Home \ hus
 

Bli kvitt pollen flekker.

 

Friske blomster er noe veldig vakkert, men når de kuttes, arrangeres og transporteres, kan pollen komme av og la flekker ligge hvor det kommer. Pollen forårsaket av bi pollen kan være vanskelig å fjerne; det er fortsatt mulig, hvis man fortsetter med omhu. Først, rist av den løse pollen. For små flekker kan du henge stoffet i noen timer til solen. Hvis flekkene er sterkere, bør materialet forbehandles og deretter vaskes. Hvis alt som ikke hjelper, kan du prøve det med en vaskevann.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lett flekk med sollysbleking  ,

    
   
 1.            1      Fjern løs pollen. Rist det flekkete plagget og lim klistrebåndene med limsiden på de berørte områdene og bruk den til å løsne gjenværende pollen. Likeledes kan løse pollenkorn også ekstraheres grundig fra materialet ved bruk av støvsuger. Dette forhindrer at pollenkornene presses dypere inn i fargene i plagget og gjør flekken større.       
 2.  
 3.             2      Utsett plagget for direkte sollys. Heng de berørte klærne direkte til solen i to til tre timer. Se på flekken etter noen timer; solen skulle ha fullstendig (eller nesten helt) bleket pollen flekken. Men hvis det er et sterkt sted, vil det nok ikke være nok til å bli kvitt det.       
 4.  
 5.             3      Sug flekken i kaldt vann i 30 minutter. Hvis sollyset ikke er tilstrekkelig, legg stoffet i kaldt vann og myk det. La plagget tørke i solen etter å ha bløt.                  
 6.  
             

    2      Forbehandle og vask flekken  ,

    
   
 1.             1      Skyll flekken med kaldt vann. Bruk kaldt vann til å skylle bort misfarging. Mange pigmenter i pollen består av fett og fjernes derfor best med kaldt vann. Før du har forbehandlet flekken, bør du derfor unngå varmt vann, ellers kan fargene fortsette å sette og gjøre det vanskelig å bli kvitt dem senere.        
 2.  
 3.             2      Påfør en forbehandling væske og la det virke i 20 minutter. Du kan bruke et enzymrensemiddel, vanlig flekkfjerner eller en liten mengde oppvaskmiddel. Hvert av disse forbehandlingstiltakene bør være tilstrekkelig til flekkfjerning. Arbeid flekken forsiktig med forbehandlingen etter eget valg og la det fungere i minst 20 minutter før vasking.  
    
  • Før du begynner forbehandling, gjør en test med det valgte væsken på et usynlig sted for å sjekke om fargefasthet.
  •  
  • Effekten av enzymrensere er basert på det faktum at de bryter ned biologiske stoffer (som fettet i pollenpigmentet); Derfor er de generelt best egnet for denne typen patch.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vask plagget i vaskemaskinen. Bruk ditt vanlige vaskemiddel og det høyeste nivået av vask stoffet tåler (se vaskeinstruksjonsetikettene). For envis flekker bruk et enzymholdig vaskemiddel og varmt vann; Denne typen vaskemiddel er mer effektivt i varmt vann enn i varmt vann.        
 6.  
             

    3      Rengjør materialet  ,

    
   
 1.             1      Kjøp et renseri som passer hjemme. Denne metoden er best for plagg som bare kan rengjøres eller for flekker på tepper, polstrede møbler eller andre overflater som ikke kan bli gjennomvåt. Rengjøringspakken skal inneholde en gjenbrukbar pose, kluter og en flekkfjerner.        
 2.  
 3.             2      Fjern flekken. Bruk en liten mengde flekkfjerner og en ren klut for å forsiktig fjerne flekken; Fortsett å fjerne uten å legge til mer væske til flekken er tørr. Hvis flekken ikke har forsvunnet, gjenta prosedyren med mer flekkfjerner og en frisk, ren fille.        
 4.  
 5.             3      Rengjør plagget tørt i henhold til bruksanvisningen. Generelt må du legge plagget i den medfølgende vesken med en tidligere fuktet rengjøringsvask og tørke den på middels nivå i 30 minutter.        
 6.  
             

Hva du trenger .

                  

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (7)      
Hus populær:
Voks selleri.

Fjern løvverk i hagen i høst.

Slik kan du kvitte seg med mus.

For å lage en skapdør.

Plant påskeliljer.

Plantekål.

Bestem om du skal ta en blender eller matprosessor.

Forbedre jorda.

Rengjør ruskindsko.

Rotter og mus blir kvitt.

Rengjør sølvsmykker.

Rengjør skinnstol.

Lag et hjemmiddel for pore reduksjon.

Bli kvitt sofa gress.

Lage leire.

Fjern neglelakk på lær.

Frigjør kjøkkenet med fruktfluer.

Lagre farget vasketøy.

Voks rosmarin fra frø.

Plante et kirsebærblomstrende tre.

Lag mosaikkfargede vinduer.