Home \ hus
 

Bruk tapet på trepanel.

 

Trepanel gjør et rom koselig og flott for et hobbyrom. Det er imidlertid ikke mye du kan gjøre med trepaneler for å få rommet til å se annerledes ut, og etter en stund vil du bli lei deg og se på de samme veggene. En vegg tapet dekker wainscoting. Så du kan begynne å lage ditt eget valg og tapet på rommet ditt.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Kjøp bakgrunnsbilde som dekker godt. Din lokale tapetbutikk vil også selge tapet laget for dette formålet. De er tykkere enn normalt og har en teksturert overflate som skjuler sporene i de underliggende panelene. De kan også forbehandles med pasta.        
 2.  
 3.   2      Rengjør wainscoting. Fjern spindelvev og støv med en fuktig, men ikke våt svamp. Ikke bruk rengjøringsmidler som inneholder voks, olje eller polish. Når deler av imitasjon trepaneler kommer av, fjern eventuelle løse deler.     
 4.  
 5.   3      Forbered deg. Fjern forsiktig kantene slik at de kan byttes ut når veggen er tapet. Fjern alle deksler for avløp eller stikkontakter. Noen foretrekker å fylle sponene i panelet med kitt eller kitt. Dette er ikke nødvendig hvis du bruker riktig bakgrunnsbilde.     
 6.  
 7.   4      Forbind trepanelet. Det er en spesiell primer som du kommer fra hvor du kjøper tapetet.     
 8.  
 9.   5      Start på det ytre hjørnet. Kontroller om hjørnet er vertikalt i rette vinkler. Brukt et enkelt åndsnivå. Rett høyden på veggen. Klipp av den første stripen av tapet litt lenger enn nødvendig. Du vil trimme den til riktig lengde senere.     
 10.  
 11.   6      Fukt limet på baksiden av tapetet. Soak pastaen, men ikke papiret i rent vann, vær forsiktig med at den er veldig fuktig, men ikke dryppende. Du kan bruke et skall eller bad spesielt designet for dette formålet. Med noen bakgrunnsbilder kan du også ta en sprayflaske eller en våt svamp. Plasser tapestripen med den klebrige siden mot veggen, arbeider fra topp til bunn og juster den vertikalt. Glatt tapetet med en tørr børste eller et håndkle. Pass på at det ikke er rynker. Spred de fangede luftboblene til sidene. Fukt baksiden av tapetet etter kutting og fest det til veggen som tidligere beskrevet. Sikt for den første stripen. Hvis du ikke kan få noen krumme hjørner til en perfekt linje, kan du også litt overlappe sidene, som ser bedre ut enn å forlate et gap mellom stripene.     
 12.  
 13.   7      Juster mønstrene. Før du kutter den andre tapen av tapet, sørg for at mønstrene på tapetet passer sammen. Dette betyr at du må forlate flere inches av klaring for å kutte slik at du kan sette mønstrene sammen. Klipp av overflødig papir når du er ferdig med veggen. Sett hjørneformene og dekslene på plass igjen.               
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Skjær bambusgardiner sidelengs.

Fjern en riper fra en kjøleskapdør av rustfritt stål.

Grow tomater fra frø.

En brystbelegg.

Hold et hus.

Oppbevar duedekker uten rynker.

Rengjør hvitt lakskinn.

Mal en vifte.

Kutt polykarbonatplast.

Plant forsythia.

Plant yuccas.

Damp caterpillene.

Fjern mugg fra tetningsmasse.

Rengjør vinduer uten striper.

Tørk en våt teppe.

Fjern blod flekker fra klær.

Dekorer et klasserom.

Rengjør benkeplater av granitt.

Rengjør møbler.

Dyr bønner og erter.

Brett en plastpose.