evne til å føle eller høre andres følelser og tanker. Du kan også fornemme og føle kraften til ord og / eller objekter. Det er også mulig å bevege seg fritt om natten, fordi du føler energifeltene rundt deg.     
 4.  
 5.   3     Med Claircaller kan du høre stemmer fra andre dimensjoner. Det er også mulig å høre UV-stråling, samt bat-samtaler og gjennom vegger. Med mye praksis kan denne evnen også brukes som ekkolokalisering.     
 6.  
 7.   4     Med Hellwissen kan du vite noe uten først å ha informasjon om det. Dette kan gjøres i form av en intuisjon eller med automatisk skriving, slik at du kan finne manglende personer eller dyr etc.     
 8.  
 9.   5      Smak er kraften til å smake på noe i munnen som ligger på det subtile nivået.        
 10.  
 11.   6      Hellriechen er evnen til å lukte noe som ikke er på dette nivået. Det kan være at en lukter ild, og senere lærer man at det har vært noe som brenner der, eller at noen har brent seg, etc.               
 12.  
             

    2      Trening  ,

    

Treningen viser bare øvelser du kan gjøre. Du kan endre dem for deg selv, så lenge meningen og fordelene samt resultatet og handlingen er likevel de samme. Avhengig av personen, kan noen astrale sanser være til stede siden fødselen, men ikke hos andre, og er bedre hos noen enn andre astrale kvinner. Du bør bare gjøre disse oppgavene hvis du er i god tilstand (mentalt og fysisk), og hvis du ikke er Slike ting inkluderer: sigaretter, alkohol, narkotika og lignende.) Vi er ikke ansvarlige for noen fysisk og / eller mental (mental) skade på deg, en person, en gjenstand eller et dyr. Alle bærer Verwantworung seg selv.

 
   
 1.   1      Clairvoyant Techniques . For clairvoyance må du bare åpne ditt tredje øye, også kalt den fremre chakraen. Da vil du kunne gjøre det selv. Følgende funksjoner vil hjelpe deg å finne ut om ditt tredje øye er åpent:  
    
  • du ser geisha, mytiske skapninger etc.
  •  
  • du ser farger, prikker eller geometriske former i luften
  •  
  • du ser Auras
  •  
  • Han midt på pannen, mellom øyenbrynene, tenner den noen ganger eller det har et trykk
  •  
  • kronekakraken din (han midt på kronen) tenner noen ganger
  •  
         
 2.  
 3.   2      Lynteknikker . Hold palmen paralel, vendt innover, noen få inches fra hverandre. Reduser og utvide gapet igjen og igjen. Du vil begynne å føle noe mellom hendene dine. Dette er din aura. Prøv dette med andres kropp Person som du med en hånd skal stalkle rundt i kroppen din, og så snart du kan, føler de enkelte lagene i auraen. På et tidspunkt kan du føle det uten hender. Lær empati og / eller telepati for det følelse av følelser og / eller tanker.     
 4.  
 5.   3      Clairaudience Techniques . La energien strømme ned dine ører. Energien må være sterk nok til å gå til nivået på det brennende nivået. Dra deretter langsomt energien tilbake. Hvis du hører en rushing lyd eller stemmer i hodet ditt eller kronekakraet, tenner disse tegnene og deg Du bør kunne høre det snart. Så du vil høre stemmer fra andre dimensjoner.     
 6.  
 7.   4      Helvete Teknikker . Du må lære å stole på deg selv og gjøre selvtillit forsvinne. Med denne evnen er det viktig å ikke lyve for deg selv og være ærlig med deg selv og andre, ellers kommer du ikke til å komme hvor som helst ha god intuisjon, da kan du ha den muligheten siden fødselen. Denne kraften kan gjøres med automatisk skriving eller intuisjon. En teknikk for å finne manglende elementer:  
    
  • Pek på en finger mot ham med en retning som du tror det er objektet. Gjør det til det ego søkte objektet og trykk tanken til det er fingertuppet på din utstrakte finger. Flytt fingeren opp, det er forskjellige retninger til du har en følelse. Denne følelsen viser deg at han er det søkte objektet i denne retningen.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Hellreechen Teknikk . Se på en person foran deg. Prøv å visualisere sin aura og puste dypt, med sikte på å lukte den auriske fargen. Hver farge har en annen lukt. Det vil gi hodet ditt med nok mosjon, en farge, det er den aura fargen til personen.     
 10.  
        
Index populær:
Bygg et piknikbord.

Unwrap en baby bleie wraps.

Pakke en nødposer.

3 måter å rengjøre en portafilter maskin på.

Konverter RTF filer til Word.

Vær rettferdig.

Skriv et læringsmål.

Behandle et drømmende monster riktig.

Å tilby statlige kontrakter.

Vær en god kisser.

Publiser en bok.

Fikk Venus groper.

Hans søsken er irritert.

Hjelp en mann å komme seg over en skilsmisse.

Vær en god barnepike.

Bygg en billig vannkultur.

Fortell din mann at du er gravid.

Bli kvitt maur i hagen.

Behandle din mor på bursdagen hennes.

Lagre ekteskap etter en affære.

Finn ut om partneren din er utro på deg.