Home \ hus
 

Gjør bassenget trygt for barn og kjæledyr.

 

Å ha et basseng hjemme betyr mye ansvar, spesielt hvis du vil gjøre det til et trygt og morsomt sted for de som bor i nærheten av deg. Dessverre er drukning i bassenget for vanlig, og i noen områder er det den viktigste dødsårsaken for barn under 5 år, bassengene kan også være farlige for kjæledyr som ved et uhell faller inn i det, drikker bassengkemikalier eller blir fanget i filteret etc. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du raskt lager et sikkerhetssystem for bassenget ditt som gjør bassenget til et komfortabelt og trygt sted for familien og kjæledyrene dine. Og hvis alt virker veldig irriterende for deg, er det fordi et basseng betyr hardt arbeid, og du bør ikke ta dette ansvaret lett.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bygg et gjerde rundt bassenget. I mange jurisdiksjoner er dette nå obligatorisk, og det er krav til høyden på gjerdet du må overholde i samfunnet ditt. I tillegg skal gjerdet ha en barnesikker dør som kun kan åpnes av eldre barn eller voksne. Hvis det ikke er krav til bassenggjerder i ditt jurisdiksjonsområde, bygg deretter et gjerde som er minst 1,5 meter høyt og sørg for at du bare kommer gjennom døren til bassenget.       
 2.  
 3.             2      Hold gjerdet og døren på plass. Når du har satt dem opp, sørg for at det ikke er noen mangler, og at gjerdet og døren fungerer som de burde. Sjekk alt regelmessig (minst en gang i måneden) for å sikre at alt fungerer.        
 4.  
 5.             3      Fjern gjenstander som lener seg mot gjerdet. Små barn og kjæledyr som alt som ser ut som en trapp eller klatrehjelp, så la aldri noe lene seg mot gjerdet.        
 6.  
 7.             4      Hold døren lukket. Hold døren lukket uansett hva som skjer og uansett hvem som er i nærheten av bassenget. Eldre barn merker ikke nødvendigvis at pjokk går til bassenget mens de spiller, skrik og ha det gøy. De er for distrahert for å se om døren er stengt. En selvlukkende og selvlåsende dør er den beste løsningen.        
 8.  
 9.             5      Lag en glatt overflate rundt bassenget. Selv om det er en ikke-rase regel, skjer ulykker, og det er bedre å prøve å beskytte deg mot å glide gjennom en god overflate.        
 10.  
 11.             6      Hold redningsvestene klare. Ethvert barn under 3 år skal ha på seg en redningsvest i bassenget, og ethvert barn som ikke kan svømme, skal bære det, med mindre under direkte tilsyn av en ansvarlig person som hjelper ham å lære å svømme.        
 12.  
 13.             7      Hold alt pent. En bassengkanten full av leker, flyter, nudler og andre gjenstander kan være fristende for et lite barn. Hold disse tingene på en sikker avstand slik at de ikke tiltrekker seg barn hvis ingen overvåker dem.        
 14.  
 15.             8      Angi regler. Lag noen bassengregler og sørg for at hele familien kjenner dem. For eksempel:  
    
  • Ikke kjør, ikke kaster objekter.
  •  
  • Ikke la døren stå åpen, hold den alltid lukket.
  •  
  • La aldri barn svømme uten riktig tilsyn av en ansvarlig, voksen person.
  •  
  • Fjern gjenstander fra kanten av bassenget og i nærheten av gjerdet når ingen svømmer.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Hold livreddende utstyr klart. Hold et førstehjelpsutstyr, livbøyer, en lang stolpe osv. Hendig (men ikke tilgjengelig for små barn), som du raskt kan bruke hvis det er nødvendig. Det er også viktig å vite om gjenopplivning, så du bør delta på førstehjelpskurs og oppdatere kunnskapen jevnlig.        
 18.  
 19.             10      Ta av bassengkjemikalier. Barn og kjæledyr kan bli tiltrukket av bassengkjemikalier som er svært giftige ved svelging. De bør alltid være låst bort og utilgjengelig for barn.        
 20.  
 21.             11      Hold øye med henne. Ikke la bassengområdet være uovervåket når det er tilgjengelig. Hvis du må gå, sikre området eller ta med barn / kjæledyr med deg inn i huset. Hvis du mister ditt barn eller kjæledyr, bør du sjekke bassenget først. Drunkning varer bare noen få minutter og kan skje uten krusninger eller lyder. Hvis noen drukner, så teller hvert sekund, så se først ved bassenget først.                  
 22.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Reparer et kjøkkenavfallshacker.

Forhindre at klesvask gis når du vasker.

Fest bordben.

Rotter og mus blir kvitt.

Fjern flekker fra klær uten vask.

Dekorer.

Vok vårløkene.

Røyk et hus.

Så frø inni.

Lås opp en ovn.

Forbered deg på en flom.

Gjør tyverisikre dører.

Koble en lyskontakt til et stikkontakt.

Ta vare på venusfluer.

Transportlås Fjern vaskemaskinen.

Vask deg selv i stedet for å rengjøre kjemisk.

Trekk ekte vanilje fra stiklinger.

Bestem egenskapene til en kondensator.

Pensel sølvsmykker med tannkrem.

Rengjøring av mikrofiberprodukter.

Gjør et mørkt rom ser lysere ut.