Home \ hus
 

Juster soverommet ditt med Feng Shui.

 

Den gamle kinesiske læren til Feng Shui er utviklet for å hjelpe oss å balansere vårt hjem og gjøre våre liv lykkere og mer vellykkede rom etter rom. Vi ser ofte på soverommet vårt, vår retrett, hvor vi slapper av og lade opp batteriene våre. Den rette feng shui på soverommet ditt kan gi mer romantikk til livet ditt, gi deg følelsen av kontroll over livet ditt og bidra til god søvn og dyp avslapning. Du må vite hvordan du skal lede strømmen av chi i riktig retning mens du holder negative energier ut av rommet ditt og vekk fra livet ditt. Slik setter du opp soverommet ditt for den beste feng shui.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Juster sengen til Feng Shui  ,

    
   
 1.            1      Hoveden på sengen din skal være solid. Ifølge Feng Shui er de beste hodegjerde de som er laget av massivt tre. Polstrede hodegjerder er også gode fordi de er massive på den ene siden, men gir også en mild og støttende Feng Shui-energi på den annen side. Når du glir inn i drømmets rike, begynner kroppen din en slitsom tid for flere reparasjoner. Hodet ditt trenger mye beskyttelse og støtte, samt nakke og nakke når du sitter lenge.        
 2.  
 3.             2      Få en god madrass. Det er en stor mengde forskjellige madrasser på markedet. Velg din madrass klokt og invester litt mer i en modell som gir deg best mulig søvn og avslapping. Jo bedre du sover om natten, desto bedre blir det for deg i løpet av dagen, det er så enkelt det er. Også, se etter gode Feng Shui og ikke kjøp en brukt madrass. Du vet aldri hva negative energier fra den forrige eieren kunne ha akkumulert i den.       
 4.  
 5.             3      Pass på at sengen er riktig høyde. For en balansert strøm av energi under sengen må den ha en rimelig høyde. I utgangspunktet er det derfor senger med innebygde skuffer, inkludert ikke gode senger i betydningen av Feng Shui. Hvorfor? Fordi energien trenger å strømme rundt kroppen din mens du sover, og det er ikke mulig når plassen under sengen din er blokkert.       
 6.  
 7.             4      Legg sengen så langt unna som mulig fra døren. Legg den på den andre siden av rommet eller diagonalt vekk fra døren, men ikke på en linje med døren. Med andre ord, bør du kunne se døren fra sengen, men du bør ikke rette sengen direkte på den. Det spiller ingen rolle om det er soveromdøren, balkongen eller terrassedøren, baddøren eller et skapdør. Sengen din hører ikke til en av dørene i soverommet ditt, ellers strømmer chi direkte til sengen din. Ideelt sett er sengen diagonalt fra døren i motsatt hjørne.  
    
  • Hvis sengen din er for nær døren, kan det føre til at du blir overveldet av potensielle overraskelser i livet ditt. Jo lenger du er fra døren, jo før vil du være klar for alt som kommer deg. Det er også grunnen til at soverommet skal være så langt unna inngangsdøren som mulig.  
  •  
  • Likevel, ideelt sett bør du kunne se døren med en gang når du våkner, for å få deg til å føle at du har kontroll over livet ditt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Det bør være en god, bærende vegg bak sengen din. I tillegg til det massive hodegjerde, bør det være en solid vegg bak sengen din. Hvis du sover under et vindu, vil din egen energi svekkes over tid fordi den ikke støttes eller beskyttes.       
 10.  
 11.             6      Jord selv på begge sider av sengen med balansert energi. Legg sengekrok på begge sider av sengen for å skape symmetri og balansere mens du sover. I beste tilfelle legger du til samme lamper på begge nattbordskapene for å bade soverommet ditt i et mykt lys. Denne balansen er viktig for å holde deg balansert og sentrert, og det sikrer også like rettigheter i et partnerskap i et felles soverom. 
    
  • Ideelt sett bør nattbordene dine være runde snarere enn kantede, slik at de avviker "piggspillene" av chi-energi som strømmer mot deg.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Sengen din bør være borte fra fjernsyn, skrivebord eller andre distraksjoner. Det er best å ikke ha et skrivebord eller en TV på soverommet ditt, så det blir virkelig et sted å hvile og slappe av. Dessverre har vi alle begrenset plass, og med mindre du kan gjøre det, bør du plassere TVen eller skrivebordet minst like langt fra sengen som mulig, for ikke å forstyrre den positive energien til sengen. Bare kast et lett teppe eller klut over bordet og TV eller la dem forsvinne bak en japansk foldingskjerm for å gi plass til mer plass.                 
 14.  
             

