Home \ hus
 

Fest Rigips.

 

Rigips er et gipsplater materiale produsert av ulike gipsfirmaer. Gips og gipsplater er synonymer for navnene på lignende produkter. Installere gips er en jobb for lange, sterke menn. Med noen få instruksjoner og informasjon kan montering av gipset faktisk gjøres av noen. I en ekte sammenligning er det ikke mye annerledes enn papirbakgrunn. Det største problemet er den rene størrelsen på delene. De veier ikke bare 20 kilo, men de er også uhåndterlige og klumpete på grunn av deres størrelse.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Fjern den gamle gipsplaten (med mindre du lager en ny vegg og det er ingen vegg). Den gamle veggen må fjernes fra tappene i taket og på gulvet med en kubber eller et annet instrument (ofte tar du hendene når du har startet). Du må være veldig forsiktig med elektriske kabler og andre kabler som ligger i gipset.        
 2.  
 3.   2      Rengjør smusset grundig. Når du bygger den nye veggen, kan små stykker av den gamle veggen på gulvet forstyrre arbeidet ditt og gjøre det vanskeligere. Dette er en god mulighet til å bruke industriell støvsuger og å suge kantene av veggen med den. Men en kost er nok.     
 4.  
 5.   3      Fjern alle negler eller skruer fra de utsatte boltene på gulv og tak, ellers vil de nye delene ikke passe flatt. De kan enten trekkes ut eller bankes inn i treboltene. (Selvfølgelig er det bedre å trekke dem ut slik at du ikke vil slå dem med dine nye negler eller skruer hvis du monterer dem senere).     
 6.  
 7.   4      Få gipset. Søk på din lokale maskinvarebutikk. Tørke vegger selges i forskjellige størrelser: 1,20 mx 2,40 m, 1,20 mx 3,00 m og 1,20 mx 3,40 m er de vanligste. Størrelsen på 1,20 mx 2,40 m er den enkleste å håndtere og er tilstrekkelig for de fleste jobber. Du kan også få i de fleste maskinvareforretninger også 1,40 m brede plater. De koster noen få euro per tallerken og er ca 1,30 cm tykke (styrken er tilstrekkelig for de fleste formål). Bær materialet hjemme som ligger flatt (for eksempel på sengen på en pick-up), slik at den ikke bøyer seg. Hvis du trenger å lagre platene i mer enn noen dager, legg dem pent sammen slik at de ikke kan rulle opp på sidene eller slå av hjørnene.     
 8.  
 9.   5      Sett sammen verktøy og verktøy. Du trenger bare veldig lite verktøy for å sette opp en gips. Du trenger en god verktøykniv med et sett med ekstra kniver, en hammer (eller skrutrekker for gips hvis du vil skrue platene), en veldig rett kant for å måle og kutte platene (det er spesielle T-parentes for dette formålet) og mange spesielle negler eller skruer for gips. Gips kan monteres med enten negler eller skruer. Med neglene vil du ende opp med større "slaghull" fordi hammershodet er ganske stort. Du kan enkelt fylle disse senere, men du trenger litt mer tålmodighet og tid for dette trinnet. Skruer er det beste valget for fagfolk i dag.     
 10.  
 11.   6      Start i taket, som er den vanskeligste delen. Monteringen av gipset er viktig. Du trenger to eller tre personer til å gjøre denne jobben hvis du ikke har leid en gipsveisheis som løfter panelene helt oppreist med hydraulikk, og du trenger bare å skru eller spik delene til boltene. Hvis du ikke har denne maskinen, trenger du to personer til å holde delen i taket mens en annen skal skrue den på eller spike den. (Ved å lage to T-formede parenteser som går av boltene, gjør dette arbeidet lettere). Spik bare to stykker tre i en T-form og lag en hver for hver ende av gipset du vil legge ved. Gjør det fem til syv centimeter kortere enn takhøyden, så du får plass til å jobbe. Når gipsvegget har blitt løftet manuelt, kan disse enhetene skyves under gipset for å holde dem på plass i taket mens du skruer eller klemmer dem.     
 12.  
 13.   7      Ikke start med veggene før delen i taket er ferdig. Gipsplaten skal være justert horisontalt. Det høres vanskeligere enn vertikalt, men det er det ikke. Monter først den øvre delen. Sett den med platen i taket og skru den eller spik den tett. Også, du trenger mer enn en person til å hjelpe.     
 14.  
 15.   8     Sett bunnpanelene sammen med de toppene du nettopp har installert.     
 16.  
 17.   9     Fortsett til veggen er ferdig.     
 18.  
 19.   10     Lær om å bli med og strukturere, som er neste trinn.               
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Bygg en bokhylle for en skjult dør.

Voks et sandeltre.

Bruk en dampstryke maskin.

Rengjør kvarts.

Rengjør tremøbler med eddik.

Lag en vanning for planter fra en vinflaske.

Bygg et gjerde.

Vær en god husmor eller en god husmor.

Bytt en stabilisatorlänk.

Bruk sandpapir.

Avl lilla roser.

Demonter en radiator for renovering.

Fjern en sennepsporke.

Rengjør sølvsmykker.

Bygg et tårnhillslott.

Bli kvitt moth sign lice.

Beskytt suede støvler.

Vask silketøy.

Philodendron rase.

Bli kvitt mose i plenen.

Vok hvitløk inne i en gryte.