Home \ hus
 

Tøm og fyll på bassenget.

 

Svømmebassengvann kan bli dårlig gjennom årene, så ille at kjemikalier mister deres effektivitet. Med denne informasjonen og en gratis helg kan du (og en venn) tømme og fylle på bassenget (de * nødvendige kjemikaliene for det nye vannet).

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå til et hjem forbedringsmarked eller en bassengservice og leie en nedsenkbar avløpsvannpumpe. Gjør dette tidlig om morgenen, så bassenget ditt er tomt før det blir mørkt. Utleie av pumpen skal omfatte gummilokkslanger med en lengde på ca 18 m. To var nok for meg, men sørg for at det ikke er mer enn 30 m fra bunnen av bassenget ditt til rensing av avløps / kloakk, f.eks. en gully.       
 2.  
 3.             2      Senk pumpen inn i den dype enden (det spiller ingen rolle før det er nesten tomt) og pluggen i pluggen. Kontroller at slangen er riktig tilkoblet og sørg for at den andre enden av slangen er forsvarlig i avløp (avløp) før du kobler pumpen til.        
 4.  
 5.             3      Nå kan du se hvordan vannet forsvinner med en hastighet på omtrent 50 l / min. Det vil ta flere timer før bassenget blir tomt, avhengig av bassengets kapasitet. Liten beregningsoppgave, hvis du kjenner strømningshastigheten til pumpen og bassengvolumet.        
 6.  
 7.             4      Hver gang du senker vannstanden med ca. 30 cm, bør du spraye veggene i bassenget med en slange, spesielt hvis vannet er skittent. Pensel mens du er på den.        
 8.  
 9.             5      Pumpen vil fjerne nesten alt vannet, avhengig av bassengkonturene i den dype delen. Fjern det siste vannet manuelt med to skuffer.        
 10.  
 11.             6      Hvis du har et innebygd rengjøringssystem, er det nå en god måte å skylle smuss fra popup-vinduene med slangen, eller du kan kontakte produsentene og be om spesifikke vedlikeholds- og reparasjonstips.        
 12.  
 13.             7      Det er også en god mulighet til å rengjøre kalkringen rundt toppen av flisene (hvis noen) og alle andre flekker.        
 14.  
 15.             8      Slå på slangen, og hvis du har gjort en god jobb, bør det være mørkt nå, og du blir sliten, men også lettet!        
 16.  
 17.             9      Ditt basseng bør fylles over natten. Ikke glem å sjekke bassenget ditt fra tid til annen, slik at du ikke overfyller det.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Bli kvitt maur.

Grow sitrusfrukter.

Rengjør sofaen pute.

Børst bort fuglsmut.

Lag en høstkranse.

Reparer en squeaky stol.

Kultivering av Phalaenopsis Orchids.

Rengjør kontaktlinser.

Velg et passende sikkerhetskamera.

Fremstille rottegift.

Destroy gift eik.

Fjern oljeflettene.

Slett en smørebrann.

Organiser klærne dine.

Plant og dyrk azalea.

Fjern voks flekker fra duken.

Bygg en komposter.

Plante pepperkorn inni.

Kontroller sikringen.

Trekk brokkoli spirer.

Hvordan rengjør han sine tepper.