Home \ hus
 

Grow poppy.

 

Delikate, rød-oransje valmueblomster gjør hver hage strålende. Frøene er sådd i begynnelsen av våren og rotet mens luften fortsatt er kult. Hvis du velger et flerårig utvalg, vil du bli overrasket over nye fargestoffer hvert år. Nedenfor lærer du hvordan du vokser og vedlikeholder valmuer.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered deg på å så  ,

    
   
 1.            1      Velg et valmuefrø. Det finnes mange varianter som er hjemmehørende i forskjellige regioner i verden. Selv om alle valmuer har fargerike, papirlignende kronblad og viltbusker, er det noen forskjeller i omsorg. Velg et utvalg som trives best i din region.  
    
  •   California Poppy (Gold Poppy) trives best i USDA klima 9 til 11. Sin omsorg er enkel og den elsker næringsfattige jordsmonn.
  •  
  • Poppy Mallow er en stamme som trives best i næringsfattige jordarter og kan dyrkes i USDA klima 4 til 8.
  •  
  •  Clay Poppy, derimot, trenger rike, næringsrike, fuktige jordarter for å trives optimalt.
  •  
  •   Celandine Poppy er et skogsanlegg som trives best i USDA-klima 4 til 8.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp frø. Poppyfrø fungerer ikke bra, så du må kjøpe frø. Vanligvis får du valmuefrø i hvert barnehage, hvis du er ute etter sjeldne varianter, kan Internett hjelpe deg. Kjøp valmuefrø fra anerkjente kilder, så de er mer sannsynlig å spire og vokse til sunne planter.        
 4.  
 5.             3      Bestem hvor du skal plante valmuen. De fleste valmuer elsker full sol og kan plantes hvor som helst, det er ikke så skyggefullt. Du kan plante dem på kanten av hagen, i en vindusboks eller andre steder i hagen. Sørg for at jorda på det valgte stedet samsvarer med valmuefrøets behov.  
    
  • Hvis du har valgt et utvalg som elsker næringsfattige jordarter, har du lykke - du trenger ikke å forberede jorda. Mange valmuer trives utmerket på steinete terreng hvor få andre blomster vokser.
  •  
  • For varianter som trenger rik jord, grave opp jorden og bland den med rikelig kompost eller benmel for å gi valmue med de nødvendige næringsstoffene.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      såing og dyrking av valmuer  ,

    
   
 1.             1      Så frøene på vår eller høst. Valmuefrø trenger en temperaturforskjell for å spire. Dette betyr at de må bli utsatt for kulde eller frost før de spiser. Du kan velge valmue i begynnelsen av våren - jeg. en tid når frost er mulig - så. Hvis du bor i en region med milde vintre, så så frøene i høst så de blir utsatt for kaldere temperaturer før været blir varmere om våren. Etter 14 til 28 dager frøene skal spire og første skudd bør ses.        
 2.  
 3.             2      Løsne jorda i valmue sengen. Poppyfrø blir ganske enkelt sådd på overflaten og ikke begravet. For å forberede jorden, løsne jordoverflaten med en rake. Du trenger ikke å grave opp jorden - noen få centimeter er nok. Ellers vil du hemme veksten av valmue.        
 4.  
 5.             3      Så frøene. Stryk frøene på den friskt løsnede jorda. I naturen faller valmuer frøene sine. Å være så liten, er de fordelt av vinden. Sprøt frøene, slipp dem tilfeldig. Ikke prøv å så rader som frøene vil være vanskelig å holde på plass.        
 6.  
 7.             4      Hell frøene. Hold sengen fuktig ved å sprøyte den med vann. Ikke våt jorden da de delikate frøene ellers kunne drukne. De første plantene vises på våren når temperaturen stiger.        
 8.  
 9.             5      Tynn ut valmuen. Når du ser de første plantene, kan du tynne vallmoen for å gi hver plante litt mer plass. Ulike varianter krever forskjellig mengde plass, som er angitt på frøpakken. Dette trinnet er ikke viktig, men det lar deg kontrollere utvalget av valmue sengen.        
 10.  
 11.             6      Når valmue blomster, fjern visne valmue kapsler for å gjøre flere blomster. Poppy trives godt i dårlig jord hvor få andre planter vokser.        
 12.  
 13.             7      La valmekapslene modne om sommeren. La valmekapslene være om sommeren etter at blomstene har slått av. Du kan høste frøene og så dem i neste sesong. Noen varianter produserer til og med spiselige frø som du kan bruke til valmuefrø bakverk.        
 14.  
             

Advarsler .

                     
Hus populær:
Brett klær.

Monter lys med bevegelsessensor utendørs.

Reduser vannforurensning.

Bygg en japansk hage.

Fjern lint fra klær.

Rengjør Matt Nickel Plated.

Fargebukser.

Plant peanøtter.

Stryke en draktskjorte.

Transportlås Fjern vaskemaskinen.

Hold huset uten oppvarming varm.

Høst rabarber.

Rengjør muddy løpesko.

Forhindre at jeans faller i vasken.

Plante kjøkken urter.

Bruk en luftfukter.

Rengjør ruskind.

Lys pansies igjen.

Plant bougainvillea.

Vask klærne med oppvaskmiddel.

Påfør polyuretan.