Home \ hus
 

Sikker bruk av badestamp.

 

Whirlpool Spas, også kjent som jakuzzis eller delte bad, er morsomme, men de kan være farlige. Vær oppmerksom på følgende notater og spill den trygt slik at alle kan nyte gleden.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Hvis du har langt hår, knytt det til en hestehale eller knute. Slik hindrer du at de kommer inn i filteret eller dreneres.       
 2.  
 3.             2      Kontroller at spaet er til en rimelig temperatur, med hensyn til hvem som bruker den. Barn skal bade aldri i et spa når vannet er varmere enn badvann (ca. 32 ° C). For voksne holder du vanntemperaturen under 40 ° C. Hvis spaet ditt ikke har et digitalt termometer, kan du få et flytende termometer for å holde øye med temperaturen.        
 4.  
 5.             3      Unngå å drikke alkohol eller ta medisiner i badestampen. Varmt vann vil øke effekten og akselerere effekten av alkoholen eller stoffene. Alkohol gjør deg trøtt og sover i varmt vann kan være veldig farlig. I tillegg til risikoen for at du drukner, kan kroppen din ikke regulere temperaturen, akkurat som du ville under søvn, noe som forårsaker at den blir farlig overopphetet.        
 6.  
 7.             4      Unngå å bruke spaet hvis du er for trøtt, eller hvis du ikke blir ledsaget av minst en oppmerksom person som kan vekke deg.        
 8.  
 9.             5      Ta alltid av spaet når du ikke bruker det. Dette sparer energi og, enda viktigere, hindrer at dyr eller små barn faller inn eller klatrer. Det bidrar også til å forhindre at smuss og smuss kommer inn. Du kan bruke et låsbart deksel. Dette forhindrer barn og uønskede gjester fra å bruke badestamp når du ikke er i nærheten. Skru alltid stående vann på dekselet.        
 10.  
 11.             6      Kontroller spaet regelmessig av en spesialist. Så du kan være sikker på at han er i perfekt stand. Dette kan også forhindre dyre reparasjoner i det lange løp.        
 12.  
 13.             7      Sørg alltid for at alle elektriske installasjoner er riktig tilkoblet av en profesjonell og i riktig stand. Ikke bruk spaet hvis du mistenker at det er et problem med det elektriske systemet.        
 14.  
 15.             8      Bruk aldri elektrisk utstyr (inkludert telefon, radio, TV eller annet utstyr som er tilkoblet via en strømkabel) i eller nær spaet. Hvis du trenger en nærliggende enhet, ta en som er batteridrevet og plasser den på en sikker avstand fra vannet på et bord i nærheten. Pass også på at alle elektriske tilkoblinger er plassert i sikker avstand fra vannet, i henhold til lokale bygningskoder. Enheter med strømkabler og strømforbindelser representerer en reell risiko når de er våte og kan være årsaken til elektrocution.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Vent en oljevarmer.

Bytt kabler i husholdningsapparater.

Cantaloupe dyrker meloner.

Fjern blekkflettene fra stoffet.

Nivå a plen.

Bli kvitt edderkoppmider naturlig.

Lag en ny plen.

Fange kakerlakker.

Fjern blodpunkter fra jeans.

Oppdrett Verbenas.

Mål vinduer for skodder.

Rengjør LEGO.

Fjern tyggegummi fra trommelen i en tørketrommel.

Koble en hageslange til en kran på kjøkkenet.

Lag et Tumblr rom.

Monter en vinylbekledning.

Rengjør et slips.

Drep lopper med Dawn oppvaskmiddel.

Bytt sikring.

Kjøp en avfukter.

Fjern en flekk fra en mikrofiber sofa.