Home \ index
 

Kom deg sammen i ferien med svigerfamilien.

 

Du kan ikke spesielt glede deg over å bli kritisert av din svigermor for tusen gang at du fortsatt ikke har noen barn - eller å få svigerfaren til å vise hele sin stempelkolleksjon. Men bare å justere dine forventninger i ferien med svigerfamilien og være høflig - og opptatt - kan bidra til å holde deg kult og kanskje til og med morsomt. Hvordan overlever du ferien med svigerforeldrene dine uten å kaste steke på veggen eller sparker over juletreet? Fortsett å lese for å finne ut.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Den riktige innstillingen  ,

    
   
 1.            1      Juster dine forventninger. Det betyr ikke at du skal være glad hvis svigermor kritiserer deg mindre enn ti ganger i timen. Det betyr at din ektefelles familie ikke er din, og at hans / hennes foreldre, søsken og andre familiemedlemmer har tradisjoner, overbevisninger og synspunkter som er svært forskjellige fra de du vokste opp med. Familien din kan se så morsomt ut på din partner som deres på deg. Kanskje hans / hennes far ikke er så morsom som din, men han kan også være fint. Du vil ikke ha så god tid som familien din, men tro at du kan "ha det gøy" når du ikke forventer noe spennende.       
 2.  
 3.             2      Godta forskjellene. Være vant til at partneren din familie er forskjellig fra din, noe som kan påvirke alt, fra deres religion til deres kjærlighet eller hat mot fotballkamper som er på fjernsyn under det store måltidet. Du kan ikke endre din svigerfamilie, men du kan endre måten du håndterer forskjellene på din familie. Ikke snakk skitne vitser når de er konservative, og ikke snakk for mye om kjærligheten til våpen når de er liberale. Selv om du tilhører familien, er du fortsatt en outsider og bør være den personen som må tilpasse seg sin normalitet. 
    
  • Jo før du godtar at svigerfamilien din og du er forskjellige mennesker, jo lettere er det å bli kvitt frustrasjonen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Din svigerfamilie har opprettet din partner. Det er vanskelig å huske på det når du argumenterer med svigermoren om hvordan du skal bake eplepai riktig, men til slutt har de to menneskene foran deg, irriterende eller ubehagelig, din partner / hevet inn De påvirket ham / henne positivt og ga ham positive egenskaper. Det er umulig å ikke bli påvirket av foreldrene hans, ikke sant? Neste gang din svigerfamilie irriterer deg, husk at de er partnerens foreldre, uansett hvor feil de er.       
 6.  
 7.             4      Ikke klage på forhånd om å tilbringe tid med dem. Ingenting kan gjøre ditt humør verre enn å klage til partneren din om behovet for å tilbringe tid med svigerfamilien din. Hvordan vil han eller hun føle seg komfortabel? Forholdet til svigersønnen din er kanskje ikke perfekt, men hvis du allerede har avtalt å bruke tid med dem, hva er meningen med å klage på det? Så din partner vil føle seg dårlig og enten miste sin tro på sin familie eller han / hun vil nærme seg deg for å forsvare foreldrene sine. Uansett gjør det ikke noe bra.  
    
  • Tenk på det: Hvordan vil du føle deg når du hører partneren din kritiserer dine egne foreldre? Selvfølgelig kjenner du deres feil, men elsker dem med hele ditt hjerte.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Husk at partneren din og du spiller i samme lag. Til slutt går du hjem med ham / henne - eller inn i gjestesalen - og (heldigvis) ikke med svigermor eller svigersønn. Dette betyr at du bør være i samme lag som partneren din for å gjøre alt så enkelt som mulig for alle, og ikke å krangle med hverandre. Til slutt er partneren din beste alliert, spesielt i løpet av ferien, så ikke arbeid mot ham / henne fordi du er fornøyd med hvor du er.                  
 10.  
             

  Del 2      Hold deg opptatt  ,

    
   
 1.             1      Finn noe nyttig som du kan gjøre. Nøkkelen til hvile er å holde seg opptatt. Selvfølgelig vil det være vanskeligere å ta vare på svigerfamilien når du har noe annet å gjøre enn å sitte ved siden av dem og vente på dem for å irritere deg eller angripe deg. Kanskje du må gjøre rett til gresset. Kanskje du ønsket å vise din kones bestefar hvordan du bruker sin nye DVD-spiller. Kanskje du fortalte svigermoren din for å hjelpe henne å bake desserten i år. Å finne en felles aktivitet kan hjelpe deg med å komme nærmere dine svigerfamilier, finne en felles grunn og fokusere på noe annet enn spenningen i luften. 
    
