Home \ hus
 

Vask bleier.

 

Har du bare en baby? Gratulerer! Nå kommer en bratt læringskurve for deg. Hvordan kan du spare penger for å hjelpe deg med å finansiere et godt universitet senere? Løsningen begynner allerede med bleiene. Ved å bruke klut bleier, kan du spare på budsjettet for engangsbleier og få mer penger tilgjengelig. Cloth bleier beskytter miljøet mer enn engangsbleier. Og som det viser seg, er det ikke så vanskelig å rengjøre klutbleier!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Kjøp en bleiebøtte og legg den nær toalettet. Alternativt kan du bruke en 20 liters bøtte.       
 2.  
 3.                  2      Hvis du vil bruke en våt bøtte, fyll den med 5 cm vann og 150 g brus (mat brus) og bland godt.  
    
  • Væsken stiger gjennom kapillær effekten, slik at bleiene blir friskere enn uten løsningen. Men siden du bare bruker noen få tommer vann, er bøylen ikke så tung at du ikke kan løfte den.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Legg omgående bleier som er våte i bøtte.        
 6.  
 7.                  4      Bruk en skje for å sette faste blekekomponenter på toalettet. #  
    
  • En skje fungerer bedre enn en flatskraper, da du har større kontroll over den buede overflaten. Sett bleien i bøtte så snart den er frigjort fra faste komponenter. Hvis bleen er ganske skitten, må du kanskje vaske den på toalettet.
  •  
  • Bruk en skadet eller mangelfull skje slik at du alltid vet hvilken som er for bleiene.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Samle nok bleier til vaskemaskinens belastning. Du bør vaske dem hver dag eller annenhver dag, avhengig av hvor mange bleier du har og hvor ofte du må bytte dem. Som et resultat har du mange friske, rene bleier tilgjengelig og lukten er sterkt redusert.        
 10.  
 11.                  6      Skyll først med forkjøling eller forvask for å fjerne de fleste av de løse innholdene. Dette er ikke nødvendig hvis du bruker en våt bøtte eller suge bleiene først.        
 12.  
 13.                  7      Vask bleiene i vaskemaskinen. Bruk varmt vann, men ikke tøymykner. Tøymykner kan redusere oppblåsningskapasiteten til bleier. Bruk ca 190 ml eddik i stedet. Dette sikrer at bleiene forblir myke og absorberende.  
    
  • Avhengig av vannkvaliteten kan det hende du må eksperimentere med forskjellige vaskemidler eller til og med gjøre en endelig skylle. Legg kun ca. en tredjedel av det vanlige vaskemiddelet, ellers kan absorpsjonen av bleiene reduseres. Bruk et vaskemiddel spesielt utviklet for babyer. Et vanlig vaskemiddel kan irritere en barns følsom hud.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Heng bløtene på en tøylinje for å tørke. Det er best om solen skinner, men du kan også la bleiene tørke innvendig hvis du ikke lar dem tørke ute på grunn av været eller levekårene dine.  
    
  • Bleiene vil slites ut raskere hvis du lar dem tørke i maskinen. Du bør også være oppmerksom på at mange alt-i-ett bleier mister vannmotstanden når du tørker dem i maskinen.
  •  
  • Få en henger hvor du kan henge flere par bukser for raskere og lettere lufttørking. På den måten kan du legge mer enn en ble på en henger. Hang bleiene på en dusj gardin stang og slå på viften. Når bleiene er tørre, kan du bare gi dem sammen med hengeren til de andre babyens ting.
  •  
  • Tørker bleier på en tørketrommel sparer også penger. En tørketrommel trenger mye strøm.
  •  
         
 16.  
 17.                  9      Brett og oppbevar bleiene for gjenbruk. Brett det som du ellers ville sette det på babyen, så du kan starte med en gang.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Fjern linoleum.

Lad opp batteriene.

Fjern en dørknapp.

Fjern spraymaling fra klær.

Rengjør en foul luktende oppvaskmaskin.

Les en analog klokke.

Lag en bonsai ut av et normalt tre.

Lag en strand i hagen.

Trekk et gummitre.

Monter et klimaanlegg.

Vask bleier.

Monter et badekar.

Fjern stearinlysvoks.

Kutt persienner.

Still inn kjøleskapstemperaturen.

Rengjør Teflon.

Rengjør rustfritt stål.

Plante dahlias i potter.

Drep en gnagere på en human måte.

Riktig bruk av toalettskål.

Rengjør Converse sko.