Home \ hus
 

Oppussing av et hus.

 

Konvertering kan være dyrt og tidkrevende. Men hvis du bestemmer deg for at du vil redesign ditt hus, er det ganske mulig. Denne artikkelen og ressursene nevnt i den vil hjelpe deg med å avgjøre om en gjenoppbygging passer i din situasjon.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Paint ditt drømmehus. Hold det enkelt. Identifiser dine behov og anslå prisen på den enkleste løsningen. Dette prosjektet vil raskt bli mer omfattende hvis du tillater det. Vurder hva du har råd til. Når du er gift, bør du sørge for at du begge har de samme ideene. Da har dere begge et felles mål, og ingen må legge seg ned, slik at den andre er glad. Ingen må gjøre ofre.       
 2.  
 3.             2      Gjør forskning. Gå til biblioteket og se på magasiner relatert til redesignplanene dine. Så hvis du trenger et annet bad, se på magasiner som kan hjelpe deg med det. Ikke bekymre deg for farger og teksturer. Hvis du kan oppgradere eller repurpose et eksisterende rom, gjør du det.        
 4.  
 5.             3      Tegn. Hvis du ikke er ekspert, bruk grafpapir og gå glipp av plassen du vil opprette eller omarbeide. Dette burde hjelpe deg å forstå deg selv bedre. Personer som selger tjenester og materialer vil kunne bedre forstå tegningen av et 2-dimensjonalt badekar i et 1,5 m bredt rom enn beskrivelsen.        
 6.  
 7.             4      Snakk med en elektriker og en entreprenør om byggekostnaden. Forespørsel om et omfattende tilbud. Du kan spare penger hvis du selv kan lage tørre vegger. Du bør ikke gjøre takarbeid hvis du ikke har de nødvendige kvalifikasjonene og nødvendige verktøy. Gjør bare elektrisk arbeid når du virkelig har lært det. Det er ikke nok hvis du bare har lært det i fysikklærer. Se på anslaget og tenk alt over.        
 8.  
 9.             5      Lei en arkitekt. Et rom er kanskje ikke verdt det. Men det vil ikke være veldig dyrt. Planleggingen av byen din (bygningsmyndigheten) vil sette pris på tegningen av en arkitekt. Det kan være verdt å ansette en arkitekt fordi du kan bruke den til å gi deg mer omfattende tanker om prosjektet. Han vil ha ideer og forslag som du ikke ville ha tenkt på ennå. En god arkitekt tilbyr et unikt og kritisk syn på prosjektet ditt. Snakk med din ektefelle om hva arkitekten tenker og om spørsmål han spør. Spør arkitekten om råd angående valg av entreprenør. Vær imidlertid oppmerksom på at som hus er du ansvarlig for kontrakten med entreprenøren. Spør arkitekten hvilke godkjenninger du trenger og spør om han kunne hjelpe deg med å få dem.        
 10.  
 11.             6      Gå til banken og søk om et lån for et beløp på minst 10% over estimatet for prosjektet ditt. Selv om du gjør jobben selv, vil det være ekstra kostnader.        
 12.  
 13.             7      Spør dine venner og kolleger som har blitt ombygging av sine hjem etter deres erfaringer med bestemte entreprenører. Lånesjefen kan også hjelpe deg.        
 14.  
 15.             8      Finn ut om din entreprenør eller arkitekt vil be om byggetillatelser. Dette skal gjøres på det ansvarlige bygningskontoret.        
 16.  
 17.             9      Snakk med flere entreprenører om prosjektet ditt. Vennligst oppgi et skriftlig, omfattende estimat med detaljer om prosjektkostnadene, inkludert arbeidskraft og materialkostnader. Vær oppmerksom på at det billigste tilbudet ikke alltid er det beste. Kvalitet har sin pris. Reklamebyråets rykte er svært viktig; Derfor snakket du med så mange mennesker om sine entreprenører.        
 18.  
 19.             10      Entreprenører er vanligvis klar til å forhandle om prisen. Hvis du enkelt kan gjøre noe arbeid selv, eller hvis du kvalifiserer, kan du selv gjøre det. Det er også en fantastisk følelse å vite at du har fullført deler av konverteringen selv tilfredsstillende. De fleste praktiske personer kan henge gipsplater / gipsplater (de hvite plaster av plast, som kan kjøpes som innvendige paneler).        
 20.  
 21.             11      Du bør også inkludere i kontraktsbetingelsene datoen for ferdigstillelse av arbeidet. Ta også hensyn til at taktekking er for eksempel utvendig arbeid som avhenger av værforholdene. Tenk på mulige sesongmessige værforhold når du planlegger ombygging. En rimelig entreprenør i Tyskland vil kunne gi deg en dato for ferdigstillelse av arbeidet, f.eks. Til 15. oktober. For eksempel kan du spesifisere i kontrakten at taket skal være ferdig innen 15. oktober, og at dersom du ikke oppfyller denne fristen, vil du trekke fra € 5 000 fra den endelige regningen. Det vil ikke være gratis.        
 22.  
 23.             12      Lei en entreprenør. Planlegg ukentlige møter med entreprenøren eller formannen for å diskutere fremdriften av arbeidet. Du vil ikke stoppe noen fra å jobbe. Hvis noe går galt, bør det korrigeres umiddelbart, og arbeidet skal ikke gå for langt. I slike tilfeller kan de ytterligere 10% over estimatet enkelt forsvinne.        
 24.  
 25.   13      Stash dine eiendeler. Før bygningsfirmaet går ut av veien, bør du sikkert skaffe dine eiendeler trygt. Disse er såkalte lagringsplasser som kan leies.     
 26.  
 27.             14      Kontroller arbeidet daglig etter at ansatte slutter. Du vil kanskje legge til ekstra kontakter, lys eller vasker som ikke er inkludert i planene. Design tegninger er ikke så lett å forstå for de fleste som de skal se det med egne øyne. Hvis på badet z. For eksempel, hvis du ikke har et eksosuttak, bør du varsle gründeren innen en dag. Jo lenger arbeidet utvikler seg, desto dypere vil disse små problemene bli begravet. Jo flere små problemer begravet, desto dyrere vil det være å fikse dem.        
 28.  
 29.             15      Ikke prøv å utnytte gründeren og ikke prøv å spare for mye. Du har penger, men entreprenøren har huset ditt og du er avhengig av ham. Det er best hvis dere begge er fornøyd med resultatet til slutt.                  
 30.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Hus populær:
Bygg en stormkjeller.

Grow oregano.

Forbered og monter en skjerm for hevet basseng.

Plante vinter squash.

Trekk sitrontrær fra frø.

Rengjør mikrobølgeovn.

Lag lue.

Heng et tapet.

Rengjør ulltepper.

Fjern en blekkfarge fra tregulvet.

Kjøp en avfukter.

Vask klærne med oppvaskmiddel.

Fjern et rustfritt stål klistremerke.

Bli kvitt urin lukt.

Eliminer en trerot.

Dye messing.

Gjør rommet ditt større.

Rengjør et rustfritt stål ur.

Hvordan grønne tomater blir røde.

Vok en kaktus.

Rengjør børste.