  • Når du hjelper i huset, blir du ikke bare distrahert, men svigerfamilien elsker deg litt mer, fordi du hjelper.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planlegge en morsom aktivitet. Planlegg noe for hele familien som ikke gir opprør, og at du ikke trenger å tilbringe timer forklarer. Kanskje kan du alle spille et enkelt brettspill før julebordet eller gå en tur etter middagen. Så lenge svigerforeldrene ser aktiviteten som et angrep på deres faktiske planer, vil de være takknemlige for at du har funnet noe morsomt og variert. Forklar det på forhånd med din partner og svigerfamilie, slik at du ikke går på noen fot.       
 4.  
 5.             3      Del tradisjoner. Når svigerfamilien besøker deg, kan du inkludere noen av deres tradisjoner i feiringen dine, det være seg spesifikke bønner, spesiell mat eller julesang. Kanskje svigersammene liker å se fotball før de spiser. Ville det drepe deg for å slå på TV? Hvis du integrerer tradisjonene i din svigerfamilie i din, vil du føle deg mer med og lykkeligere å besøke.  
    
  • Hvis du besøker svigerfamilien din, kan du kanskje dele en av dine familietradisjoner med dem så lenge det ikke plager dem. Dette kan være litt som å bringe en potetrett som familien din har spist i generasjoner.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fortsett samtalen. Så du kan holde deg opptatt og aktiv i løpet av din tid med svigerfamilie. Helligdager blir morsomere hvis du ikke sitter i leaden stillhet hele tiden. Be høflige, vennlige spørsmål, så svigerfamilien din føler deg velkommen. Still spørsmål om jobbene sine, kjæledyr, planer for helgen og deres siste ferie. Ikke få dem til å føle at det er et intervju, men sørg for å stille spørsmål om deres liv og vise subtent interesse for svarene deres.  
    
  • Hvis quiz-spillet ikke er morsomt, kan du også dele noen av dine erfaringer. Tenk på historiene du vil fortelle på forhånd for å sikre at de passer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Planlegg en liten pause hvis du trenger dem. Kanskje du vet at hodet ditt røyker etter fire timer med svigersønnen din. Det er greit å innrømme det på forhånd - enda bedre enn ikke å innrømme at du trenger det rommet. Så du kan planlegge en rask aktivitet på forhånd: en telefonsamtale med vennene dine, et annet kjøp av mat eller drikke eller en tur til lekeplassen med barna. Fortell folk på forhånd, så det ser ikke rart ut om du går alene på dagen selv. 
    
  • Det er ingenting galt med å ta litt tid vekk fra svigerfamilien din. Det er mindre støtende enn å sitte ved siden av dem og kvittere i sinne hele tiden.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Hold deg varm  ,

    
   
 1.             1      Hold deg interessert. En grunn til at du ikke kan håndtere svigerfamilien din, er fordi de mistenker at du egentlig ikke bryr seg om dem. Selv om det er tilfelle, smil på det, hold øyekontakt, liten snakk og fortsett å investere i tiden sammen når du vil komme sammen med dem og gjøre ting så komfortabelt som mulig. Ikke bruk tid på telefonen med e-post fra jobben eller les en bok i hjørnet av rommet. Vær med i stedet og vis at du setter pris på tiden sammen - hardt som det kan være. 
    
  • Bite tungen og slutte å lete etter ting i rommet du foretrekker. Dette er din familie nå, og du kan ikke unnslippe henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi noe spesielt. Å gi dine svigerfamilier en fin gave gjør at de føler seg mer velkommen og lykkelige i din nærhet. Pass på at gaven er egnet og ikke for dyr. Spør din ektefelle hvilken gave han / hun anser best. Kanskje du kan kjøpe en god flaske vin til svigerfamilie eller en goflballset eller til og med et maleri du elsker. Pass på at det er noe de liker, og det gir dem ikke følelsen av å måtte returnere favør.  
    
  • Hvis du finner en passende gave, kan du gi en variant av det hver gang: en pen bolle, en ølkrus, en lærbunden bok osv. Slik oppretter du en ny tradisjon og dine familier føler seg mer enn en.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Meide strid. Din svigerfamilie og du er ikke alltid enig, men må du argumentere for det? Selvfølgelig ikke. Strid gjør ingen forskjell, og du kan ikke overbevise noen hvor mye du egentlig har rett. I stedet vil du skape spenning, få partneren din sint og gjøre situasjonen enda vanskeligere. Nå er det ikke på tide å vise hvor mye du vet eller for å bekjempe folk. Nå er det på tide å komme sammen. 
    Vær stille hvis du ikke kan si noe fint. Det kan være vanskelig, men bedre enn strid.  
         
