Home \ hus
 

fange kakerlakker.

 

Det kan være vanskelig å bli kvitt kakerlakkinfeksjon. Krossing hver eneste kakerlakk virker som en umulig oppgave eller til og med brutal. Kanskje du vil løse problemet uten å få hendene skitne. En felle er et godt alternativ til bugsprøyte og koster mindre enn å betale noen for å fjerne problematikene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fang kakerlakker med tape  ,

    
   
 1.            1      Forsøk å lage en felle ut av tape. Tilnærmingen til denne strategien er ganske enkel: du trenger en agn for å tiltrekke kakerlakkene og et lim for å hindre dem i å komme seg unna. Det kan være vanskelig å sette fellen når den er satt opp, men det er et enkelt knep som kunne belønnes generøst for liten innsats. 
    
  • Hvis du foretrekker å kjøpe feller, finner du klissete feller i hagesentre, for eksempel. Du kan også spørre en eksterminator for råd.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få et stykke tape. Pass på at båndet er friskt og klebrig. Ellers kan kakerlakker lett slåss og flykte. Du kan bruke alternativer til tape, men sørg for at de har en sterk klebende effekt. Tesafilm eller Malerkrepp er ikke nok. Din felle må holde kakerlakker til du kan fjerne dem fra hjemmet ditt.       
 4.  
 5.             3      Velg agn. Det virker alt som har en sterk søt eller fet lukt. Ofte brukes løk, men du kan ta alt som lukter sterkt. Prøv et lite stykke frisk bananskall eller søt overripe frukt. Du kan også ta et lite stykke brød. Hvis du har lagt merke til at kakerlakker er tiltrukket av deg av en bestemt mat, bruk den som agn. 
    
  • Hvis du vil drepe cockroaches, kan du kjøpe Gelfallen som har aktive ingredienser som dreper insekter. Vær imidlertid oppmerksom på at de ikke alltid tiltrekker kakerlakker og kanskje ikke er like effektive som annonsert. Kontakt et hagesenter eller en eksterminator.
  •  
  • Pass på at du bruker bare en liten del av agn. Hvis agnet svulmer ut over kanten av fellen, er det ingen grunn til at kakerlakkene går til klebrig området. Skjær løk, frukt eller hva du tar som agn inn i et lite, men likevel tilstrekkelig stykke.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg ut agn. Plasser frukten, løk, brød osv. Midt på en båndstrimmel. Pass på at den er stabil og ikke faller over.       
 8.  
 9.             5      Sett opp fellen din. La fellen stå i et område hvor du har funnet mange kakerlakker: kanskje på kjøkkenet, et mørkt hjørne eller et hull i veggen. Husk at du må tenke på hva du vil gjøre med cockroaches etterpå. Du vil være hjelpeløs å stikke til båndet, og du må finne en måte å fjerne eller avhende dem uten at de blir utgitt. 
    
  • Forsøk å sette opp fellen på en høyere overflate, for eksempel kjøkkenskapene eller kjøleskapet. Kakerlakker liker å løpe rundt i forhøyede steder.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vent. Kakerlakker elsker mørket og har en tendens til å spise om natten. Legg båndet på plass over natten og la det stå helt til morgenen. Hvis du ser etter båndet, bør det være mange kakerlakker på den. For å bli kvitt kakerlakkene, kan du enten drepe dem eller slippe dem menneskelig. 
    
  • For å slippe kakerlakkene menneskelig, må du ta båndet og ta det ut. Bær den bort minst 30 meter fra hjemmet ditt, ta av kakerlakkene og kast kassetten. Hvis du ikke ønsker å plukke opp fellen med dine bare hender, bruk hansker eller bruk en søppelkanne. Alternativt kan du plassere en liten beholder over båndet for å felle den og deretter skyve et stykke papir under det slik at kakerlakker ikke kan komme seg bort mens du tar dem ut.
  •  
  • Hvis du vil drepe cockroaches, kan du bare kaste båndet med kakerlakkene. Husk å lukke søppelposen eller bøtte når insekter er inne. Ellers kunne de krype ut igjen, og all din innsats var forgjeves!
  •  
                   
 12.  
             

    2      Fang kakerlakker i en krukke  ,

    
   
 1.             1      Forsøk å fange kakerlakker i en krukke. Denne varianten er trygg for barn og kjæledyr, og et glass kan flyttes lettere enn båndet. Få en 1-liters krukke med en litt konisk åpning, for eksempel et glass for majones eller spaghetti saus.       
 2.  
 3.             2      Tilbyr kakerlakkene en sjanse til å klatre inn i glasset. Wrap art crepe eller tape (den klebrige siden vender mot krukken) rundt hele glasset, så kakerlakkene har nok plass til å klatre opp på sidene. Alternativt kan du plassere glasset ved siden av en liten rampe eller kant slik at kakerlakkene lett kan finne seg inn i den.       
 4.  
 5.             3      Pass på at innsiden av glasset er glatt. Påfør innsiden med petroleumjell (som petroleumjell) minst ti centimeter fra topp til bunn. Så kakerlakkene finner ingen fotfeste når de vil klatre ut av glasset igjen. Du kan blande vaselin med en gelegn, slik at kakerlakker blir drept ved kontakt. Husk at gelegnen tørker ut lett. En anstendig mengde petrolatum vil beholde sin oljeholdige fuktighet så lenge du trenger å fange kakerlakkene.       
 6.  
 7.             4      Utstyr fellen med agn. Sett noe stinkende på bunnen av krukken for å lokke cockroaches. Et stykke bananskall eller sterk luktende, overfylte frukter fungerer veldig bra. Noen sverger ved bruk av løkstykker. Pass på at agn ikke er så stor at kakerlakkene kan bruke den til å klatre ut av glasset! 
    Pour litt øl eller rødvin inn i glasset, akkurat nok til å drukne cockroaches. Fruktjuice, søt brus og sukkervann kan også fungere. Disse deilig luktene tiltrekker kakerlakker og fanger dem for alltid.    
         
