Home \ hus
 

Stue dekorasjoner.

 

En stue har flere formål, og det er viktig å vite hvordan du best dekorerer den for å få mest mulig ut av ledig plass. Trinnene nedenfor viser deg hvordan du lager en plass som du liker å ringe hjemmet ditt.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Velg en passende fargepalett.  
    
  • Din dekorasjon skal ha en konsistent fargegruppe. Derfor er det en god idé å starte med komplementære farger. Vegg, teppe og dekorative gjenstander er alle utstyrt med farger fra en fargepalett. Et eksempel på en fargepalett er for eksempel jordetoner som spenner fra varme brune til blues og greener. Disse lignende fargene fremkaller et vakkert samspill, noe som gjør et rom umiddelbart behagelig.
  •  
  • Bestem om du vil ha en TV. I så fall skal du bestemme stedet før du begynner å dekorere. Ikke sett det der et vindu kan reflekteres. Du kan også trenge et spesielt møbel for det.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Sett et budsjett.  
    
  • Planlegg et passende finansielt rammeverk for å redecorate hele rommet. Jo mer tid du bruker på rommet, desto mer sjenerøs skal budsjettet være. Rommet bør ikke bare se fint ut eller bare være koselig, men kombinere begge deler. Så planlegg å bruke så mye penger som nødvendig for å oppnå begge i henhold til dine ønsker.
  •  
  • Det kan være nyttig å se etter priser for større varer som skap, kaffebord eller seksjonssofaer før hele oppussingen for å sette budsjettet tilsvarende.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Bruk elementer du allerede eier. For å spare penger og holde miljøet lavt, se på alle møblerne i dag i stuen og tenk på å gjenvinne dem. For eksempel kan du ramme gamle postkort og lage et flott arrangement for din nye vegg. Se etter lange skjulte skatter i butikken din og tenk på hvordan du integrerer dem i ditt nye konsept. Så du kan ikke bare dekorere et helt nytt rom, men sørg også for å skape mer plass i Keller og Co. igjen.     
 6.  
 7.   4      Gå glipp av ledig plass. Før du går ut og kjøper nye møbler, ta et øyeblikk å måle ledig plass. Dette vil spare deg for mye arbeid og tid hvis du kjøper møbler som du må returnere fordi den ikke passer inn i den. Det samme gjelder for kjøp på nettet. Igjen må du måle alt før du bestiller.               
 8.  
        
Hus populær:
Fortynn latexmaling.

Jerngardiner.

Olje en symaskin.

Fjern en dørknapp.

Bygg en igloo.

Monter en garasjeport.

Sett opp et kjølig rom.

Åpne en låst dør.

Fjern en blekkfarge fra skjortelommen.

Lag lavendel vann.

Lag en bonsai ut av et normalt tre.

Vask en trompet.

Mending riper i skinnmøbler.

Maling av betongskulptur.

Børst bort fuglsmut.

Vok stikkpærer.

Fjern klistremerke fra bærbar PC.

Fjern lukt av hund urin fra tepper.

Seal kjøkkenvasken med silikon.

Plasser plenen.

Bevar rosenbladene.