Home \ hus
 

Kombiner klesskapet.

 

Har du begrenset plass i skapet ditt og trenger å få mest mulig ut av ditt lille utvalg av klær? Kanskje du vil spare penger ved å telle på hvert plagg. Du vil kanskje forbedre din personlige stil, men du kan ikke bruke mye penger. Uansett årsakene er det en enkel metode for klærne dine, kalt "kapselbasert garderobe". Det hjelper deg med å få mest mulig ut av det du har. Les videre og lær grunnleggende og tips for denne metoden.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag din fargepalett  ,

    
   
 1.            1      Finn din beste farge. Finn fargen som ser best ut på deg. Det avhenger av hudtone, hårfarge og øyenfarge. Gult eller grønt gjør rødt hår ser spesielt godt ut. Brunehårede mennesker drar nytte av lilla og røde ser bra ut med svarthårede mennesker. Eksperimenter eller spør vennene dine om råd.       
 2.  
 3.             2      Velg komplementære farger. Når du har en grunnfarge å jobbe med, velger du noen få komplementære farger som vil matche og som du kan kombinere. To farger har bare rett. Du kan enten velge farger som du synes passer, velge mellom en fargepalett fra et magasin, eller bruk et verktøy som "Kuler" fra Adobe.        
 4.  
 5.             3      Velg en eller to nøytrale farger. Nå som du har valgt noen farger, trenger du noen få nøytrale farger for å balansere dem. Bruk av for mye farge vil gi ditt utseende et sirkuslignende utseende. Avhengig av fargene du velger, vil du legge til svart, hvitt, beige, brunt eller grått.                  
 6.  
             

    2      Bygg garderoben din på  ,

    
   
 1.             1      Kjøp noen topper. Etter å ha valgt noen farger, velg 3 til 5 topper. En av toppene skal være en vanlig knappet bluse, en annen topp bør være en kortærmet skjorte, og en av toppene kan være en tank top, en bodice eller en skjorteløs arm. Den knyttede blusen du har valgt, skal ha en jevn farge og helst være i en av de nøytrale farger du har valgt. Skjorten med den korte armen eller skjorten uten armen kan ha et mønster, men det blir lettere å kombinere det på riktig måte hvis du ikke involverer noen mønstre. Bare ett av de to plaggene skal ha et mønster. Den andre må ha en jevn farge.        
 2.  
 3.             2      Få noen bunner. Med dine valgte topper, kan du nå velge klær som bukser eller skjørt. Du bør velge et elegant par bukser. Den andre buksen skal være et par jeans. Den tredje basen kan enten være elegant og uformell, avhengig av hva du bruker den med. For kvinner kan dette være et knelangskjørt. For menn, kanskje det er khaki eller noe sånt. Alle bunner skal være ikke mønstrede med mindre du ikke har valgt mønstre på toppen (i så fall kan en kvinne ha et skjørt med et mønster).        
 4.  
 5.             3      Finn noen statister. Noen ekstra deler vil være nødvendige for å ha en fullt kombinert garderobe. Kvinner kan velge en knelangskjole med korte eller tre fjerdedeler lange ermer. Kjolen bør ha en nøytral farge (helst fra fargepaletten til hovedfargene), og den skal være uformell og elegant, avhengig av hvilket tilbehør det er kombinert med. Du vil også trenge to jakker: en knappet cardigan (enkel eller forseggjort, avhenger av deg) og en blazer eller lignende formell jakke. Blazeren skal holdes i en nøytral farge og helst mørkere enn den blusen du har valgt. Cardigan kan være nøytral, men det bør være bedre i en annen farge enn fargen på kjolen.        
 6.  
 7.             4      Velg strategisk tilbehør. Du trenger to eller tre par sko i dine valgte nøytrale farger. Et par bør være formelt, et par for fritid og et par formelle eller uformelle (for eksempel et par støvler) avhengig av konteksten. Kjøp et skjerf som kan brukes på en formell eller uformell måte samtidig. Kvinner kan bære smykker for å understreke de formelle eller casual antrekkene, og de kan også ha et sett som ser elegant ut og en som bare er pen.        
 8.  
             

    3      Kombiner og tilpass  ,

    
   
 1.             1      Kombiner de formelle antrekkene. Med det grunnleggende i garderoben din, kan du sette sammen forskjellige antrekk for ulike anledninger. Kombiner de formelle buksene med blusen og blazeren for et flott arbeid. Kombiner dette utseendet litt mer tilfeldig ved å ha på jakken og ermeløs skjorte med formelle bukser, sko og tilbehør.        
 2.  
 3.             2      Lag opp de tilfeldige antrekkene. Kombiner T-skjorten med jeans eller kofta og skjørtet. Legg til en mer formell berøring til antrekket ved å legge blazer til jeans og T-skjorte kombinasjon. Dette er et flott antrekk for en lunsj eller en date med en venn.        
 4.  
 5.             3      Eksperiment! Det er så mange mulige kombinasjoner med denne typen garderobe som du må eksperimentere for å finne ut hvilke du liker mest og hvilke som er det beste valget for bestemte anledninger. Det kan ta litt tid, og du må prøve litt, men du vil like resultatene.        
 6.  
        
Hus populær:
Vok hvitløk inne i en gryte.

Cantaloupe dyrker meloner.

Plant Photinia.

Lag et hemmelig skjulested i et skap.

Døralarmsystem for å bygge deg selv.

Reparer et parkeringslys.

Grow kohlrabi.

Bli kvitt hageslakker.

For å hypnotisere en kylling.

Ta tulipanløk til blomst for tidlig.

Legg sengetøyet pent inn.

Sett opp et babyrom.

Få en levende mus ut av en limfelle.

Rengjør en støvete vannflaske.

Vask fjærputer.

Beskytt suede støvler.

Ta vare på planter.

Rengjør en kunstig skinnjakke.

Vask joggesko.

Rengjør et skifer gulv.

Sealvasker og bad med silikon.