 8.  
 9.             5      Sett fellen åpen. Sett krukken der du har et problem med kakerlakker, og sørg for at det er rom på sidene for kakerlakker å krype inn i krukken. Tanken er at kakerlakkene klatrer opp, faller inn i glasset og ikke kan komme seg ut. 
    
  • Du bør legge glasset i et lukket område, for eksempel et skap, en garasje eller et smalt hjørne. Den søte lukten av agn sprer seg i luften og lokker sultne kakerlakker inn i fellen din.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Tøm fellen. La fellen over natten eller til og med i flere dager til flere cockroaches har samlet seg i den. Til slutt hell kokende vann inn i den for å drepe levende kakerlakker. Skyll toalettet ned eller ta det med i komposten.  
    
  • Sett fellen tilbake for å sikre at du har løst kakerlakkproblemet ditt. Fyll krukken med mer petrolatum og en ny agn. Gjenta så ofte som nødvendig.
  •  
         
 12.  
             

    3      Fang kakerlakker i en flaske  ,

    
   
 1.             1      Forsøk å agn kakerlakker med en rødvinflaske. Få en nesten tom flaske først. Formen på beholderen eller glasset er imidlertid svært viktig (store sylindriske fartøyer, flasker med tett nakke osv.), Slik at kakerlakkene ikke klatrer ut igjen. Hver stor flaske med en tett nakke er perfekt for dette. Det bør fortsatt være noen teskjeer vin i flasken.  
    
  • Hvis det er tørr rødvin, legg til en kvart teskje sukker og rør væsken.
  •  
  • Hvis du ikke vil bruke alkohol, kan du ta litt sukker og vann med litt frukt. Du kan også bare eksperimentere. Kok vannet først og la det avkjøles for å holde blandingen fra å bli forfalsket før den kan påvirke kakerlakkene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Smør litt matolje i det øvre området på innsiden av flasken. Så det er glatt ned til bunnen av flasken. 
    
  • Alternativt kan du bruke en renserør eller annen lang pensel for å distribuere bensinatum like under flaskehalsen på innsiden av flasken. Så falt kakerlakker stopper ikke hvis de vil klatre opp igjen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett fellen åpen. Plasser vinflasken hvor du så kakerlakker: for eksempel i en komposthakke eller i et mørkt hjørne av kjøkkenet. La henne stå minst en natt. Husk at det kan ta noen netter for gjæringen å lokke de skumle crawlies. 
    
  • Kakerlakker er tiltrukket av den søte lukten av vin eller øl. De klatrer på flasken, glir på oljen, faller til bakken og kan ikke komme seg ut.
  •  
  • Du kan sette en "sti" av spildt vin på utsiden av flasken. Så du kan lokke cockroaches inn i fellen din som de håper på mer søtt vin der.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kast kakerlakker. Hvis du kontrollerer fellen om morgenen og kakerlakker er på bunnen av flasken, må du forsiktig helle varmt vann i flasken for å drepe det. La varmtvannet stå i varmt vann i et minutt eller to for å sikre at det har fungert. Kakerlakker er veldig robuste. Kast kakerlakkene ved å helle varmtvannet fra flasken inn i hagen, kompostbunken eller toalettet. 
    
  • Hvis en flaske ikke løser problemet med kakerlakk, prøv det igjen. Du kan sette opp en ny flaske hver dag. Over tid bør du fange færre kakerlakker da det er færre insekter som faller inn i fellen din.
  •  
  • Kombiner de forskjellige metodene (flaske, fartøy og tape). Spot forskjellige feller i forskjellige områder av ditt hjem og se hvilken som passer best. Husk at en felle kan få flere cockroaches på grunn av sin plassering og agn, ikke nødvendigvis på grunn av sin fangstmekanisme.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (6)      
Hus populær:
Lag en sitronsyreoppløsning.

Vask en baseball cap.

Vedlikehold kurvmøbler.

Vinterpærer fra Callas overvintrer.

Rengjør murstein.

Hold et hus.

Hell orkideer.

Få en sofa med et sofa deksel.

Fjern farge fra huden.

Planting barnacles.

Fjern skyvighet fra vann.

Grow tomater fra frø.

Fjern rødvin fra teppet.

Sett en termostat.

Fjern blekkflettene fra foringen av en veske.

Rengjør kjølespolen i et kjøleskap.

Bruk lavendel.

Bygg et gjerde.

Dekorer leiligheten på et lite budsjett.

Kompostering når det er kaldt.

Vakuum og flush et bassengfilter.