Home \ hus
 

Rengjør hvitt gull.

 

Hvitt gull er gull som er belagt med rhodium. Det er ikke vanskelig å vedlikeholde hvitt gullsmykker, men du må være forsiktig når du rengjør. Med noen få forholdsregler, varmt vann, vaskemiddel og en myk klut, kan du enkelt rense dine hvite gullsmykker og få det til å skinne igjen. Her er noen tips for rengjøring av hvitt gull.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Se om smykkene dine har løse steiner, skadede merker eller andre feil. Hvis du legger merke til noe om smykker, må du slutte å rydde og ta det til juveleren. Hvis du prøver å rengjøre det, kan du gjøre mer skade på det eller miste de løse steinene. Hvis du ikke ser skade, fortsett med rengjøringen.       
 2.  
 3.                  2      Bland 1 ts (5 ml) oppvaskmiddel og 1 l varmt vann i en bolle. Rør det til såpebobler dannes. Legg det hvite gullet i bollen og la det suge i 10 til 15 minutter. Still inn en alarm slik at du ikke glemmer å fjerne hvitt gull etter å ha bløt.        
 4.  
 5.                  3      Fjern smuss fra smykkene. Med en gammel tannbørste og en pasta med natron og varmt vann, kan du forsiktig tørke av smuss. Ikke skrubbe for hardt, eller du vil skade rhodiumoverflaten.        
 6.  
 7.                  4      Skyll i varmt vann. Når du skyller smykker i vasken, må du sørge for at den ikke kommer i dreneringen. Skyll grundig alt vaskemiddel og natron.        
 8.  
 9.                  5      Tørk det hvite gullet med en myk klut eller smykker polert klut. Pass på at den er helt tørr. Gni smykket med kluten for å polere det. Men vær forsiktig så du ikke klipper for mye. For mye riper kan forårsake riper.        
 10.  
 11.                  6      Ta smykker av rengjøringsmiddel fra en juveler hvis juvelen din ikke har blitt riktig rengjort. Rengjøringsvæsken bør være spesiell for hvitt gull. Denne væsken er laget for å fjerne smuss og gjøre juvelen skinn.        
 12.  
 13.                  7      Gå til gullsmeden hvis ditt hvite gull ikke rengjort eller ser kjedelig ut. Noen ganger trenger hvitt gull et nytt rhodiumbelegg igjen, spesielt når det blir gulaktig. En gullsmed kan bruke en galvanisk prosess for å gjenopprette glans og holdbarhet av hvitt gull.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Hus populær:
Rengjør et par solbriller.

Sikker bruk av spa.

Mål benkeplater.

Lag en strand i hagen.

Vok en kaktus.

Dusjvegger.

Bygg en skorstein.

Bygg en lampe.

Rengjør Nike Sneakers.

Reduser ditt miljøavtrykk.

Rengjør en sofa.

Ordne blomster.

Legg glassfliser.

Polske sko skinnende.

Hold kjøkkenet rent og trygt.

Rengjør falsk pels.

Transportlås Fjern vaskemaskinen.

Vedlikehold Frangipani.

Tørk klær utendørs.

Støtbehandling av et svømmebasseng.

Fjern Mop og Glo.