Home \ hus
 

Finn en lekkasje i et basseng.

 

Hvis du stadig trenger å fylle mer enn 5 cm vann per uke i bassenget, kan det hende du har en lekkasje. Ditt basseng mister noe vann på en naturlig måte ved fordampning, litt ved å sprute ut og en liten stund spyler filteret.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kontroller først det opplagte: Er det lekkasje ved utstrømningen for enhetene? Kontroller filteret, pumpen, varmeren og rørventilen. Kontroller gulvet for fuktighet. Er det noen fuktige flekker rundt bassenget? Gå rundt bassenget og sjekk ut bassenget og utstyret. Se etter fuktig jord eller nedsunket og uthulet område. Har du et basseng med vinylinnlegg? Kontroller at det er sprekker eller løsne rundt alle innebygde deler, skummere, retur, lamper, trinn og hjørner. Sjekk for lekkasje. Hvis ditt basseng ligner, er det flere testmetoder. Prøv ett av disse tilnærmingene:        
 2.  
 3.   2      Merk nivået på bassenget ved utløpet. Merk vannstanden til bassenget med en fettpinne eller et stykke tape. Sjekk merket etter 24 timer. Ditt basseng bør ikke miste mer enn 6 mm om dagen. Ellers er det en lekkasje.     
 4.  
 5.             3      Bøtteprøven: Legg en bøtte fylt med vann på ett nivå av bassenget (vekt det med stein eller murstein). Merk vannstanden både i og utenfor bøtta. Sørg for at vannet i bøtte er så høyt som bassengvannet utenfor bøtte. Sjekk merket etter 24 timer. Hvis linjen utenfor bøtte er klart over vannet, er det en lekkasje i bassenget. Denne testen må utføres når pumpen er slått på og igjen med pumpen slått av.       
 6.  
 7.             4      Bestem plasseringen av lekkasjen. Hvis du finner ut at bassenget ditt mister vann, slår du av filtreringssystemet og legger merke til hvor vannet ikke lenger faller. Bassenger med vinylinnlegg må alltid fylles med vann! Stopp denne testen hvis du har et vinylbasseng og vannet dråper raskt. Legg til vann og ring en spesialist. Hvis vannet stopper under overløpsåpningen, vil lekkasjen sannsynligvis være i overløp eller filtersystem (inkludert rørene). Hvis vannet stopper ved lampene, kan lekkasjen være på bunnen av bassenget. Hvis du mistenker at du har en lekkasje i filtreringssystemet: Hvis du ser luftbobler i returlinjen vann når pumpen kjører, er det en lekkasje i sugesiden av filtreringssystemet. Er pumpehuset taket fast? Er lokkets O-ring smurt og i god stand? Hvis bassenget mister mer vann når pumpen kjører, er lekkasjen på baksiden av systemet. Kontroller oppstart eller spylelinje for rennende vann. Hvis du tror du har en lekkasje i avløp, lampe eller mat, se etter noe som ser ut som en sprekk, et gap eller en pause       
 8.  
 9.             5      Slipp i en fargetestløsning eller noen av pH-indikatorene, med pumpe av og fortsatt vann. Se om malingen blir sugd inn i sprekk, gap eller pause.       
 10.  
 11.             6      Reparasjonslekkasje - Overflow lekkasjer: De vanligste lekkasjer skyldes separasjon av plastoverløp og bassengbetong. Dette kan lett repareres med bassengkitt. Lekkasjer i lamper skyldes ofte en løs kabinett. Dette er vanskelig å fikse. Det finnes flere måter å forsegle en dårlig kabelforbindelse. Et to-komponent epoksyharpikslim som tørker hardt, med gips, silikon eller tetningsmasse, er måter å løse problemet på. Lekkasjer i foringen - bare hold den på et vinylfolieoppsett. Når under vann, en våt gips sett.       
 12.  
 13.             7      Mange lekkasjer kan ikke bli funnet ved hjelp av metodene beskrevet ovenfor. Nå er det på tide å ringe en spesialist! Takket være moderne teknologi kan de fleste lekkasjer i bassenger bli funnet og reparert uten større konstruksjon. Disse metodene inkluderer: Et rør er trykket med trykkluft. Luften forskyver vannet i røret til det når lekkasjen, hvorpå luftbobler unnslipper fra røret og avslører problemområdet. Eller, hvor røret slutter å holde konstant lufttrykk, er det en lekkasje. Et spesielt videokamera settes inn i rørene for å finne lekkasjer ved å blåse luft inn i et rør, og deretter elektronisk søker etter lyd med en svært sensitiv mikrofon. Du bør forvente å betale mellom € 150 og € 250 for en høyteknologisk lekkasjedeteksjon, avhengig av problemets plassering og kompleksitet. Legg til det reparasjonene.       
 14.  
 15.             8      Forstå pipelekkasjer: unnlater å rør et rørsystem. Den grunnleggende konfigurasjonen av et bassenghåndteringssystem og filter er enkelt. Vann er trukket gjennom et overløp og pumpet gjennom en bassengpumpe. Vannet flyter under jorden tilbake til det mekaniske stedet hvor det passerer gjennom pumpens skjermkurv og deretter skyves gjennom filteret, varmeren og alle andre enheter som klor, og deretter gjennom returlinjene tilbake i bassenget. I tillegg til disse lukkede systemrørene er det noen få aspekter av svømmingens rørsystem som ikke fungerer i et lukket system (under trykk). De fleste svømmebassenger har et åpent system (ved tyngdekraft, ikke trykk) som hjelper bassengpumpen å opprettholde sitt nivå under lavt vannnivå. Denne kompensasjonslinjen blir ofte glemt eller ignorert i renoveringer, da erstatning er en kostbar og tidkrevende oppgave. Utjevningslinjen er koblet til bunnen av overløpet, og den andre enden til enten hovedavløpet eller en sideport i veggen av bassenget i nærheten av veggen. Det er røret som fører fra bunnen av overløpet ned til de viktigste avløpene, som ofte overses. Siden dette er en linje uten trykk, ligner det mindre enn en trykklinje, men denne linjen kan også være eldre enn resten av bassenglinjene, noe som gjør det til en kandidat for uforklarlig vanntap. Rørsystemer er en konstant kilde til vanntap av mange årsaker, fra rørmateriale, installasjonskvalitet, alder, konfigurasjon og jordforhold. Før du begynner å demontere ditt linjesystem, må du først avgjøre om lekkasjen er i linjesystemet eller i selve bassenget.                 
 16.  
        
Hus populær:
Legg et bambusgulv.

Raffinér et tre.

Bygg et skur deg selv.

Ryd opp et rom.

Drep en muldvarp.

Del lavendel.

Rengjør gummistøvler.

Ta et dykk inn i bassenget.

Plante krypende junipers.

Reparer Vinyl Gulv.

Mål en platen.

Sage pull.

Få farge ut av linnesko.

Få gisp lukt ut av klær.

Fjern mugg på badet.

Fjern maling fra tredører og arbeid det opp igjen.

Rengjør en hvit lue.

Planting Jonquillen.

Trekk en firkantet vannmelon.

Lag et tavle.

Oppussing av et hus.