Home \ hus
 

Marijuana til medisinske formål.

 

Flere og flere land gjør det mulig å avle og bruke marihuana av medisinske årsaker. Mange medisinske organisasjoner støtter marihuana på resept, slik som også ACS (American College of Physicians). I mange deler av verden er marijuana bruk lovlig (for eksempel i Nederland) eller semi-lovlig (for eksempel i USA - tillatt i enkelte stater, forbudt på føderalt nivå). Hvis du har resept for marihuana, men vet ikke hvor du skal få det, og hvis dyrking av marihuana er tillatt i din stat eller stat, kan husdyrkultur være et alternativ for deg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få resept fra lege.        
 2.  
 3.             2      Velg frøene etter omstendighetene dine. Indica hjelper til med å slappe av og brukes ofte til symptomer på multippel sklerose, muskelspasmer, tremor, immobilitet og smerte. Sativa har derimot en mer stimulerende effekt, som er mer egnet for appetittstimulering, for migrene og smerte og kvalme. Denne stammen brukes også ofte i aids- og kreftpasienter, men tar lang tid å høste. Derfor er det mest fornuftig å kjøpe hybridfrø og ta det beste fra begge verdener.        
 4.  
 5.             3      Du trenger et sted med nok lys. Uansett om du er ute eller i et hagehus, trenger du minst seks timer med sol om dagen. Plasser du plantene dine der inne, sørg for at bladene er godt opplyste og få foreskrevet mengde dagslys. I begynnelsen trenger du en høytrykks natriumlampe og en litt annen lyssyklus: 18/6 for de første skuddene og 12/12 for blomstring av blomstene.        
 6.  
 7.             4      La frøene spire. Du kan gjøre det på mange forskjellige måter. Du kan f.eks. Ta en kopp varmt vann og myk frøene. Hold dem i mørket i en til tre dager. Så snart du ser en liten, hvit rot frem av frøet, er det på tide å plante det. Alternativt kan du pakke frøene dine i et vått håndkle og også lagre mørket i en til tre dager. Du kan også bruke steinullbiter, dette fungerer best. Du kan også helt avstå fra å spire frøene, men dette reduserer sjansene for at planter sprer seg fra de respektive frøene.        
 8.  
 9.             5      Velg enten organisk eller kjemisk gjødsel. Siden du vil røyke deler av planten din senere, er det sannsynligvis sunnere å bruke naturlige ingredienser. Med kjemisk gjødsel kan du skape en uønsket smak. Denne typen gjødsel kan generelt være billigere og lettere eller mer nøyaktig til dose.        
 10.  
 11.             6      Plante frøene i startjord i en liten krukke. Det er best å spire frøene i forrett eller ubehandlet jord, ettersom befruktet jord kan påvirke den unge planten. Frø kan ved begynnelsen av veksten ha sin egen matforsyning. Ren eller veldig lett befruktet Moostorf kan også brukes. For å gjøre jorden løs og godt ventilert, bruk perler. Det er viktig at røttene får nok oksygen, som kan forebygges av for tett jord. Vann din forberedte jord godt, hule ut et hull omtrent 1 - 1,5 cm dypt og legg frøet med roten ned i den. Dekk frøet og sørg for å holde jorden fuktig til babyen vokser og begynner å vokse. Du kan dyrke plantene i ca to uker. Anlegget skal motta 18-24 timer lys om dagen. Hvis du bruker kunstig lys, bruk fluorescerende lys. Sterkere lys bør ikke brukes til veksten av plantene dine. Pass på at anlegget ikke er for varmt eller for kaldt - temperaturen skal være mellom 21 ° C og 24 ° C. Din anlegg trenger god ventilasjon - en liten vifte bør være tilstrekkelig.        
 12.  
 13.             7      Forbered gjødt jord i en større krukke. Ta en 20-liters blomsterpotte og rengjør den grundig. Den enkleste måten er å dekke de første 2-3 cm av potten med Moostorf. Du kan enkelt finne Moostorf i en hageforretningsforretning. Ved dette tiltaket strømmer anleggets avløp lettere. Fyll deretter potten med fin pottejord. Det beste du gjør er å ta organiske blandinger som Compo. Ikke ta noen produkter som lover mirakelvekst. Det finnes også andre, mer komplekse metoder for å premixere forskjellige jord og gjødsel i separate beholdere og deretter plassere dem i 20-liters potten. Organisk blandet jord kan f.eks. bestå av en del perlitter, en del orm kompost og en del torv. Videre kan du også bruke små, målte mengder gjødsel, for eksempel Bat gjødsel å legge til: I begynnelsen er det best å bruke en gjødsel som har et høyt nitrogeninnhold fordi det fremmer planteveksten i begynnelsen. Les instruksjonene for gjødsel godt og bruk ikke for mye gjødsel, da du kan bruke den til å drepe anlegget.        
