Home \ hus
 

Mal en betongvegg.

 

Betongflater av innendørs og utendørs behøver ikke å beholde sin flate, kjedelige grå tone. Du kan gjøre betong ser interessant og vakkert ved å bruke noen lag med maling. Maling betong er en enkel og billig ting som kan gjøres av de fleste huseiere. For å lykkes med å male betong- eller andre murverk overflater, må du rengjøre og forberede området riktig, bruke en passende maling, og la malingen kurere i en passende lengde.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered betongen  ,

    
   
 1.            1      Rengjør betongoverflaten med varmt vann og såpe for å fjerne den gamle malingen. Først søpp bort alle blader, rusk og smuss. Fjern deretter eksisterende maling eller smuss med en trykkvaskemaskin eller en skrubber og en stålbørste. Skrub bort noe smuss, sot eller fett som stikker til betongen. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for flekkene som er trukket inn eller gjenstander som holder fast på overflaten. 
    
  • Slå av alle klatrer, mos og annet planteliv som dekker betongen.
  •  
  • Overflaten skal være så ren som mulig for senere belegging.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fjern olje eller fett med trinatriumfosfat for å sikre at fargen ikke endrer farge senere. Du kan kjøpe trisodiumfosfat ved de fleste store maskinvareforretninger. Bare bland det med vann i forholdet som er angitt på pakken, og vask av eventuelle flekker. Skyll rengjøringen når du er ferdig. La betongflaten tørke helt før du fortsetter til neste trinn.        
 4.  
 5.             3      Påfør betongfyller for å reparere større feil som sprekker, spor eller ujevne overflater. Betongen skal være så jevn og regelmessig som mulig. Sprekker og sprekker er steder der fuktighet kan komme under malingen, noe som får det til å avfelle overflaten senere. Se produsentens instruksjoner for å sjekke riktig tørketid på fyllstoffet.        
 6.  
 7.             4      Seal innvendig betong for å hindre fuktighet i å komme gjennom sementet. Betongforsegling er dyrt, men den beste måten å sørge for at du ikke ødelegger bildet ditt etter søknad. Betong er veldig porøs, noe som betyr at fanget fuktighet kan rømme og ødelegge malingen. Følg instruksjonene fra selgerprodusenten angående riktig forberedelse og bruk av produktet. 
    
  • Dette er ikke nødvendig hvis du maler utvendig betong.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Mal betongen  ,

    
   
 1.             1      Før du maler utvendig betong, sjekk værmeldingen for å sikre at du har to eller tre påfølgende dager. Malingen må tørke den første natten. Deretter legger du på et andre lag og muligens en tredjedel. Etter hvert frakk må malingen tørke over natten, og deretter tar det omtrent 24 timer å tørke helt når du er ferdig. Gjør leksene dine og bare takle dette prosjektet hvis været er riktig.        
 2.  
 3.             2      Påfør et lag med betongprimer med en malingsrulle. Før du bruker malingen, må du bruke en primer for å sikre at malingen varer. Påfør en primer på betongen for å sikre en sterk adhesjon av malingen. Igjen, følg produsentens instruksjoner og se etter nødvendig applikasjon og tørketid. 
    
  • Hvis du maler en gammel maling, eller hvis du arbeider ute, kan du få bedre resultater med to strøk av primer. Pass på at du la det første laget tørke helt før du bruker et sekund.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjøp riktig farge for betongen. Når du arbeider med betong, er det best å bruke veggmaling som er laget for å kontrakt og utvide ettersom betongendringer temperaturen. Det selges noen ganger som en elastomerisk maling eller som elastomert belegg. Siden det er mye tykkere enn vanlig maling, må du sørge for at du bruker tungtvalser eller børster til å male.        
 6.  
 7.             4      Påfør et tynt, jevnt lag med en malingsrulle. Start i et av hjørnene, eller over, hvis du maler en vegg. Arbeid langsomt og jevnt over hele overflaten. Du trenger mindre farge på hvert lag enn du tror - du legger til ett eller to lag når den første er tørr. Så prøv ikke å male dem nå.        
 8.  
 9.             5      Gå tilbake neste ettermiddag og påfør et annet lag maling. Hvis fargen har tørket over natten, kan du male et annet lag. Du bør bruke minst ett lag maling tynt, men du kan også legge til en tredjedel for å få en dypere fargetone og en mer konsistent fargemetning.       
 10.  
 11.             6      La malingen tørke i en til to dager før du går på den eller legger noe på den. La det siste frakket tørke i minst 24 timer før det legges på eller ved siden av den nymalte betongen. Så du er sikker på et jevnt og profesjonelt utseende.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (6)      
Hus populær:
Drep en gnagere på en human måte.

Tren klatring roser.

Plante tomater i huset.

Vask hampfibertekstiler.

Mal dine kjellervegger.

Rengjør vinylflater.

Grow sopp.

Fjern nagler.

Lag stepping stones.

Bassengbelysningsendring.

Fikk en grønn plen.

Installer en dørklokke.

Plantebrokkoli.

Behandle hestens pusteproblemer.

Hold tulipanlampe.

Rengjør Timberland Boots.

Trekk krokusene.

Start en grønnsakshage.

Rengjør smijern.

Rengjør innsiden av en vaskemaskin.

La soverommet ditt luke godt.