  Del 2      Unngå negative energistrømmer  ,

    
   
 1.             1      Unngå speilskapsdører og speil som vender mot sengen din. Hvis du ikke kan bli kvitt disse speilene i soverommet ditt, må du henge dem. De ville forstyrre søvn hvis du ikke dekker dem. I utgangspunktet bør det ikke være speil i soverommet, spesielt hvis du deler det med en partner. Speilene åpner døren for utroskap og er for energiske for et rom der man ønsker å finne fred.       
 2.  
 3.             2      Ikke legg sengen direkte under en bjelke. En bar kan få deg til å føle seg trykket og det kan påvirke søvnen din negativt. Hvis du ikke har noe annet valg for å sette opp sengen, skal du "dekke" strålen med stoff eller henge to bambusfløyter med munnstykket ned til strålen. Dette vil bidra til å blokkere noe av den uønskede energien som strømmer ned strålen over sengen. Du burde bare ikke føle deg truet i søvnen.       
 4.  
 5.             3      Ingen romfontener og vannfunksjoner. Ikke heng bilder av vann og ikke sett et akvarium i soverommet. Vann kan invitere økonomiske tap eller tyveri. Både gullfisk og alle bilder av elver og innsjøer bør finne sin plass andre steder i hjemmet hvis du vil oppnå best mulig Feng Shui.       
 6.  
 7.             4      Planter og blomster er ikke i soverommet. Ifølge Far Eastern læresetninger har planter for mye yang, som igjen produserer for mye energi og aktivitet og forstyrrer resten. Hvis du ikke har noe annet sted for plantene, legg dem i det minste slik at du ikke kan se dem fra sengen.        
 8.  
 9.             5      Pass på at det ikke er søppel rundt sengen din og ikke legg sengen mot veggen med den ene siden. Chi kan ikke sirkulere, og det kan forstyrre ditt intime liv. Hvis sengen er mot veggen, må en partner uunngåelig sove inni og være så bokstavelig fanget i forholdet .       
 10.  
 11.             6      Blås TVen ut. TV-apparater skaper usunn elektromagnetiske felt som kan forstyrre søvn, tømme forholdet ditt, og ta med en tredjepart til soverommet ditt. Hvis TVen er nødvendigvis i soverommet, heng den med en klut hvis du ikke bruker den. Hvis du er veldig seriøs, skjul TVen i et skap når du ikke trenger det, eller sett det på en hylle som du kan henge når du ikke ser på TV.       
 12.  
 13.             7      Sett bøkene dine andre steder. Du kan ha noen bøker i soverommet hvis du liker å lese i sengen, men for mange bøker ville knuse deg. På soverommet bør du hvile og slappe av, og hvis det er for mange bøker, er inntrykk av en jobb for lett. I tillegg tar mange bøker mye plass og ser da overveldende ut.        
 14.  
 15.   8      Senger som bretter seg mot veggen er ikke en god ide. Du vil ikke føle deg godt i det og vil bare kunne sove dårlig. Kjøp en ekte seng hvor du kan sette din madrass og puter, fjern den sammenleggbare sengen og heng hylene mot veggen i stedet.  
    
  • Hvis rommet ditt er så lite at du har en sammenleggbar seng, må jeg legge føttene opp til sengen din og skjule den tomme veggen.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Balanse rommet med farger  ,

    
   
 1.             1      Farger assosiert med brannelementet representerer lidenskap og energi. Velfinansierte brannelementer i soverommet ditt, sier Feng Shui, vil hjelpe deg med alle dine karriereforhøyelser og hjelpe deg med å bli anerkjent. Du inviterer også lidenskap og romantikk til livet ditt og soverommet ditt. Feng Shui-fargene til brannen er: 
    
  • Rød
  •  
  • Oransje
  •  
  • Violet
  •  
  • Rosa
  •  
  • Lys gul
  •  
         
 2.  
 3.             2      Farger assosiert med jordelementet representerer forsyning og stabilitet. Sterke og harmoniske jordelementer i hjemmet gir stabilitet og beskyttelse til alle dine relasjoner, ifølge Feng Shui. Feng Shui-farger på jorden er: 
    
  • Lysegul
  •  
  • Beige
  •  
         
 4.  
 5.             3      "Metalliske" farger står for klarhet og presisjon. Metalliske elementer vil legge til skarphet, presisjon, klarhet og effektivitet i livet ditt. I godt dosert form kan disse fargene hjelpe deg med å oppnå klarhet og lyshet. Feng Shui-fargene til metallelementet er: 
    
  • Grå
  •  
  • Hvit
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pastellfarger står for fred og ro. På slutten av dagen handler det om å slå av soverommet og ha en god natts søvn. Lyse og myke pastellfarger på soverommet ditt kan hjelpe deg å være mer rolig og rolig. Dette er noen farger du kan bruke: 
    
  • lyseblå
  •  
  • Rosa
  •  
  • lysegrønn
  •  
  • Lilac
  •  
         
 8.  
             