 14.  
 15.             8      Pimp den unge planten. Hell et hull i en stor forberedt pott og fjern forsiktig den unge planten fra den lille potten. For å gjøre dette, snu anlegget opp ned og hold hånden under bakken. Deretter venter du til planten dråper jorden på hånden din. Jorden vil bli holdt sammen av plantens røtter. Alt dette legger du forsiktig i hullet og fyller resten med jord. Vær forsiktig så du ikke bruker jorden for tett. Vann jorden, men bare i moderasjon.        
 16.  
 17.             9      Se henne vokse. Anlegget skal motta direkte sollys i minst tre timer og bli vannet så snart jorda føles tørt. Planten vokser best når det blir 16 til 20 timer med lys om dagen. Men sørg for at den ikke lyser døgnet rundt, ellers vil anlegget ikke få hvile før neste vekstfase. Med så sterkt lys er anlegget i sin vegetative fase, noe som betyr at det ikke vil spire (slik at det ikke vil produsere brukbare knopper). Bare når det blir mindre lys om dagen, skjer det. Hvis planten vokser utenfor, vil den spire av seg selv. Men hvis du plantet dem for sent på sesongen, vil de ikke ha nok tid til å produsere knopper av god kvalitet.        
 18.  
 19.             10      Hvis ønskelig, kan du også indusere sprøytingen av knoppene. Pass på å behandle plantene etter kjønn. Kvinnelige planter produserer et hår på mellomknuten og en hannkule. Hvis du ikke er sikker, vent noen dager - det kan ta noen uker før den første pollenen dannes. Hvis du arbeider med kunstig lys, forårsaker knoppene å spire ved å gi planten bare 12 timers lys. Den andre halvdelen av dagen må tilbringe anlegget i fullstendig mørke. Under sprøyting skal man bruke en gjødsel rik på fosfor og lavt nitrogen.        
 20.  
 21.             11      Kontroller at lufttemperaturen er ca. 19 ° C. Når plantene er ute, hold øye med årstidene. Hvis plantene er i det, kan du justere hustermometeret eller ventilasjonen. En kunstig karbondioksid øker hver time ved f.eks. en regulator med tank kan gi gode resultater under spiring. Dette ville bli enda bedre i overgangsfasen (de to første ukene med en 12/12 rytme). Den tredje uken i 12/12 rytmen er den første uken av spiring, du må være forsiktig!        
 22.  
 23.             12      befruktet anlegget. Du kan se om planten din er mann eller kvinne. En kvinnelig plante produserer en knopp, ikke en mann. Når pollen sacs (ball) danner rundt hovedstammen, hvor grenene festes, har du en mannlig plante. I en kvinnelig plante finner du der hvite hår (et hår). For å finne de særegne hvite hårene, kan du bruke et forstørrelsesglass. Sorter ut mannlige planter som de ikke kan trekke ut noen verdifulle ingredienser for medisinsk marihuana. Med dem kan du imidlertid pollinere en enkelt blomst ved hjelp av en pose over blomsten. Dette vil gi deg frø til fremtiden som har tilpasset jorden og forholdene dine.        
 24.  
 25.             13      Høst anlegget. Etter ca 8-16 uker etter transplantasjon, bør planten være klar til høst så snart det meste av det hvite håret har blitt rødt. MERK: For å oppnå apotekstandard, kutte blomstene når plantens hår virker melkeaktig. For en god røykutvikling kutte blomstene når ca. 10-25 prosent av håret er rav og resten melkeaktig. For sterk cannabis, kutte blomstene hvis alle hårene er ravete. Se på det med forstørrelsesglass eller forstørrelsesglass med 30 - 60x zoom. Klipp av den modne planten over bakken, klipp av alle solbladene eller alle bladene uten knopper og heng dem opp og ned i 6-7 dager på en klærlinje ved 18-21 ° C og 50-55% fuktighet. Når stengelen ikke lenger er fuktig, klipp av knottene og tørk dem videre, for eksempel i en tynn søppelsekk for å bremse prosessen.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Hus populær:
Vok en kappe på en skorstein.

Stryk en jakkesett.

Drep mugg med eddik.

Avlskålplanter.

Monter en dusj.

Rengjør et par solbriller.

Avkalk en kjele.

Gjør peonies blomstre.

Trekk en ingefær plante.

Fjern hårfargen fra en vegg.

Lag en didgeridoo av PVC rør.

Slik installerer du en badvifte.

Bli kvitt trebugs på naturlig måte.

Lag en sitronsyreoppløsning.

Reduser vannforurensning.

Kjøp en seng.

Styrke en T skjorte.

Påfør en isolerende folie til vinduene.

Fang en gnager i huset ditt.

Ren pels.

Rengjør klærne selv.