Home \ hus
 

Bland sement.

 

Når et prosjekt krever et hardt, holdbart bindemiddel, bruker de fleste profesjonelle og uavhengige byggere sement. Den er ekstremt holdbar og enkel å bruke, selv under vann. Cement er et materiale som hardner og kan bære praktisk talt alle typer grunnlag eller konstruksjon. Mens mange nye byggherrer ikke vet hvordan man skal blande sement riktig, er det en ganske enkel prosess å vite hvilke materialer som trengs og hvordan man bruker dem.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fremstilling av tørr blanding  ,

    
   
 1.                    1      Bestem hvilken type sement som passer best for prosjektet ditt. Type 1 sementmørtel er den mest brukte sammensetningen, men det finnes andre typer som er svovelresistente eller temperaturfølsomme. Forskning på nettet eller i maskinvarebutikken for å finne det som passer best for deg.  
    
  • Mer enn 92% av produsert mørtel sement er type 1, 2 eller 3. Type 2 er spesielt resistent mot svovelavfall, mens type 3 hovedsakelig brukes på grunn av økt tidlig lastkapasitet.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Kjøp nødvendig sement sammen med fin sand og grus. Du trenger dobbelt så mye sand og tre ganger så mye grus for å få riktig sementblanding.        
 4.  
 5.                  3      Legg ut materialene. Dette er sekkene for blanding og en stabil trillebør som den ferdige blandingen veier mye.        
 6.  
 7.                  4      Åpne sementsand og grusposer du bruker til å blande betongen. Skovl 1 del sement, 2 deler sand og 3 deler grus inn i skrynklingen med en liten spade.  
    
  • For eksempel bør en trillebørsmengde bestå av 2 skiver av sement, 3 skudd med sand og 6 skovler av grus. Hvis du jobber med større mengder, kan du også ha et forhold på 4 skovler sement, 8 skudd med sand og 12 skovler grus.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Bland ingrediensene grundig med scoop. Selv om de blandes senere, er det godt å blande tørrblandingen godt før vann legges til.                  
 10.  
             

    2      Legg vann til tørrblandingen  ,

    
   
 1.                  1      Legg en liten mengde vann, omtrent halvparten av en 20-liters bøtte, i trillebøylen. Alltid savner mye, slik at du kan gjenta konsistensen med flere deler.  
    
  • Hvis du fyller vannet i en bøtte før du heller den i tørrblandingen, merker du vannstanden i bøtta med en markør. Så du kan raskt fylle bøtta uten å måle vannet med hver ny blanding.           
  •  
  • Cement som inneholder for mye vann er bare omtrent halvparten så sterk som riktig blandet betong. Selv om det er fristende å måle mengden vann bare ved øyet, kan dette påvirke standarden på bygningen din. Les alltid produsentens etiketter hvis du tillater riktig mengde vann.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      start med ¾ av den tørre blandingen. I trillebåren eller annen blandebeholder blandes ¾ av blandingen med alt vannet. Blandingen oppstår i utgangspunktet litt tynn på grunn av mengden vann, men det er lett å blande. Det er best å blande med en rake.        
 4.  
 5.                  3      Når alt er omrørt, tilsett den resterende 1/4 tørrblandingen til den våte sementen. Nå blir omrøring vanskeligere, men en god rake burde gjøre jobben enklere. Rør til den ferdige sementen er tykk og fuktig, men ikke lenger væsken.        
 6.  
 7.                  4      Hell sementblandingen i stedet for prosjektet ditt. Dette trinnet må utføres så snart som mulig etter blanding. br & gt;        
 8.  
 9.                  5      Rengjør utstyret ditt så snart som mulig. Ideelt sett renser man utstyret mens den andre legger ut betongen. Hvis dette ikke er mulig, dypp trillebåren eller sementbøtten umiddelbart i vann når du er ferdig. Deretter børstes trillebørsen eller karet med en stiv børstebørste til den er helt fri for sement.  
    
  • Kast sementvannet ut et sted, helst et sted der det ikke er gress (det dreper gress). Du kan også grave et lite hull, vaske i vannet og deretter fylle hullet på nytt.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Bygg en treterrasse.

Ordne blomster.

Sett opp et kjølig rom.

Lag venetiansk stuckatur.

Rengjør vinduer med eddik.

Velg en mikrobølgeovn.

Caring for Peace Lilies.

Fjern røykskader.

Fjern permanent markør fra fliser.

Resirkulere plast.

Eliminer røyk lukt i et rom.

Vri en trepall inn i en hage.

Utrydde termitter.

Fold sokker.

Velg riktig lyspære for lampen din.

En dør er innstilt.

Redde en innkommende kaktus.

Lag en vertikal hage.

Grow roser selv.

Design en avbruddsfri strømforsyning.

Dahlias overvintrer.