Home \ hus
 

Bli kvitt kløvermider.

 

Kløvermider er små insekter som vanligvis vises på vår og høst. De er brune i farge når de er vokst og rød i utseende når de er yngre. Klovermider har også merkbart lange forben, som er dobbelt så lange som de andre bena. Disse kvalmene spiser planter, og angrepet begynner vanligvis utendørs. I alvorlige tilfeller kan angrepet også flytte inn i hjemmet ditt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Du må vite hvor du skal finne dem. Hvis du vet hvor du skal se etter kløvermider, kan du vurdere alvorlighetsgraden av angrep og begynne behandling. I friluft akkumuleres kløvermider under bark av trunker, i plenen og rundt alger eller muggbelagte områder som tak og sprekker. Klovermider akkumuleres også under belegg og i kloakker. Hvis angrepet har spredt seg til sprekker og forkledninger i huset ditt, er det en sannsynlighet for at kvalene allerede er i hjemmet ditt, noe som gjør husbehandling som nødvendig som gresebehandling.       
 2.  
 3.             2      Unngå å vanne plenen din for mye. Å legge for mye vann til plenen eller planter rundt huset kan skape forhold som er perfekte for mugg og andre sopp som kan tiltrekke mytene. For mye gjødsel kan forårsake et lignende problem. Hvis du ikke overfeiter plenen din, kan du forhindre at disse matkildene vokser og forhindrer spredning av angrep.        
 4.  
 5.             3      Behandle berørte planter. Hvis du merker kløvermider rundt stammen av trærne eller hvordan de kryper på blader eller stammer av andre planter, behandler de angripne plantene med et flytende plantevernmiddel som er merket for mider. Påfør pesticidet tidlig om morgenen eller sent på kvelden for å unngå å brenne plantene og følg pakningsinstruksjonene for å unngå over eller underdosering.        
 6.  
 7.             4      Behandle hele plenen med et spesielt plantevernmiddel. Når et hus eller en plante har kløvermider, er det en sannsynlighet for at hele plenen vil bli påvirket. Hvis en annen undersøkelse viser at det er sant, bruk et bredspektret sprøytevernmiddel på hele plenen. Fortynn både granulære og flytende plantevernmidler med vann i henhold til pakningsinstruksjonene og dryss hele landskapet med en fogger tidlig om morgenen før ettermiddagsvarmen eller om kvelden.        
 8.  
 9.             5      Fjern den falske vegetasjonen fra ditt hjem. Alle gress mellom 45 og 60 cm skal graves opp og legges bort. Fokuser din innsats på sør, sørvest og østsiden av huset. Kløvermider trenger plantemateriale for å overleve, og ved å fjerne det fra området ved siden av huset ditt, reduserer du sannsynligheten for at angrepene vil spre seg til huset ditt. Du kan enten la disse områdene være tomme, eller du kan dekke dem med mulch eller grus, noe som ofte reduserer kvalene fordi det er vanskelig å krype over dem.  
    
  • Merk at grus og mulch ikke alltid utviser myter. Tøffe kvaler kryper over, om det er vanskelig eller ikke. I tillegg, hvis du tillater mugg eller mose å samle seg på disse materialene, kan du ende opp med å lokke mites nærmere hjemme i stedet for å utvise dem.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Plasser riktig vegetasjon rundt huset ditt. Selv om mange planter gir myggene en matkilde, avviser noen planter kløvermider. Disse plantene viser seg ofte å være mer nyttige enn bare jord eller mulch.  
    
  • Mites repellent planter inkluderer Geranium, Zinnia, Tagetes, salvie, Rose, krysantemum og Petunia.
  •  
  • Mites repellant busker inkluderer barbær, enebær, gran, thuja og yew.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Påfør en barrierebehandling for å holde skadedyret vekk fra hjemmet ditt. Velg noen over-the-counter insektmiddel som vil drepe kvaler. Sprøyt en barriere rundt huset ditt som er 60 cm høyt og 1,5 m bredt. Du må bruke kjemikaliet grundig og vær forsiktig så du ikke går glipp av noen flekker, og du må gjenta behandlingen flere ganger for å kontrollere angrep i plenen.  
    
  • Behandle om morgenen, om ettermiddagen varme eller kjølig om natten. Lys solskinn kan skade vegetasjonen, men kaldt vær gjør produktet mindre effektivt.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Plasser støv rundt inngangene til huset ditt. Vinduer, dører og sprekker er steder der kvaler kan invadere. Pudderholdige stoffer, som talkum, babypulver eller natron, holde kløvermidene som kryper gjennom disse stedene, fra å fortsette å invadere hjemmet ditt. Støvet dekker kløvermider, noe som gjør dem vanskelige å bevege seg og hva som gjør dem dør en etter en.        
 16.  
 17.             9      Plasser dobbeltsidig tape rundt vinduene. Fordi myggene er så små, kan de ikke klare klistrebåndene plassert over deres tilgang. Når mider kryper på båndet, holder de seg og til slutt dør av. Hvis båndet er dekket med døde kvaler, kan du fjerne det og lim en annen på plass.        
 18.  
 19.             10      Vakuum huset ditt. Hvis du ser kløvermider, bruk en støvsuger for å støvsuge dem i stedet for å knuse dem. Kryssing av mites etterlater vanligvis et rødt sted. Bortsett fra å plukke opp kvalene når du ser dem, kan du også støvsugere regelmessig over et stort område for å suge opp noen kvaler eller mite egg som du ikke ser.        
 20.  
 21.             11      Påfør et insektsmiddel til hus. Bruken av et innendørs insektsmiddel anses generelt som en siste utvei, men det kan være nødvendigvis noen ganger. Påfør et mildt mykdrepende insektmiddel ved å sprøyte det lett på krypende kvaler. Unngå storskala bruk av innendørs insektmidler. Det er generelt ansett sikrere og bedre å bruke et insektmiddel som påføres direkte på skadedyret enn det som brukes på overflatene i huset.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Hus populær:
Farge en skinnsofa.

Organiser et rotete skur.

Trekk sukkerærter.

Kontroller hvite fluer.

Bytt badekar.

Tegn Jalapenos.

Bli kvitt den japanske billen.

Bekjempe ugress.

Rengjør imitasjon mussel.

Maling eik skap.

Lag en festbue av strandballer.

Trekk bambus ut av frø.

Måle et rom.

Avle mynte.

Spider blomsteravl.

Opprettholde gardenias.

Å skikkelig vare på en kinesisk bonsai corkling.

Velg riktig madrass.

Tulipaner trekker i potter.

Gresskarfrø tørr.

Bruk en tennpistol.