 6.  
 7.             4      "Undervisning" ikke. Nå er det ikke på tide å fortelle svigerfamilien hvordan den politiske situasjonen i ditt land egentlig er, hvorfor dette eller det aktuelle forslaget bør forbydes, eller hvorfor din matlaging er bedre enn deres. Ingen liker stædige svigersønner. Du ser bare ut som en know-it-all og ikke som noen som gjør en innsats for å komme sammen med familien. Det er greit å vite at din mening eller måte å gjøre ting på, anses av mange for å være bedre, men svigerfamilien din vil ikke forandre seg og vil ikke være fornøyd med forsøkene dine på å "hjelpe" dem.       
 8.  
 9.             5      Ikke vær masete. Kanskje du bare drikker den beste Carbernet Napa Valley har, og din svigermor drikker bare vin fra en tetrapakke. Betyr det at du må nekte? Absolutt ikke. Svøm med strømmen og tjen ikke noe rykte som kjedelig. Du får ikke luksusen til dine egne foreldre eller i huset ditt, men du trenger ikke å være kåt. 
    
  • Foreslå at du bidrar til en festlig middag hvis du virkelig trenger å ha bestemt mat eller drikke. Da kan du ha det du vil uten å klage om svigerfamiliens tilbud. Du bør fortsatt godta hva de tilbyr deg.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Unnskyld når det blir varmt. Når du skjønner hvordan svigersønnen din kommenterer deg, eller hvis du ønsker å slå din svigersønn, er det på tide å be om unnskyldning for en liten stund. Si at du trenger litt frisk luft, at du må snakke om forretninger eller bare trenger fem minutter på badet for å se på deg i speilet. Dette er ikke et tegn på svakhet, men enda et tegn på styrke. Å ta tid for deg selv, vil gi deg tid til å roe seg og gi det perspektivet som er nødvendig for å bringe deg i tråd med situasjonen. 
    
  • Ta et dypt pust før du tar en samtale som du vet vil gjøre deg sint. Med dette enkle trikset sier du ingenting du ikke vil si.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Gjør oppriktige komplimenter. Ikke lure svigerfamilien din når du ikke mener det på den måten. Du bør finne noe fint som du med rimelighet kan si slik at de føler at du er glad for å få dem i nærheten av deg. Når du er med dem, kan du komplimentere sine møbler eller si at maten var deilig uten å overdrive den. Hvis svigersønnen din har en ny perm og svigersønnen har gått ned i vekt, kan du komplimentere utseendet hennes. Alle liker et godt kompliment, og hvem vet, kanskje du får en tilbake. 
    
  • Hvis du finner det vanskelig å kompliment din svigerfamilie, kan du forberede noen på forhånd. Dette kan føle seg overbevisende, men kan føre til bedre moral.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Takk din svigerfamilie for den fantastiske tiden. Takk svigerfamilien i slutten av ferien for å invitere deg eller for å finne deg inn i ditt hjem, selv om det var en middelmådig eller forferdelig kveld. Hvis du blir vant til å være fin, selv om du ikke mener det, gjør det det lettere for deg å finne en "vanlig" base. Din svigerfar vil neste huske hvor hyggelig du var, og hvem vet, kanskje med gode minner om den opplevelsen - akkurat som deg.       
 16.  
            Les mer... (3)      
Index populær:
Slett en brann.

Bygg en billig vannkultur.

Kjenne tidlig symptomer på graviditet.

Starte sitt eget land.

Lei et lykkelig gift liv.

Bruk en tidlig graviditetstest.

Hvordan bestemme sine mest fruktbare dager.

Sett opp en katastrofeplan for familien din.

Lag pilehoder.

Forbered shawarma.

Avbryt medlemskap av Weight Watchers.

Fjern tyggegummi fra tekstiler.

Øk fruktbarheten naturlig.

Hjelp barnet ditt til å godta et annet ekteskap.

Få en adrenalin rush.

Hvordan overtale foreldrene dine til å ta et A1 førerkort.

Nyt kaffe.

Se to statsborgerskap.

Rett dine stemmekabler riktig når du roper.

Beregn kubikkmåling av en boks.

Led livet til en forfatter.