Home \ hus
 

Vis ditt hus til salgs.

 

Hvis du selger huset ditt eller selger et hus på vegne av noen andre, vil du sørge for at den presenteres på best mulig måte. Dette øker sjansene for at noen ønsker å skaffe seg det, og det hjelper også med å selge så fort som mulig. Her er noen grunnleggende hjelpemidler for å vise frem ditt hjem.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Grunnleggende forberedelser  ,

    
   
 1.            1      Rengjør huset ditt. Før du gjør noe annet, rengjør huset ditt. Vakuum, støv av, og gjør alt som trengs for å få det til å skinne. Dette vil være den viktigste faktoren for å gjøre hjemmet ditt vakkert.       
 2.  
 3.             2      Ryd opp og eliminere rot og rot. Folk som ønsker å kjøpe et hjem vil maksimere boarealet tilgjengelig for dem. Det spiller ingen rolle hvor stor huset ditt er når det er trangt til randen: det får det til å se seg lite og stramt ut. Gjør det lettere for potensielle kjøpere å visualisere mellomrom ved å eliminere så mye kaos som mulig.  
    
  • Som regel er det en god tommelfingerregel at noe som har et hjem andre steder er rotete. Objektet bør være i samsvar med funksjonen til rommet, og må være på det aktuelle stedet. Papirfjell, bokser med artikler, klær, gamle datamaskiner og gadgets er eksempler på denne typen forstyrrelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      La solen komme inn. Kjøpere vil ha et hus som er lett og luftig. Åpne gardinene og erstatt gardinene, hvis det er mulig. Fjern eventuelle fremmedlegemer, for eksempel trær, busker eller gjenstander i huset, som forhindrer at lyset kommer inn.  
    
  • Prøv også å vise huset i løpet av dagen når det er den lyseste i huset ditt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fjern personlige gjenstander. Du vil ha en potensiell kjøper til å se huset som sitt hjem, ikke ditt. Fjern personlige ting som familiebilder, personlige troféer og andre ting som er spesielle for deg og din familie.                  
 8.  
             

    2      Bruk det du har  ,

    
   
 1.             1      Fjern utdaterte elementer. Du vil fjerne alle elementene som gjør et rom eller hus ser datert ut. Flamingoer, hula-pære lamper, plastbelagte møbler og andre lignende gjenstander gir kjøperen følelsen av å være i hans besteforeldres hus. Fjern elementer som disse, og erstatt dem med andre aktuelle elementer, om mulig.        
 2.  
 3.             2      Bruk mellomrommet. Sørg for at du bruker plassen i huset ditt effektivt. Ombestill møbler, bytt store deler med mindre, bruk intelligente lagringsløsninger og reduser mengden møbler i et rom for å få rommet til å se seg større og mer funksjonelt.        
 4.  
 5.             3      Oppdatere enheter. En gul eller grønn kjøleskap og komfyr? Det er ikke hva folk flest anser som et attraktivt kjøkken. Folk ønsker ikke å kjøpe et utdatert hus, og apparater som disse gjør et hjem ser litt utdatert ut. De vil heller ikke være opptatt av kjøp av minne når de erstatter gamle enheter. For å forhindre dette, må du bytte ut enhetene med noe mer moderne. De nye enhetene skal koordineres.        
 6.  
             

    3      Foreta ytterligere forbedringer  ,

    
   
 1.             1      Stell DIY-prosjekter ferdig. Har du slått av halvparten av tapetet i et rom? Er det et gulv av bar sement på kjøkkenet fordi flisene viste seg å være vanskeligere enn det så ut? Du ønsker å fullføre disse prosjektene selv eller ansette noen til å gjøre dette, da de vil avskrekke kjøpere.        
 2.  
 3.             2      Legg til ny farge. Gi rom et nytt utseende ved å gi dem et friskt lag maling. Bruk nøytrale toner til veggene, men lyse for tilbehør og møbler for å gi rommene et tilgjengelig utseende. Unngå utdaterte farger, spesielt nyanser av gul, grønn og oransje. Unngå de typiske fargene som rosa og blå i barnehagen. Bruk lyse farger for å få rom til å se større og unngå mørke farger som ofte gjør det motsatte.        
 4.  
 5.             3      Fornyet gulv. En stygg, farget teppe? Utdatert teppe? Vei med det! Shoppere er mye mer tiltrukket av tregulv som kan dekkes med en løper enn med tepper som trenger rengjøring og må byttes ut, ser ut datert eller ikke overholder designplanen.        
 6.  
 7.             4      Gi skap og håndterer et nytt ansikt. Hvis kjøkken- eller badskapskapene dine ser gamle ut, og du ikke har penger til å erstatte dem, overmaling dem, erstatt dørene eller bytt ut håndtakene for å gi dem et mer moderne utseende. Dette kan gjøres enkelt og rimelig.        
 8.  
 9.             5      Gjør det utenfor og vakkert ved inngangen. Du vil at ditt hjem skal gjøre et godt førsteinntrykk, så sørg for at inngangen og innkjørselen ser innbydende ut.  
    
  • Gjenta fasaden din hvis du har penger, eller bare murer inngangsdøren.
  •  
  • Pass på at hagen er godt vedlikeholdt, med sunt, kuttet gress og busker og trær som ikke er ute av sted eller overgrodd. Du kan også få huset til å se godt og godt ivaretatt med friske planter og blomster.
  •  
  • Ta en god titt på gjerdene dine og avgjør om det ikke ville være bedre å fjerne dem. Hvis de ser dårlig ut eller utdatert, vil de skremme av en kjøper.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Dye messing.

Sealvasker og bad med silikon.

Lag biologisk såpe.

Klipp et ferskt tre.

Harvest mais.

Glatt betong.

Fjern voks fra klær.

Forbered deg på strømbrudd.

Rengjør en dunjakke.

Lag en vertikal hage.

Kutt en kork vingestrue.

Monter et badekar.

Fjern oljeflett fra betong og garasje.

Bli kvitt urin lukt.

Del og transplanter liljer.

Harvest mais.

Malingstukke.

Heng en dør.

Fusjon av klær for en tur.

Fjern permanent markør fra skoene dine.

Plante en spore kjører bambus.