Home \ hus
 

Oppdag termittinfeksjon.

 

Termitplager kan forårsake stor skade på bygninger og møbler. De fleste termitplager er lange før noen eksterne tegn blir synlige, men å bli kjent med tegn på termittinfeksjon kan hjelpe deg med å oppdage en infestasjon og ta øyeblikkelig tiltak.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Se etter bevingede termitter som svirmer ut i en bygning, noe som indikerer en termittinfeksjon.        
 2.  
 3.             2      Plasser en bevinget termitt i et hetteglass eller en liten krukke med gniddende alkohol. Hvis du ikke har disse elementene tilgjengelige, sett termitene i en liten, forseglet plastpose. Ta kopien til en eksterminator eller statlig kontor eller universitetskontor for å se om du har funnet termit eller ikke.       
 4.  
 5.             3      Se etter smussrør i fundamentet eller ytterveggene. Underjordiske termitter bygger smussrør for å gi et trygt miljø for deres migrering fra deres underjordiske kolonier til deres matkilder. De kan også bli funnet i stifter og gulvbjelker. Smussrør er brune og har vanligvis en blyant eller blyant, selv om noen kan være større.       
 6.  
 7.             4      Kutt opp alle smussrørene du finner. Søk etter termitter. Generelt finner du arbeidstermitterter med små, hvitt-gjennomsiktige kropper. Hvis du ikke ser noen termitter, kan du ha forlatt dette røret og du har fortsatt en angrep.       
 8.  
 9.             5      Se etter skadet tre. Sprekk i finér eller labyrintiske tunneler kan tyde på en termittinfeksjon. Underjordiske termitter hyler ut tre langs kornet, og du finner tørket gjørme eller jord i den.       
 10.  
 11.             6      Sjekk om hul eller bølgete veggbekledning. Noen ganger oppstår pits på grunn av termitter som graver under veggbekledning.       
 12.  
 13.             7      Leter du etter små hull i gips eller gipsvegger. Hull forårsaket av et termittangrep har skitt rundt kantene.       
 14.  
 15.             8      Kontroller alle områder som synes å ha vannskader. Termitskader kan være like i utseende, inkludert hovne gulv eller vegger og kollapsende planker eller såler. Termitinfeksjon kan også gi en mykaktig lukt.       
 16.  
 17.             9      Søk etter droppings. Gipsvegg termitter, som vanligvis lever i vegger eller møbler, danner kolonier i skogen. De lager hull for å klemme ut avfallsproduktene og la mange bolter i nærheten av hullene. Sjekk møbler eller vegger for små hull. Hullene er vanligvis misfarget og forseglet fra innsiden. Kontroller at det er hull i nærheten av hullene. Fekalpellets av gipstermititter er vanligvis tørre, glatte, pulveriserte og kan variere i farge.       
 18.  
 19.             10      Drep fargene og kast dem. Sjekk dette nettstedet daglig for å se om det er flere dråper. Hvis ikke, kan termittene ha dødd ut eller flyttet til en ny koloni.       
 20.  
 21.             11      Knock på tremøbler for å se om droppings faller fra små hull. Hvis du ser små hull eller labyrintlignende tunneler i møbler, tregulv eller vegger, trykk hardt for å se om dråper faller ut av hullene. Mange antikke eller eldre møbler har hull eller tunneler, men trenger ikke å være oppdatert; men droppings er et tegn på en nylig angrep.                 
 22.  
             

Tips .

    
   
 • Typiske svømmerperioder er vår og høst eller etter det første nedbør i regioner som har en uttalt tørr sesong.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Kontakt en profesjonell eksterminator hvis du mistenker en termittinfeksjon. De fleste DIY-kittene eliminerer ikke termitinfeksjon, og de fleste vet ikke hvor de skal se eller er ute av stand til å komme inn i områdene som har angrepet termittene - eller ikke har de nødvendige midler for å drepe dem ,
 •  
             

Hva du trenger .

    
   
 • hetteglass eller liten krukke
 •  
 • Rengjør alkohol
 •  
 • Plastpose
 •  
        Les mer... (1)      
Hus populær:
Klistremerke laget av tre.

Bygg en treport.

Planter og vedlikehold begravelser i hagen din.

Heng et speil.

Rengjør klissete tregulv.

Plante et mango frø.

Eliminer edderkoppemider.

Flett undertøy.

Rengjør piano tastene.

Motta din poinsettia til neste jul.

Hengeplate.

Rengjør skodder.

Rengjør falsk pels.

Fjern skyvighet fra vann.

Rengjør toalettet ordentlig.

Kiwisavl.

Vok hvitløk inne i en gryte.

Bygg en samlingskasse.

Dyrk Boston bregner.

Plant gladioli.

Rengjør imitasjon mussel.