Home \ hus
 

Vask en T-skjorte i vaskemaskinen.

 

Etter å ha blitt dratt rundt og elsket voldsomt gjennom årene, kan plysj leker være mer enn litt skitten. For ikke å nevne at de fleste veldedige organisasjoner ikke aksepterer utstoppede dyr med mindre de er vasket. Overflatevasking kan ikke rengjøre alt vanskelig å nå områder, og sterke kjemikalier som ammoniakk vil fjerne flekkene, men de kan også farge fargen. Så siste utvei: maskinvask!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pass på at plysj er vaskbar. Leker med alle slags stivnere bør kun vaskes overflatisk. Mohair, ull, syntetisk fiber plysj og alpaca pels kan ikke vaskes i en maskin i det hele tatt. Og hvis leketøyet er fylt for stort eller stramt, glem det.       
 2.  
 3.             2      I nærheten av eventuelle sprekker eller løse deler. Ditt barn vil ikke tilgi deg så snart hvis du taper Teddy's arm i vasken.        
 4.  
 5.             3      Sett leketøyet i putetrekk og lås det med sikkerhetsnåler. Hvis dyret er for stort, vil et ark fungere fint også. I tilfelle at noe faller av, vil putevaret eller et ark fange det før det absorberes.        
 6.  
 7.             4      Plasser leketøyet forsiktig inn i maskinen. Et mildt vaskemiddel bør brukes. Et merke som er mest nyttig er Woolite. Vaskemidler med allergifremkallende egenskaper er gode hvis barnet ditt lider av husstøvmiteallergi. Tøymykner er vanligvis unødvendig og kan skade plysj.        
 8.  
 9.             5      Bruk den milde syklusen på vaskemaskinen og vask med kaldt vann. Dette reduserer risikoen for at deler slites av og varmtvann kan misfarges eller krympe dyret.        
 10.  
 11.             6      Tørking. En tørketrommel kan være egnet for noen utstoppede dyr, men de fleste bør lufttørkes utendørs.        
 12.  
 13.             7      Bruk en tannpirke til å plukke knuter ut av pelsen.        
 14.  
 15.             8      Del leketøyet til eieren.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Tørkete ved.

Bestem alder av et tre.

Rengjør silke.

Ta med polyester.

Beskjæring av en hornbjelke.

Å lage ormekompost.

Rengjør persiske tepper.

Legg fliser på gulvet.

Mal nye terrakottapotter.

Lag en sitronsyreoppløsning.

Legg pepperrot.

Ta vare på planter.

Plante en krukkepotten.

Tiltrekke kråker.

Fjern blodflettene fra underbuksene etter perioden.

Drep en gnagere på en human måte.

Vask hatter eller hatter.

Fjern ketchup, pasta saus eller grill saus fra teppet.

Gjenopprett en stol.

Spar oppvarmingskostnader.

Bruk eddik som husholdningsrenser.