Home \ hus
 

Bli kvitt sofa gress.

 

Quince gress er en relativt vanlig urte som kan gjenkjennes av sine lange, tykke stammer og brede gressblad. Det kalles også Devil's Grass, Wheatgrass and Knotgrass. Dessverre er det en av de vanskeligste å eliminere ugress.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Drep gresset. Det er nesten umulig å drepe gressgrass uten å gå på kompromiss med tilstøtende planteliv, men hvis du ikke bryr deg om de små gresssprekkene, er dette en god metode. Plasser en mørk plastfolie over gresete gresarealer (kutt plasten på riktig måte) og bruk steiner for å runde kantene. Dette holder ut sollys og regn, som på en pålitelig måte slukker sofaen gress over en periode på 3-4 uker. ,       
 2.  
 3.             2      Drep gressklipper med sol. I stedet for å beskytte gresset fra solen, kan du også overopphete det med for mye sol for å drepe det. Påfør gjennomsiktig plastfolie over sofaens gressflett og fest med pinner eller steiner. Dette skaper en drivhuseffekt som fører til at sofaens gress dør av på grunn av for mye sol. Dette tar flere uker, men det meste av gresset skal dø av som et resultat.        
 4.  
 5.             3      Bruk et herbicid. Dessverre er det ingen herbicider som dreper blekksprut gress isolert. Et herbicid som dreper gressklipper, dreper andre gress og nærliggende planter. Det eneste effektive herbicidet til dette formålet er Round-Up, tilgjengelig i de fleste hagearbeid og planteskoler.  
    
  • Hvis du vil drepe gresset mer selektivt, bør du pusse det på gressbladene, i stedet for å sprøyte eller vanne det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Grav det ut. Quince gress vokser fra en spesiell rot form kjent som et rhizome, som vokser dypt i jorden og er veldig hardt. Derfor er det nesten umulig å grave det ut helt, men du kan prøve det og være rimelig vellykket. Grav gresset med omkringliggende jord ca 30 cm dypt og bredt. Ta av alle gressrøttene du ser, men ikke kutt dem (som hver kan vokse til et nytt grøft). Fyll hullet med fersk toppsjord og deksel med svart plast eller tykk mulch for å forhindre at den kommer igjen.        
 8.  
 9.             5      Undertrykke gresset med en annen plante. Du kan undertrykke ugresset ved å plante en mer motstandsdyktig grønn plante når det er greit å plante andre ting enn gress. Prøv bokhvete, som dominerer det grå gresset og opptar mesteparten av gulvplassen. Når bokhvete blomstrer, kan du grave det i bakken og forhindre videre veksten av sofaen gresset.        
 10.  
 11.             6      Ta vare på jorda og hold ugresset i sjakk. Hvis du ikke vil drepe plenen eller bruke mye tid på å fjerne gresset, må du ikke gjøre det! Du kan også holde sofaen gress i sjakk ved å fremme veksten av plenen. Øk mengden av strikket materialgjødsel. Mow ofte, da dette begrenser forekomsten av sofa gress.                  
 12.  
             

Advarsler .

             
Hus populær:
Bygg en bokhylle for en skjult dør.

Vok vårløk.

Flytt tunge møbler.

Destroy gift eik.

Grow krydderbusker.

Rengjør kjøleskap i rustfritt stål.

En brystbelegg.

Vann roser riktig.

Isolere et loft.

Fange fluer.

Kompostering i huset.

Plant jasmin.

Grow salat.

La vaskeriet luke godt.

Rengjør en sølvkjede.

Monter et styrestang.

Rengjør sko.

Voks spiselige sopp.

Transplant Fosythia.

Test for mugg.

Riktig snøskyting.