Home \ hus
 

Bli kvitt den japanske billen.

 

Japanske biller er til skade for folks hage fordi de voksne biller spiser bladene og blomster av mange plantearter. Larvene, som kalles grubs, spiser på plantens røtter, skaper døde flekker på plenen. De voksne billene har en metallisk grønn farge, og så snart de kommer ut av bakken i slutten av våren eller tidlig på sommeren, begynner de umiddelbart å mate på plantene dine. Å vite en effektiv og effektiv måte å drepe den japanske billeen, kan forhindre at dine verdifulle planter blir tygget mat.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bli kvitt bille larver ved å bruke biologiske eller kjemiske midler. Den biologiske tilnærmingen kan være mindre pålitelig enn kjemiske plantevernmidler.  
    
  • For den biologiske metoden må du vanne jorda og sette parasittiske nematoder på bakken når de japanske billebuglene er små. Hver larve er ca 2,5 cm høy og blir ofte rullet opp. Det er to typer svært effektive nematoder, nemlig Steinernema glaseri og Heterorhabditis bacteriophora. Du må blande nematoder med vann og helles dem raskt på bakken. Hell etter at du har strømmet ut.
  •  
  • Du kan også kjemisk fjerne grubs ved å bruke pesticider. Noen kan brukes før du selv merker et problem med grubs, men har en høy aktivitet av Japane-biller. Andre blir brukt tidlig på høsten så snart eggene klekker ut og grubs er der. Les alltid pesticidetiketten før du kjøper den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Samle de voksne japanske billerene med hånden fra plantene dine. Du kan også riste anlegget, helst tidlig om morgenen. Sett feilene i en bøtte med såpevann.        
 4.  
 5.             3      Velg biologiske eller kjemiske midler for å eliminere voksne japanske biller hvis angrepet er for stort.  
    
  • Som et biologisk middel kan du bruke mekaniske japanske billefeller. Det er en kostnadseffektiv måte å fange voksen biller ved å lokke dem i en felle. Hvis du velger denne metoden, bør du distribuere feller mange steder utenfor hagen din.
  •  
  • Du kan fjerne voksne japanske biller kjemisk med kommersielt tilgjengelige applikatorer. Sjekk etiketten for å sikre at japanske biller også er oppført på produktet som et insekt som produktet er effektivt til.
  •  
                   
 6.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

        
Hus populær:
Organiser et rotete skur.

Brett en plastpose.

Finn den beste tiden å vanne hagen.

Mal et gjerde.

Fjern vannflett fra tre.

Kast kniven på en sikker måte.

Kjøp en seng.

Farge en nylonjakke.

Fjern blekkflettene fra en sofa.

Bruk en sugekopp til servant.

Rengjør dyner.

Trekk ekte vanilje fra stiklinger.

Jerngardiner.

Plante tomater.

Hold øye med nøklene dine.

Rapporter en ødelagt gate lampe.

Fjern fett og oljeflett fra klær.

Rengjør møbler med microsuede.

Vannsugulenter.

Fjern maling fra tredører og arbeid det opp igjen.

Installer en mantelpiece.