Home \ hus
 

Fjern oljeflett fra betong og garasje.

 

Ingenting er så frustrerende som å få bilen ut av oppkjørselen og legge merke til en stor oljeflekk hvor du parkerte. Ikke bare står du overfor bilreparasjoner, du har også en stygg flekk som forstyrrer utseendet på oppkjørselen! Her er noen måter å håndtere dette på.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kattemittermetoden  ,

    
   
 1.            1      Den beviste og sanne tilnærmingen. Kattavl har en stor jobb for katter og betong fordi det er svært absorberende.        
 2.  
 3.             2      Velg det billigste utvalget. Når det gjelder kattestøv for rengjøring, vil du ikke ha den dyre clumping-stilen. Tilgang til den kostnadseffektive, svært absorberende metoden.       
 4.  
 5.             3      Sprer kullet ut. Bruk en sjenerøs mengde og dekk oljeplaten helt.        
 6.  
 7.             4      Tålmodighet er en dyd. Vent litt og gi kullet en sjanse til å jobbe. Hvis det bare er litt, bør 10 til 15 minutter være nok. For større lekkasjer, la ham få timer eller til og med hele natten.       
 8.  
 9.             5      Drep kullet. Bruk dine skitne sko og knuse kullet på oljen, slå den opp og gni den på den oljeaktige flekken, som en børste. Når du er ferdig med å gni, returnerer du det og kaster bort det skitne søppelet.        
 10.  
 11.             6      Ta tak i oljen med muskelkraft. Bruk et konsentrert vaskemiddel og en stiv børste, skrubbe området i en sirkelbevegelse. Påfør kraft til hvor oljen er, og skrubbe videre over hele brikken, med en lettere bevegelse. Dette vil kompensere for forskjellen mellom skrubbet området og resten av oppkjørselen din.        
 12.  
 13.             7      Skyll og gjenta. Etter rengjøring skylles vaskemiddelet av og kontrollerer hvor godt søppel og rensemiddel og muskelkraft arbeidet. 
    
  • Hvis det er bra, rydder du opp og du er ferdig.
  •  
  • Hvis det fortsatt er skittent, bruk mer vaskemiddel og fortsett å skru
  •  
         
 14.  
 15.             8      Vær oppmerksom på at hvis oljen var på betongen for lenge, kan flekken ta opptil et år for å fullstendig falme.                  
 16.  
             

    2      Produktmetoden  ,

    
   
 1.             1      Forbered området. Sop overflatene som skal rengjøres, og returner dem fri for smuss og rusk. Pass på at overflaten er tørr før påføring.        
 2.  
 3.             2      Påfør den kommersielle flekkfjerneren. Følg produsentens anvisninger for mengden som brukes og gi den over flekken. Match kantene mellom flekken og den rene delen av oppkjørselen, slik at du ikke får en merkbart ren flekk.        
 4.  
 5.             3      La produktet fungere. Ifølge produsenten bør du avgjøre hvor lenge du forlater produktet på flekken.       
 6.  
 7.             4      Rengjør og fullfør. Noen produkter krever skylling, noen skyll bare av på grunn av regn og tid. Bruk metoden som gjelder for produktet ditt. Vedvarende flekker kan kreve at en annen påføring av produktet, eller til og med en annen løsning, fjernes helt.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Tegn blomster fra frø.

Bli kvitt myrer uten plantevernmidler.

Smør dørhengslene.

Mal nye terrakottapotter.

Plantepioner.

Rengjør børste.

Fjerning av oljeflett i garasjen.

Bestem klutens størrelse.

Bli kvitt moths.

Fjern tar kanter med bakepulver.

Rengjør komfyr.

Klipp azalea.

Å være rent og ryddig.

Beskjære solsikker.

Voks callas i blomsterkrukken eller i hagen.

Øk lidenskapsfrukten.

Fjern katt urin fra en madrass.

Fest et veggspeil.

Design ditt eget hus.

Dekorer rommet ditt uten kostnad.

Grow oregano.