Home \ hus
 

Bor i et lite hus.

 

Å bo i et hus som er mindre enn noen menneskers garderober, kan ikke være morsomt for alle, men de som har mange fordeler for seg selv og deres omgivelser. Her er noen få skritt som kan hjelpe deg med å finne den beste typen småhus for deg. Også her kan du lære å forenkle livet ditt så mye at livet i ditt nye hjem er veldig vakkert.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Søk . Det er mange typer små boliger, fra de minste til mindre enn en kvadratmeter i området, mens de større dekker opp til 80m². I tillegg er de tilgjengelige i en rekke design, fra den tradisjonelle tømmerhytten til det ultramoderne huset. Noen inkluderer selv selvforsynte elementer som vind- eller solenergi, komposteringstiltak og regnvannbehandling.        
 2.  
 3.             2      Tenk på hva din bolig trenger og hva du vil ha fra din bolig. De fleste trenger et koselig, tørt og rolig sted å sove et rent sted for personlig hygiene (toalett, dusj); en komfortabel sitte eller køye om dagen og et sted for lagring, forbereder og spiser mat. Du vil kanskje ha mer komfort, for eksempel et kjøleskap, en vaskemaskin og en tørketrommel, etc. Men tenk på om du ikke kan kombinere disse tingene i en maskin. Trenger du virkelig en tørketrommel, eller kan du henge klesvask utenfor?       
 4.  
 5.             3      Kjenne fordelene med mindre liv : mindre rom å rengjøre; mindre unødvendige klær, ødelagte ting osv. lavere strømregninger og et grønnere liv; ferskere matvarer som kjøpes eller høstes daglig; mer tid til utendørsaktiviteter og underholdning; du trenger ikke å selge huset ditt når du flytter (hvis det er bærbart).       
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på at små hus per kvadratmeter er dyrere enn store hus. Design for mindre mellomrom er mer komplisert, ettersom elementer som innbyggede møbler må skreddersys for å bruke plass effektivt. Kompakte enheter er noen ganger mye dyrere enn vanlige. Hvis du planlegger å bygge huset på en lav laster, må du også tenke på rørleggerarbeidet. Avløpsvannet må dreneres.       
 8.  
 9.             5      Bestem om du vil bygge ditt eget hus , kjøp et prefabrikkerte hus eller et brukthus. Noen steder er det også "kits" å kjøpe som inneholder alt eller det meste av materialene du trenger for å bygge huset. Det billigste alternativet er å bygge en velbevart campingvogn eller campingvogn. Det er noen under 5000 € å kjøpe. Med et slikt alternativ får du fordelen at alt er allerede innstilt på et liv i et begrenset rom, men har ulempen ved at du ikke kan tilpasse ditt nye hjem til dine ønsker og behov.       
 10.  
 11.             6      Minimer dine eiendeler: Vi bruker 80% av vår tid på å bruke 20% av klærne våre, noe som betyr at livet ditt blir mye enklere ved å bare bli kvitt de andre 80%: mindre vask og vask mindre ubesluttsomhet når du står foran speilet om morgenen og spør deg selv hva du skal ha på deg. I stedet for å ha 3 TV-er, 2 datamaskiner, en videospiller, en DVD-spiller, en Blu-Ray-spiller og 3 forskjellige spillkonsoller, bør du begrense deg til en datamaskin - spille filmene dine på disk og bruk en flatskjerm kan fungere som en tv. En bærbar PC med TV-mottaker er enda mer energieffektiv.       
 12.  
 13.             7      Vær kreativ med lagrings- og multifunksjonsmøbler : Under sengen din kan du skje skuffer med klær. Hvis du installerer en sofa (uten seng) kan du lagre mange ting under. Du kan også plassere skuffer under tabeller der for eksempel bestikk kan lagres. Du kan også utvikle et bord som kan brettes opp mot veggen og utfolde seg til sengen. Bruk store, dype hyller og skuffer og lukk vegger for å minimere plass. Pass på at møblene selv er så tynne som mulig.                 
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Avkalk en kjele.

Lag lue.

Fest en pegboard.

Få lukten av katturin ut av klær.

Bli kvitt kakerlakker i leiligheten.

Kunstig aldring av metall.

Bytt dørkarmen.

Sett en gjøkur.

Hold pærene av påskeliljer etter blomstring.

Sug opp nye, stive sengetøy.

Høste pekannøtter.

Fjern kulepennpennene.

Rengjør kobber.

Utfør en titrering.

Lag en oase i vintage stil i hagen.

Rengjør mikrobølgeovn.

Gjenkjenn kjærløk.

Grow urter.

Få rommet ditt i orden (for tenåringsjenter).

Polsk gullet.

Rengjør et hus med høytrykksrenser.