Home \ hus
 

Sett opp et lite rom.

 

Når det gjelder å sette opp et lite rom, er det spesielt viktig å bruke ledig plass fornuftig. Dette unngår rot og gjør rommet ser større ut. Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du får mest mulig ut av et lite rom.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Lag så mye lagringsplass som mulig  ,

    
   
 1.            1      Løft sengen din. Dette gir deg mulighet til å bruke plassen under å stanse bokser med klær, sko, tilbehør og mer. Hvis du ikke vil at den skal se under din seng som Hempel, kan du bruke et sengeteppe til å dekke opp ting.  
    
  • Du kan også vurdere å legge til en innsatsboks med innebygd lagringsplass. Mange møbler produsenter tilbyr senger med skuffer på begge sider.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk veggene. I et lite rom, dra nytte av enhver mulighet for lagringsplass - inkludert veggene. Hyller og skap gir deg muligheten til å lagre dine eiendeler og kan også forskjøre rommet.  
    
  • Vurder å bygge et skap på veggen like bak sengen din, som du også kan bruke som et oppbevaringsområde ved siden av hodet.       
  •  
  • Fest kroker på veggene til jakker, vesker og nøkler.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett på klærne. Hvis ditt lille rom ikke har garderobe, kan du investere i en klestang. Så du trenger ikke å kjøpe et stort, stort skap som passer til alle klærne dine.        
 6.  
 7.             4      Kjøp avføring hvor noe kan bli stuvet bort. Dette er et flott triks for å skape mer lagringsplass og mer plass. Plasser avføringen på veggen eller på sengen din som du vil.                  
 8.  
             

  Del 2      Bruk farger og mønstre til din fordel  ,

    
   
 1.             1      Legg til litt farge. Mens du kanskje tror at hvitt gjør rommet ditt større, er det fargestråler her og der som har denne effekten.  
    
  • Det er viktig at du finner en god middelmådig for mye og for liten farge. Løse hvite vegger og et hvitt sengeteppe, for eksempel med fargerike puter og gardiner.       
  •  
  • Ikke vær redd for å kombinere farger. Hvis du holder deg til bare en eller to farger, kan et lite rom raskt bli drab.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett et fokus. For å forhindre at rommet blir overfylt, kan du være mer oppmerksom på ett eller to hjørner og understreke dem slik at oppmerksomheten er fokusert på dem. Dette kan for eksempel være en fargerik hylle i hodet, en dekorert vegg, et maleri eller spesielle gardiner.  
    
  • Spesielt bra er en hylle i hodet, siden du kan bruke den som et lagringsområde. Dessuten ser det veldig bra ut.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Eksperimenter med forskjellige mønstre, strukturer og stiler. Søkeordet her er søket etter unike ting som vil gi din plass et tegn og gjøre det virke mer romslig. Legg et mønstret sengeteppe på sengen, pynt det med fargerike puter, lag en spesiell teppe eller kurvmøbler.        
 6.  
             

  Del 3      Bruk lyskilder  ,

    
   
 1.             1      Bruk naturlige lyskilder. Hvis rommet ditt har et vindu, er det flere ting du kan gjøre for å bruke innkommende lys. Et triks er et speil på motsatt veggen, noe som dobler lyset som kommer inn.  
    
  • Unngå tunge gardiner eller farger. Mørke gardiner gjør rommet enda mørkere når de er åpne. I stedet prøver du å bruke gardiner som skinner gjennom sollyset.       
  •  
  • Klipp av hekker eller grener rett foran vinduet ditt kortere eller helt borte fra sollys.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Invester i ekstra lys. Hvis rommet ditt ikke har vinduer eller naturlig lys ikke er nok, bør du installere lamper. Lyse rommet med forskjellige lamper.        
 4.  
             

  Del 4      Unngå rot  ,

    
   
 1.             1      Ikke la sengen ta opp hele plassen. En stor seng er flott, men du vil ikke ha plass til å leve gjennom en stor seng. I stedet for en overdimensjonert seng bør du vurdere en mindre. Du vil være takknemlig for mer plass.  
    
  • Tenk på en køyeseng når to personer bor i rommet.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta bare bort i rommet ditt, det som er viktig og hva du virkelig trenger her. Lag ting du ikke trenger daglig, i et gulvskap eller i garasjen, hvis du kan. Dette refererer til ting som ski, campingutstyr, musikkinstrumenter, sykler, kofferter, etc.        
 4.  
            

Tips .

                  
Hus populær:
Tørk klær utendørs.

Fjern oljeflett fra betong og garasje.

Plant sorrel.

Tørk klær utendørs.

Støvhusstøv.

Stryke et par bukser.

Sage pull.

Fjern en Edding flekk.

Sveip svømmebassenget.

Rengjør kontaktlinser.

Eliminer tistler.

Rengjør en vaskemaskin med eddik.

Rengjør en krystalllysekrone.

Lag et håndverk hjørne hjemme.

Jernviskose.

Monter en vindusdør.

Grow popcorn mais.

Brett et montert ark.

Rengjør en polstret mikrofiber sofa.

Fjern hårfargen fra en vegg.

Forplante pelargoner over stiklinger.