Home \ index
 

Kjenn verdien av smaragd.

 

En smaragd er kanskje den mest populære og dyrebare fargede edelstenen - etter diamanten, som ofte er fortrinnsvis fargeløs. Men ikke alle smaragder er like verdifulle som du tror. Så hvordan gjenkjenner du den sanne verdien av en smaragd? Verdien av denne perlen avhenger av ulike egenskaper - kutt, karat, farge og renhet. En perfekt "smaragdgrønn", stor, bemerkelsesverdig ren og perfekt kuttet eller fasettert - disse egenskapene karakteriserer den mest dyrebare edelstenen. Men hvordan gjenkjenner du verdien av en smaragd ved å undersøke alle disse egenskapene?

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Undersøk fargen. Dette er den viktigste funksjonen i denne dyrebare steinen. Det skal være i en lys, intens grønn, ikke for mørk og ikke for blek. Ikke bare fargen, men også fargen er viktig. Fargetypen er dybden av fargen - hvor lys eller mørk en farge vises. Det kan variere fra fargeløs til svart. Nyansen av smaragd er indikert som "lys", "middels lys", "medium", "middels mørk" og "dyp grønn". Velg alltid medium mørk grønn tone, fordi en mørkegrønn ville gi steinen ingen glans.       
  2.  
  3.             2      Se på stenenes størrelse. Mer karat betyr mer vekt og størrelse, og mer størrelse betyr mer verdi i retur. Som store smaragder er sjeldnere, betraktes de som best kvalitet steiner. En stein som veier 1 karat koster mer enn dobbelt så mye som en ½ karatstein. Noen ganger kan kutt og stikkontakt få smaragd til å bli større (eller mindre) enn den faktiske vekten. Så sørg alltid for vekten før du kjøper den. Hvis du er heldig, kan du få en ren over 3 karat i god kvalitet, han har den beste prisen på markedet.        
  4.  
  5.             3      Se på kuttet. Det påvirker også verdien av smaragd. En dårlig skåret edelsten skinner ikke eller reflekterer lyset fra de nedre fasetter. Du kan se rett gjennom ham. I noen av de dårligpolerte steinene overlapper fasettene og møtes i linjer i stedet for poeng. Med en gjennomsnittlig snitt er det noe gnist, men fasettene er ujevne. Med et perfekt kutt, reflekteres lyset av alle fasetter. Du kan ikke se gjennom det, du kan bare se gnisten.        
  6.  
  7.             4      Undersøk også renhet, men ikke så viktig for å bestemme verdien som farge, da en naturlig smaragd inneholder sprekker eller inneslutninger. Men svært dårlig renslighet kan forårsake holdbarhetsproblemer. Så du bør være forsiktig med inneslutninger som når til overflaten av steinen. En gemstone av rystende renhet har for mange sprekker, tynne hvite partikler, etc., og du kan ikke se på det i det hele tatt. Selv lyset reflekteres ikke i en edelsten av lav kvalitet. Gjennomsnittlig renhet betyr en gjennomsiktighet som er tilstrekkelig til å fange lyset fra tid til annen og også en liten glitrende. I en helt ren smaragd er det ingen fuzziness eller vanlige, synlige inneslutninger.                  
  8.  
             

Tips .

             
Index populær:
Send inn og trykk.

Gjør hoftene dine større.

Hold sykkelen i god form.

Forbedre mors mors forhold til datteren.

Oppmuntre barn til å leke ute.

Lag lys fra vinflasker.

Forbered Beef Jerky.

Drikk bringebærblad te under graviditet.

Spill PS3 spill på PS4.

Mummifisere en kylling.

Maling av en sommerfugl.

Oppfinne et produkt.

Forsvinner helt.

Tjene penger med smarttelefonen din.

Lag en lysekrone.

Vet når du skal si nei.

Opplær et barn.

Kjenne forskjellen mellom kjærlighet til kjærlighet og lyst.

Lys en kamp.

Sjekk utstrømning etter graviditet.

Ikke skjem bort et barn for mye.