Home \ hus
 

Drep lopper med Dawn oppvaskmiddel.

 

Lopper er feil som multipliserer raskt hvis de ikke behandles ordentlig. De fleste behandlinger for å drepe lopper og larver er veldig dyrt. Sannheten er at vi elsker våre kjæledyr og ønsker å beholde dem, men vi kan leve godt uten loppene. Hvis du bare har lopper på kjæledyret ditt (katt eller hund), kan du løse problemet på kort tid med oppvaskmiddel.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      For hunder  ,

    
   
 1.            1      Merken for oppvaskmaskinen. For hunder og andre kjæledyr som kan bades sikkert, trenger du Dawn oppvaskmiddel. Det anbefales å bruke Dawn fordi det fungerer best for å drepe loppene der andre merker ikke kan, og det er det sikreste for kjæledyret ditt.        
 2.  
 3.             2      Forbered badet! Neste, alt du trenger å gjøre er å forberede det varme (ikke varmt!) Badet til kjæledyret ditt. Bare la inn nok vann, legg så han eller henne i karet eller bruk en vannslange utendørs, om nødvendig!       
 4.  
 5.             3      Våt kjæledyret! Bruk et avtakbart dusjhode, kopp eller vannslange for å vaske kjæledyret grundig med vann! Vær forsiktig så du ikke kommer i øyet, da det kan irritere!       
 6.  
 7.             4      Påfør vaskemiddelet! Soak kjæledyret med rikelig med Dawn oppvaskmiddel! Du vil bruke flere minutter på å skru av ham eller henne, avhengig av sværhetsgraden av loppeinfestasjonen. Vær forsiktig når du skrubber, men du må skrubbe godt for å komme til huden hvor loppene gjemmer seg! Å ha en pet børste på hånden kan være nyttig hvis du vil trenge dypt inn i håret.       
 8.  
 9.             5      Skyll kjæledyret hvis du ser de døde loppene! Når du begynner å se de døde loppene faller inn i karet, må du skylle kjæledyret for å kvitte seg med de døde loppene. I utgangspunktet bør du skylle og gjenta, som du ville hvis du skulle vaske olje fra ditt eget hår.       
 10.  
 11.             6      Fortsett! Skrubbe til du ikke ser flere lopper i karet når du skyller! Dette kan ta noen minutter.       
 12.  
 13.             7      De løper til hodet. Husk at loppene løper til hodet og ansiktet for å gjemme seg! Dette betyr at du sannsynligvis må legge til en liten dråpe oppvaskmiddel og skylle. Du kan se det ned fra ansiktet når du ser det slik at ingen side og vann kommer i øynene dine.                 
 14.  
             

    2      For katter  ,

    
   
 1.             1      Den andre metoden. For kjæledyr som ikke kan svømme, som katter, ta en bolle og bland 2-3 teskjeer oppvaskmiddel og vann! Ta en skje eller gaffel for å blande godt til skum!       
 2.  
 3.             2      Du trenger en loppekam. "Du kan kjøpe disse på Walmart for en Euro i kjæledyravdelingen. Disse er små rygger som du bruker til å kamme håret ditt, og de fanger lopper i tennene dine.       
 4.  
 5.             3      Komb kjæledyret! Kjem kjæledyret med kammen din og dyp loppene i bollen med vann og vaskemiddel! Dette dreper henne umiddelbart. Det kan ta litt tid, men det er verdt det.       
 6.  
 7.             4      Hold kammen til du ikke kan se noen lopper!        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

Dawn inneholder formaldehyd som har blitt fjernet fra alle baby shampoos. Dette er det som dreper loppene. Det er de tingene som brukes i balsamfluid.

        
Hus populær:
Fjern flekker på hvite klær.

Rengjør sofaen pute.

Beskjæring av en bonsai.

Voks vannmeloner.

Drep sengebug med damp.

Vok vårløkene.

Vok en rose fra en enkelt gren.

Øk pH i et basseng.

Fjern røykskader.

Flytt til Hawaii.

Få edding av huden.

Lucky bambus multiplisere.

Plante hvitløk.

Få jordbærfrø.

Lag en urtehage.

Test et potensiometer.

Isolere et hus.

Planteblomstløk.

Fjern lus fra klær.

Sett opp en studioleilighet.

Reparer en skadet honningkarmdør.