  Del 4      Ta vare på en god atmosfære  ,

    
   
 1.             1      Tenk på soverommet ditt som en oase. Ditt soverom skal være din helligdom. Det bør være et rom hvor du kan unnslippe fra hverdagens stress, det som forårsaker det - ditt arbeid, dine barn, din helse eller dine relasjoner og vennskap. Det bør ikke være det rommet du kaster alt i som ikke finner noe sted andre steder. Tvert imot bør det være din oase midt i ørkenen, et sted å pensjonere når du trenger å hvile eller trenger en pause.        
 2.  
 3.             2      Ta vare på et mykt lys. For den best mulige Feng Shui, bør du unngå skarpe, påtrengende lys og overliggende lys over sengen din. I stedet kan du sette opp bordslamper med mykt lys. Du bør også la så mye naturlig lys gjennom vinduet som mulig. Dette er mer beroligende og avslappende enn for lyst kunstig lys.        
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på plasseringen av vinduene. Legg ikke sengen direkte mellom vinduet og døren til rommet, hvis det er mulig, ellers ligger det midt i Chi-elven som strømmer inn mellom. Hvis du ikke kan hjelpe det, bør du i det minste henge vakre gardiner foran vinduet for å holde litt av den dårlige energien ute. I tillegg bør du ikke sove i vinduets retning, ellers vil søvn være mindre avslappet.       
 6.  
 7.             4      Dekorer soverommet ditt med inspirerende kunst. Heng opp bilder med beroligende naturbilder eller andre inspirerende steder. Naturen skal være relativt nøytral, et motiv som motiverer deg til å oppnå drømmene dine. I alle fall bør det være et motiv som setter deg i et rolig og fredelig humør. Til grafikk, hører blodig eller forstyrrende på ingen måte i soverommet. Heng motivet som inspirerer deg mest, rett over fra sengen din, så du kan se det umiddelbart når du våkner.        
 8.  
 9.             5      Strive for symmetri. Du bør ha omtrent samme mengde plass på begge sider av sengen og andre møbler. Du bør kunne gå rundt på begge sider av rommet, så langt plass tillater det. Selvfølgelig kan et enkelt møbel bryte symmetrien, men i prinsippet bør du unngå å skape en overvekt på den ene siden av rommet, ellers vil du skape disharmoni i din viktigste plass.       
 10.  
 11.             6      Skille deg fra klær du ikke lenger har på deg. Gå gjennom skapet og skuffene dine og sorter ut alt du ikke hadde på deg i det siste året. Doner ting eller gi dem til venner eller slektninger, hvis de fortsatt er gode. Du kan ikke se disse gamle klærne, men hvis du holder dem, kan de gjøre det vanskeligere for deg å gjenkjenne og velkommen nye muligheter og muligheter.       
 12.  
 13.             7      Ikke la bilder av venner og familie se . Selvfølgelig kan du henge noen bilder av familien din i soverommet, men du bør ikke overbelaste alt med bilder av noen, ellers vil du føle deg permanent og til slutt overveldet. Dette gjelder også plakater av din favorittstjerne eller religiøse figur.        
 14.  
 15.             8      Pass på at soverommet ditt ikke er overfylt. Du bør holde det så enkelt og enkelt som mulig. Ikke sett stoler, lamper, bilder eller andre ting i soverommet ditt, som du ikke vet sikkert om du virkelig trenger det. Jo mer du står rundt, jo vanskeligere blir det for deg å fokusere på deg selv og finne ditt senter.       
 16.  
 17.             9      Bli kvitt odds og ender. For den beste feng shui på soverommet ditt, bør du forby alle gamle aviser, søppel, kinky ting, dumme bilder, uønskede gaver og alt annet du ikke trenger. Hvis du bare er for hengt opp på noen ting, kan du gi dem et æreområde i et annet rom, men i soverommet ditt, bør du virkelig redusere deg selv til de bare nødvendighetene. Et anstendig og ledig soverom fører til et pent og oppfylt liv.       
 18.  
             

Tips .

                Les mer... (9)      
Hus populær:
Lag plastrenser.

Voks fiken.

Smelteflasker.

Klipp bougainvillea.

Bland veggmørtel.

Eliminere blokkeringer i en septiktank.

Reparer en hageslange.

Bekjempe flygende myrer.

Reparer en dryppekran.

Lag lavendel vann.

Fri betong fra maling.

Monter en dusj.

4 måter å stoppe bed bug bites umiddelbart.

Fjern blekkflettene.

Få edding av huden.

Rooted stikkene av krysantemum.

Installer en vaskemaskin.

Reparasjon av vinylisolering av svømmebassenget.

Bygg en trapp.

Rengjør et rom.

Dørknusestopp.