Home \ hus
 

Biljardbord Rengjør filtdekselet.

 

Noen vil før eller senere sprette noe over biljardbordet. Biljarddeksler blir skitne - spildte drikker, tilsmussing, kritemerker og pulver, matulykker, for bare å nevne noen. Rengjøring av feltdekselet regelmessig er viktig for å få det til å se bra ut og forlenge livet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Fjern alle baller fra hullene. Benytt muligheten til å rengjøre den med varmt vann og en varm fille.       
 2.  
 3.             2      Kjøp en biljardborste. Denne penselen passer for filtdeksler, den består av børster i to lengder, lengre i hjørnene og kortere i midten. De er ikke dyre, se under Bord (eller Biljard) bordbørste . Fjern eventuell rusk, kalkstøv og andre fremmedlegemer som skjedde under spillet etter hvert spill. Først gni eller børst ryggverket, deretter feltdekselet. Så smusset fra risten kan falle på feltdekselet før du plager deg med å rense den. Returner alt rusk fra midten av bordet til nærmeste hull med rette penselstreker. Ikke gjør noen sirkulære bevegelser da dette går mot filtens korn, noe som forårsaker at filmen skal grove.       
 4.  
 5.             3      Damp hullene med et tynt, langt vedlegg på støvsugeren. Gjenta denne prosessen for hvert hull.       
 6.  
 7.             4      Polsk trepunktene over, på sidene og på bena. Selv om dette ikke påvirker selve filten, hjelper det å fjerne smuss på treet som kan migrere til feltdekselet. Bruk din vanlige tre polsk eller olje; Trefisk på sitrusbasis er godt egnet.       
 8.  
 9.             5      Prøv et spesialprodukt. Hvis du foretrekker det, er det Biljardbordrensere på markedet. Disse rengjøringsmidler er ment å trenge inn i filten uten å bli fuktig, og produsentene av slike produkter hevder at gnidning av kritt bare distribuerer i stedet for å fjerne den. Gjør din egen forskning på slike produkter og spør en spesialisert sportsbutikk.                 
 10.  
             

     Splash fjerning  ,

    
   
 1.            1      Rengjør utslipp av væsker umiddelbart. . Bruk bare varmt vann og en absorberende klut. Såpe etterlater en skyggeaktig flekk.        
 2.  
 3.             2      Legg den absorberende kluten på flekken. Ikke trykk, la kluten gjøre jobben.       
 4.  
 5.             3      Dekk området med en tørr ren, fargeløs bomullsklut. Dette suger opp gjenværende væske.       
 6.  
 7.             4      Påfør varmt vann til stedet og drykk det igjen uten å gni. Følt dårlig reagerer på friksjon, det forandrer sin form, fibrene står opp og det ser aldri ut som det gjorde før. Fortsett til flekken er fjernet.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Rengjør skinnsko.

Eliminer mugg og mugg.

Lag en fransk hage.

Fjern blod flekker fra klær.

Rengjør speilet.

En dør er innstilt.

Spirer bakterier lett.

Bland veggmørtel.

Fortynn latexmaling.

Bli kvitt ekte posebærere.

Hold baby klær.

Grow porrer.

Plante dahlias i potter.

Kjøp en avfukter.

Les en analog klokke.

Ryd opp en bokhylle.

Innred en liten balkong.

Vask håndklær.

Utrydde termitter.

Bli kvitt små myrer.

Myk opp vannet.