Home \ index
 

Lag ekteskapet etter en utroskap.

 

Statistikk har vist at de siste årene har over 50% av ektepar hatt smerte av en affære. Mange av disse parene er gale om situasjonen, noe som til slutt fører til et sammenstøt av vrede og hat og skilsmisse. Imidlertid kan mange par gjøre opp smerten for å redde ekteskapet. Å jobbe for å redde ekteskapet resulterer ofte i et mye sterkere forhold mellom de to ektefellene enn det var før. Det er imidlertid vanskelig å lære å redde et ekteskap etter en utroskap og krever ofre og kompromisser fra begge parter. Disse trinnene er nødvendige for å redde et forhold som har brutt seg gjennom utroskap.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Fullfør saken umiddelbart. For at et par skal kunne gjenopprette seg fra utroskap, må den utrolige partneren straks avbryte enhver kontakt med kjæresten.        
  2.  
  3.             2      Ta deg tid til å komme deg ned. I det øyeblikk det oppstår, oppstår følelser på begge sider - skyld, sinne, frykt, svik osv. - I løpet av denne tiden, når følelsene er kokt opp, er det stor sjanse for at ingen av partnerne kan kommunisere rolig. Begge bør ta seg tid til å roe seg selv og deres følelser, selv om det tar noen dager eller uker. 
       
    • Snakk med noen om dine følelser, hvem vil høre dine problemer og hjelpe deg i denne smertefulle situasjonen. Mest nyttige på dette tidspunktet er de som ikke tar sider, og prøver ikke å fikse sine egne problemer ved å gi deg råd. De fleste rådene virker ikke før dine følelser er avkjølt.
    •  
    • Ta så mye tid som nødvendig. Den plutselige avsløringen av en affære kan føre til en form for overbelastning av informasjon. Det er normalt at du føler deg overveldet i en slik situasjon. Ta deg tid til å revurdere situasjonen og behandle den for hver bit.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Gi uttrykk for dine følelser ærlig til din partner. Når du har kjølt ned, kan du sette deg ned og snakke om ting. Vær ærlig, åpen og respektfull. Formuler dine tanker og bekymringer og la ingenting skjules - selv om du tror at du gjør situasjonen verre - slik at du kan håndtere anstendig med noe problem. 
       
    • Hvis du var den utrolige partneren, er det nå på tide å be om unnskyldning. Hvis partneren din vil vite, fortell ham historien om affæren og uttrykk for årsakene til det. Hvis han ikke vil vite, behold den for deg. Fremfor alt, uttrykk din anger.
    •  
    • Hvis du var offeret, tilgi din partner. Det vil være vanskelig - det kan virke umulig - men det er viktig for fremtidens helse i ekteskapet ditt. Hvis du ikke er klar for tilgivelse, fører det til å gjærne sinne og broder bitterhet. Tilgivelse betyr ikke at du må stole på det igjen, men det betyr at du godtar situasjonen og er villig til å legge den bak.
    •  
    • I løpet av denne tiden bør du snakke med partneren din om ekteskaps fremtid. Diskuter muligheten for å lagre ekteskapet. Forsoning er en smertefull prosess som krever måneder av måneder med hardt arbeid, engasjement og innsats. Med mindre begge parter ønsker å forene, er ekteskapet usannsynlig å bli frelst.
    •  
           
  6.  
  7.             4      Oppbygg tilliten til forholdet. Tilbring mye tid med partneren din selv om du ikke vil være i nærheten av ham lenger. Skjul ingenting fra hverandre. Følelser skal deles og problemer diskuteres og ingenting skal være en hemmelighet lenger. Å snakke med hverandre og tilbringe tid sammen er viktig for å gjenoppbygge tillit. Husk at dette kan ta mange måneder eller år.       
  8.  
  9.             5      Søk hjelp av ekteskapsrådgiver. En lisensiert ekteskapsrådgiver som er trent i denne form for terapi, kan i stor grad hjelpe par som opplever smerten av utroskap. Ekteskapsrådgivere er personer som tar en direkte og upartisk utsikt. Dette tredje perspektivet kan hjelpe til med å identifisere problemer og veilede deg for å redde ekteskapet ditt.                 
  10.  
             
Index populær:
Bestem en jentes kjønn ved unnfangelse.

Bruk en pensel.

Tjen penger med fotballspill.

Få en pjokk til å sove alene.

Lag en kontrakt.

Lag hvit røyk.

Selg søtsaker på skolen.

Sy et knapphull.

Forstå misplacement av morkaken.

Unngå graviditetsdiabetes under graviditet.

Lag en penge Hawaiian halskjede.

Foreldre beviser barn fremmedgjøring.

Sett Eurostil skaphengsler.

Lag en enkel værbarometer.

Går på lange turer med barn.

Avtale med irriterende og mumlende foreldre.

Planlegg den perfekte bryllupsreisen.

Lag marmorert papir med barberkrem.

Lær et barn med nedsatt funksjonsevne til potty.

Start en utsagnsbeskrivelse.

Forstå voldelig oppførsel hos barn.