Home \ hus
 

Raffinere roser.

 

Roser raffineres ved å kombinere vevet til en plante med vevet til en annen plante. Ved raffinering av roser er det vanligvis valgt et elastisk fundament med sunne røtter. Den andre planten eller "pluggen" er valgt for sin vakre blomst. Den inneholder gen for fargen eller ømheten til blomstene, som gartneren ønsker å formere seg over raffineringsprosessen. Det er ikke vanskelig å finjustere roser, men det krever ofte litt tålmodighet og praksis. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal forbedre dine roser.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg et rosebush med lange, stabile røtter. Det er ditt grunnlag. Velg en rose for pluggen du vil bruke til å finjustere grunnlaget.       
 2.  
 3.             2      Klipp basen sterkt.        
 4.  
 5.             3      Klipp en pluggen av rosen du vil bruke for å forbedre ditt fundament. Klipp et stykke fra stilken med flere friske knopper, blader eller fortykkelser.        
 6.  
 7.             4      Legg stikkene i vann i flere timer.        
 8.  
 9.             5      Bruk et skarpt kniv- eller knivblad og gjør en forsiktig, dyp kutt over knoppen i trepartiet av stikkene og kutt deretter igjen under knoppen. Kuttdelen skal være 1,27 cm til 1,91 cm lang.        
 10.  
 11.             6      Trekk det kuttede skiver i hverandre og skille det med spissen av knivbladet fra baksiden av knoppen. Bak den ytre barken og det omkringliggende vevet av knoppen, er kambiumlaget utsatt for transport av vann og næringsstoffer over stammen.        
 12.  
 13.             7      Lag en veldig flatt kutt på det punktet i din stamme hvor du vil sette inn pluggen. Bare kut barken fra kofferten, og la kambiumlaget være intakt. Både de øverste og de vertikale delene av "T" skal være ca. 2,54 cm lange.        
 14.  
 15.             8      Skal av endene av "T" fra punktet der de to linjene i "T" -låses. Sett støpselet i dette sporet. Knoppen skal peke oppover. Rosebudet skal være i kontakt med begge kambiumlagene. Dra de skrellede hjørner over pluggen og trykk godt på.        
 16.  
 17.             9      Fest pluggen med spesiell etterbehandlingstape til den vokser. Den podede knoppen skal svulme og vokse innen sju til ti dager. Den podede flekken skal helbrede de neste dagene.        
 18.  
 19.             10      Kutt toppløvet på grunnstammen like under den nye veksten. Men vent til den nye budgen har etablert seg. Kutte ned den nye veksten som utvikler seg under den friske utstikkede støpselet.                  
 20.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

              
Hus populær:
Varm oppvarmeren.

Dyr Lantana.

Bytt en stabilisatorlänk.

Knockout roser kuttes.

Endre en dørbryter i huset.

Monter et ekstra uttak på veggen.

Bekjempe skadedyr.

Hold vepsene unna.

Fyll en varmtvannsflaske.

Styrke en T skjorte.

Plante poteter.

Reparer en squeaky seng.

Stain wooden doors.

Isolere et hus.

Utvis edderkoppene og hold dem unna.

Bygg en arbeidsbenk for garasjen selv.

Bestem kvaliteten på badehåndklær.

Plant afrikanske fioler.

Rengjør en gårdsplass.

Legg til kikærter.

La soverommet ditt luke godt.