Home \ hus
 

Møbler vokser.

 

Det er mange måter å fullføre tremøbler på. De fleste vet at du bør forsegle et stykke med en beskyttende tetning som Polyethuran for å oppnå en varig finish på ditt møbel. Men for et spesielt slitesterkt og vakkert utseende kan du gå et skritt videre og dyrke tremøbler. Påføring av et lag voks til møbler hindrer at ditt forsiktig påføringslag gjør seg riper og flekker, og kan til og med gi treet en skinnende glans. Voksende tremøbler krever bare noen få enkle verktøy og litt tid.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forsegle tremøbler først. Voks er ikke spesielt egnet som en finish, men som et beskyttende lag over en eksisterende overflate. Pass på at tremøbler har et eksisterende lag av polyuretan, lakk, lakk eller shellak.       
 2.  
 3.             2      Rengjør støvmøbler. Før du bruker voks til tremøbler, gni med en ren klut for å fjerne smuss og støv. Hvis du ikke fjerner det, kan dette støvet blande seg med voksen og ødelegge utseendet på det ferdige stykket.        
 4.  
 5.             3      Påfør litt voks på en ren mikrofiberduk. Voks typen som brukes til å fullføre tremøbler kalles "vokspasta" eller "ferdig voks" og kan kjøpes i de fleste maskinvareforretninger. Den er best brukt med en ren mikrofiberduk som den kan dannes direkte fra beholderen.  
    
  • Den eneste klare feilen du kan gjøre når du bruker voks er for tykk en jobb. Et tykt lag voks tørker ujevnt og gir et spettet eller tåket utseende. Av denne grunn må du alltid bruke bare en liten voks på kluten.
  •  
  • For bedre kontroll over mengden voks du bruker, kan du sette et lite stykke vokspasta på en ostekloth og deretter pakke ostekluten inn i en ball rundt voksen. Den sakte utvaskingen av voksen gjennom osteklokken forhindrer deg i å bruke for mye.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg voks på tremøbler. For å påføre vokspastaen, gni bare kluten med kluten i milde, sirkulære bevegelser inn i treflaten. Arbeid deg fra en side av møblene til den andre og legg på et tynt, jevnt lag. Du trenger ikke å påføre voks i en bestemt retning til kornet i treet.        
 8.  
 9.             5      La voksen tørke. Etter påføring bør det ta ca. 20 minutter for voks å tørke, eller litt lenger i kjølige eller dårlig ventilerte områder. Du kan teste tørrheten ved å berøre voksen på et skjult sted med fingeren. Det burde ikke føles klebrig lenger.        
 10.  
 11.             6      Poler det voksede møbler med en ren klut. Etter at voksen har tørket, må den være polert i møbler. Dette gir treet en skinnende, vakker glans. For å polere voksen, bruk en myk, ren klut til å gni den over overflaten av møblene ved hjelp av milde, sirkulære bevegelser.  
    
  • Jo mykere kluten du polerer, desto mer glans kan du gjøre. Resten av gamle T-skjorter fungerer veldig bra for dette.
  •  
  • Du vet når du er ferdig med polering, når møbelets glans ikke blir bedre under polering.
  •  
                   
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                  
Hus populær:
Fjern blod flekker fra klær.

Hold en baby fra drukning.

Bygg naturlige sengerammer.

La soverommet ditt luke godt.

Malte tak.

Solsikker trekker.

Resirkulere plast.

Master et trekk (flytt).

Planter lilje planter.

Maling av laminatmøbler.

Dekorer rommet ditt uten kostnad.

Rengjør lister.

Stryke en draktskjorte.

Rengjør malingsruller.

Lag en mosaikkplater.

Old Ball Mason Mason Jars Date.

Bytt ut en gammel plen.

Plante søte paprika.

4 måter å stoppe bed bug bites umiddelbart.

Fjern et stucco tak.

Vert en innflytelsesfest.