Home \ hus
 

Tøm leiligheten din.

 

Føler du at du må gå gjennom en minfelt og gå rundt på tuppet rundt kasser eller bare tømmer når du kommer gjennom døren? Du kan ikke rense det på grunn av søppel, så du bare drar mer. Det kan være tid for deg å rydde hjemme og nyte et anstendig hjem. Noen tror at et hjem ser bedre ut når de klargjør det og legger i orden (rydde opp) og det synes å være tilfelle. Overflødige gjenstander kan fjernes eller skjules i minnet. Bare de flotte objektene og sakene, som vaser, lamper og stoler som passer til stilen og utseendet på rommet, vises. Å rydde et hus fullt av objekter (spesielt objekter som er brutt eller sannsynligvis aldri brukt) vil gi deg mer plass til å leve og underholde. Hvert rom eller område av et hus kan gi sine egne problemer med å rydde ut. Et område som brukes mindre ofte kan være det enkleste å begynne med og kan derfor gi de største fordelene. Bestilling på kjøkkenet kan gjøres vanskeligere på lang sikt, fordi det brukes så ofte og ofte av mer enn en person i husholdningen. Her er noen strategier for å starte i din egen plass.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ta med tre store bokser fra matbutikken. Merk hver boks med en permanent markør: en med "Keep", en med "Selg" og en med "veldedighet". Få også en stor søppelkasse med en pose der du kan kaste ting du ikke vil beholde, selge eller gi bort.       
 2.  
 3.             2      Angi en tidsgrense for hver økt, si mellom 15 minutter og en time. Still inn en timer og slutte å gjøre ting mer enn du kan gjøre i løpet av den angitte tiden. Når tidtakeren ringer, stopper du og pause i minst 15 minutter, slik at du ikke brenner ut. Du kan fortsatt bestemme å ringe en annen runde etter pause.        
 4.  
 5.             3      Lag tre hauger på bakken som samsvarer med de merkede boksene. Senere vil du sannsynligvis bytte ut noen av elementene i hver boks eller legge dem i en annen boks, men det kommer senere.        
 6.  
 7.             4      Tenk deg et rom samtidig. Lag tre hauger på gulvet i hvert rom, tilsvarende de merkede boksene. Plukk opp et element, bestem hvilken boks som skal komme inn og kaste den innvendig.        
 8.  
 9.             5      Rengjør rommet og vakuumet. Ta en titt og nyt det rene og velholdte området du sannsynligvis ikke har sett i måneder eller år. Skrub smuss av overflatene, fjern spindelvann og om nødvendig repeter gipsplater for å gjøre rommet ser rent og komfortabelt ut.        
 10.  
 11.             6      Snu boksen "Keeping" med det formål å sette mer inn i boksene "selge" eller "veldedighet". Som en tommelfingerregel, hvis du ikke har brukt et element i et år eller mer, kommer det av! Sett ham i en av de andre boksene eller kast ham på søppelet.        
 12.  
 13.             7      Ta med veldedighetsboksen til bilen din. Ring en veldedighet etter eget valg og be henne om å hente boksen. Mest sett gjør de. Se boksen for garasjesalget ditt og sett prisen for hvert element. Dette sparer tid når du lager salget. Prøv å selge garasjen snart, så du vil ikke bli fristet til å returnere varene til huset. Ta de fulle søppelposene til siden av veien til neste søppel.        
 14.  
 15.             8      Ta en titt! Ingen søppel, ikke noe rot, bare et fint og rent utseende hus. Forsikre deg om at det forblir slik.                  
 16.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

              
Hus populær:
Plant afrikanske fioler.

Få voks ut av teppet.

Fjern voks fra glass.

Få ut av røde viner av bomull.

Voks feltbønner.

Vedlikehold begonier som innendørs planter eller i hagen.

Identifiser sengebugger.

Forbered jorden for tomatplanter.

Fjern oljeflett fra et teppe.

Legg vei på terrassen.

Fjern løvverk i hagen i høst.

Nøytraliser ammoniakk.

Tardiva hortensiautskåret.

Ventilasjonsrør.

Så i margarinpotter.

Spar strømkostnadene.

Fjern flekker fra teppe.

Bland næringsstoffer til hydroponics.

Fjern olje fra oppkjørselen.

Fjern pulvermugg på planter.

Fjern voks fra klær.