Home \ hus
 

Behandle treorm.

 

Treorm er en type angrep som kan skade møbler og andre produkter laget av tre. Selv om woodworms er spesielt ødeleggende for ulike typer myke skoger, kan de også skade ting laget av forskjellige typer hardved. Ved behandling av treprodukter på forhånd mot woodworm kan det minimere sannsynligheten for infestasjon og også bidra til å begrense mengden skade hvis woodworm allerede eksisterer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem tilstedeværelsen av treorm. Dette er lett å gjøre ved å skanne overflaten til selve treet. Treorm er preget av en serie små hull i treoverflaten, kjent som rømningshull. Hullene ligner en serie små pinpricks. Pass på å undersøke hele overflaten av treet, da sykdommen bare kan påvirke en liten del.       
 2.  
 3.             2      Bestem skadeens omfang. I mange tilfeller finnes treworm langs det øverste laget av treet, slik at hjertet og de omkringliggende lagene blir uberørt. Hvis det er tilfelle, er treobjektet likevel relativt sterkt og i stand til å bli reddet. Skulle treet ha en tendens til å smuldre eller bryte lett når det håndteres, er det et tegn på at selv med en behandling er det lite håp om å redde objektet.        
 4.  
 5.             3      Kjole for muligheten. Det finnes flere væske løsninger på markedet som brukes som woodworm behandlinger. De inneholder alle stoffer som kan produsere røyk som forårsaker sykdommer eller en slags bivirkning ved innånding. Før du jobber med løsningen, ta deg tid til å sette på en ansiktsmaske, sammen med vernebriller og hansker. Dette minimerer eksponeringen av huden og øynene, samt forhindrer innånding av gasser som slippes ut i behandlingsfasen.        
 6.  
 7.             4      Forbered behandlingsløsningen. Mange av produktene som brukes til å behandle treorm er konsentrert. Dette gjør det nødvendig å blande løsningen med en viss mengde vann. Les instruksjonene nøye for å finne ut om løsningen er beregnet til bruk som den er eller i hvilket forhold vann skal blandes inn i løsningen.        
 8.  
 9.             5      Hell den forberedte behandlingsløsningen i en hagesprøyter. En enkel pumpe sprøyte passer godt. Før du begynner å bruke sprøyten, må du kontrollere at enheten er tett lukket for å unngå å spyle løsningen.        
 10.  
 11.             6      Påfør overflaten av det skadede treet. Bruk av et ensartet lag bidrar til å drepe eksisterende angrep og forhindrer ytterligere ødeleggelse av treoverflaten. La laget tørke før du prøver å flytte veden. Dette gjør at løsningen kan trenge inn i treflaten og bidrar til å fremme ødeleggelsen av treorm.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                  
Hus populær:
Fjern lukt av hund urin fra tepper.

Stram skruene uten skrutrekker.

Ordne blomster.

Bygg naturlige sengerammer.

Ble hvit hvit.

Vask.

Blomstrer nelliker igjen.

Reparer sprekk i flyskjerm.

Møbler vokser.

Bygg en igloo.

Hell innendørs planter.

Hold en gassovn ren.

Sett inn en SkyScan radioklokke.

Vok saken.

Fjern rødvin fra teppet.

Vask.

Planting dragefrukter.

Vok sunt erter.

Eliminer store busker.

Voks brusselspirer.

Røyk et hus.