Home \ hus
 

Klipp snøroser.

 

Hybrid snøroser (Helleborus x hybridus), også kjent som hybrid helleborus og hybrid hellebores, er flerårige urteplanter som fra midten av vinter til midten av våren lyser kjedelige vinterhager med blomster. Hardy planten trives i USDA kulde soner 4 til 9, noe som betyr at den kan tåle temperaturer ned til -35 ° C. Blomstene blomstrer i rosa, rød, hvit eller gul. De trenger ikke spesiell omsorg, men en rosa kutt hver vinter gjør det lettere for dem å vise sine vakre blomster.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Leafcut  ,

    
   
 1.            1      Bruk de rette skjæringsverktøyene. Bruk en god, skarp secateurs. Bypass beskjæring saks er best. Du bør også bruke arbeidshansker fordi Helleborus har torner som kan gjøre skade.        
 2.  
 3.             2      Kutte planten midt på vinteren. Vent til midten av vinteren å kutte på planten din (de nye blomsterknopper skal dannes). Skjær den gamle løvet på bunnen. Disse gamle bladene er vanligvis stygge og kan bære bakterier og soppsporer som kan infisere snøroser. De nye blader som vokser ut av sentrum, åpner og sprer seg når de vokser. 
    
  • Fjern alltid de gamle bladene fra hagen når du er ferdig med rosenkuttet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fjern alle skadede deler i vekstsesongen. Noen blader kan sees skadet i løpet av sesongen. Disse skadede bladene kan kuttes til enhver tid i løpet av sesongen for å gjøre planten mer prettier og finere. 
    
  • Helleborus er veldig overbærende og kan omskjæres året rundt uten noen bivirkninger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Klipp av syke deler av planten så snart du merker dem. Så snart du merker at en del av planten er berørt, klipp av denne delen for å hindre at sykdommen sprer seg. Sett kuttbitene i en søppelpose og kast dem bort. Ikke legg løvfargede blader i komposten fordi det kan spre sykdommen. 
    
  • Rengjør klippeskjærene med varmt vann og såpe etter fjerning av alle syke deler av planten. Dette vil forhindre at saksene overfører sykdommen til andre planter neste gang du bruker dem.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Klipp blomster  ,

    
   
 1.             1      Fjern de visne blomstene. For å unngå uønskede frøplanter, bør du fjerne blomstene så snart de visner eller dør av. Denne avkortningen heter deadheading på engelsk. Trimming visne blomster hjelper også anlegget konsentrere sin energi på nye blomster i stedet for å holde de gamle blomstene levende. Klipp av stengene direkte på bunnen. 
    
  • Alle blomster som er igjen på planten, vil slippe frø til bakken, og neste vår kommer nye frøplanter dukker opp rundt moderfabrikken.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta vare på plantene. Du kan vokse frøplanter fra forrige sesong falt frø. Men du bør nøye utgrave og flytte dem så snart de er store nok, slik at ikke mange planter vokser på samme sted.       
 4.  
 5.             3      Vok frøene i drivhuset. Hvis du fjerner rosenfrøene, kan du samle dem og plante dem i et drivhus. 
    
  • Husk at plantene kanskje ikke ser ut som moderplanten. Frø av hybridplanter produserer ofte planter som ser ut som snøblomster fra en tidligere generasjon.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                     
Hus populær:
Vask klær i dorm.

Utvikle klær.

Hibernate dahlias.

Monter et kran.

Trekk gerbera.

Rengjør Timberland Boots.

Klipp gladioli.

Plant gladioli.

Rengjør muddy løpesko.

Sprøytemetall med maling.

Lag en aloe leaf fra en aloe leaf.

Lag et tavle.

Planting flotte stearinlys.

En dør er innstilt.

Bygg kjøkkenskap.

Trekk bønnespirer i huset.

Rengjør ruskind.

Fjern blekkpunkter fra ruskind.

Rengjør Hunter støvler.

Hold kjøkkenet rent og trygt.

Rengjør dusjdører.