Home \ hus
 

Maling eik skap.

 

En måte å endre utseendet til kjøkkenet ditt er å male tre skap. Mange mennesker liker kolonial- eller landsstilen av hvite eller krem ​​hvite skap. Skap kan tilberedes og males innen en til tre uker. Du må tilbringe mye tid på å forberede hardtrekkskap for å sikre en slitesterk, profesjonell finish. Eik og annet permeabelt tre kan kreve ytterligere forberedelsestid. Denne artikkelen viser deg hvordan du skal male eikeskaper.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered eikekabinetter  ,

    
   
 1.            1      Bygg en skapdør og ta den til en maskinvarebutikk med en malingsavdeling. Eik er gjennomtrengelig, og hvis porene ikke fylles under konstruksjon, kan malingen din se pockmarked. Det er en god ide å sjekke med en ekspert hvilken farge, primer eller sandpapir som er nødvendig spesielt for eikskapene dine.       
 2.  
 3.             2      Ta med fargeprøver av latexmaling for å hjelpe deg med å velge fargen. Spør medarbeideren i maskinvareforretningen for en farge av høy kvalitet som passer for kjøkkenskap. Lavmaling kan forårsake skuffer og dører å bli sittende fast etter utskifting.  
    
  • Hvis du vil bytte maskinvare i dørene dine, ta de gamle håndtakene og hengslene til maskinvarebutikken slik at du kan være sikker på at du kjøper riktig størrelse. Kabinettmaskinvare er ofte laget i forskjellige størrelser enn eldre maskinvare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skru overflaten av skapene med et sterkt vaskemiddel blandet med vann og en svamp. Skyll grundig og tørr med rene håndklær. Rengjøringsmidlet bør deklareres som fettfjerning.  
    
  • Hvis skapene er svært gamle eller skitne, bør du bruke Trisodium Phosphate (TSP) for å fjerne fettet på skapene dine. Dette er en industriell rengjøringsmiddel, som skal brukes med stor forsiktighet. Du kan bruke en halv kopp TSP blandet med ca 8 liter vann. Sørg for at du ventilerer området godt og skyll grundig før tørking.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett opp et godt ventilert verksted hvor du kan lagre skapdører og skuffer mens du forbereder, maler og venter på at de tørker. En garasje passer godt til dette formålet. Dekk gulvet i garasjen med presenninger og sett såhester.        
 8.  
 9.             5      Bruk en skrutrekker for å fjerne alle dører og skuffer fra skapene dine. Skriv kabinettstedet på et stykke blå tape og hold det på innsiden av døren eller skuffen, slik at du kan sette den på igjen. Sett skuffene og dørfrontene i verkstedet ditt.  
    
  • Hold maskinvaren i små plastposer for å sikre at du ikke mister noe under fjerning.       
  •  
         
 10.  
 11.             6      Påfør hyllefylling på hullene med en spatel hvis du planlegger å endre konfigurasjonen av kabinettmaskinen fra dørhåndtakene til knappene. Pakk et stykke malers crepe bak hullet, slik at putten ikke kommer ut av den andre enden. La det tørke og så sand sand overflaten med 220 grit sandpapir.        
 12.  
 13.             7      Fest de innvendige hjørnene på skapene og de ytre hjørner av benkeplaten. Dekke gulvet og overflatene på beslagene med presenninger eller avis. Lim dem ned i hjørnene.        
 14.  
 15.             8      Løft overflater du vil børste med 220-grit sandpapir. Om nødvendig, bruk litt mer tidssliping hvis eiket har en tykk polyuretanbelegg. Sveip støvet av og tørk overflaten med en støvduk.                  
 16.  
             

    2      Maling Eikskap  ,

    
   
 1.             1      Plasser overflaten av skapene med en oljebasert primer. Påfør ett lag og la det tørke i 24 timer. Hvis ekspert på byggmarkedet har fortalt deg at eik overflaten ikke er fylt, trenger du en veldig tykk primer.  
    
  • Lei det beste resultatet en sprøytepistol fra maskinvareforretningen for å påføre primeren og maling til dører og skuffer. Ellers bruk små skumruller for kabinettflatene som forblir i huset. Hvis du ikke har en sprøytepistol, bruk en skumrulle på dørene og en vinklet børste for å komme til de mindre stedene. Det anbefales ikke at du bruker en børste til alle overflater.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Smør sand overflaten av den primerte eik med et 220 grit sandpapir. Tørk av med en støvduk. Påfør et annet lag med primer og vent 24 timer før repainting.        
 4.  
 5.             3      Påfør et lag latexmaling til dører og skuffer med en sprøytepistol. Påfør malingen til skapet ender i huset med en liten skumrulle. La laget tørke i 24 timer, med mindre annet er angitt på fargenes etikett.        
 6.  
 7.             4      Påfør 1 til 3 flere lag latexmaling. Denne mengden avhenger av hvor godt fargen dekker din nåværende finish.        
 8.  
 9.             5      La det siste laget tørke og kurere i minst 5 dager. Noen venter i opptil 2 uker for å sikre at malingen har herdet seg godt og ikke stikker.  
    
  • Hvis du planlegger å male innsiden av dørene dine, vent 5 dager før du slår dem over og gjentar prosessen med priming og maling.       
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sett skuffene og dørene på nytt med originalen eller ny maskinvare.        
 12.  
 13.             7      Fjern forsiktig malerenes crepe fra kantene på skapene og andre overflater. Fjerne presenningene. Rengjør maling ruller og børster grundig.        
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             Les mer... (1)      
Hus populær:
Kjøp en pergola.

Fjern lommetørkle fra vasket klær.

Slik kobler du en 3 veis lyskontakt.

Bygg et tårnhillslott.

Trekk en firkantet vannmelon.

Monter en dusj.

Reparer en wobbly takvifte.

Monter plastvinduet.

Fyller oppvaskmaskinen riktig.

Fjern mørk slitasje fra sko.

Bli kvitt deodoranter.

Trekk bønnespirer i huset.

Klipp clematis.

Bli kvitt sofa gress.

Utrydde termitter.

Seil en skorstein.

Stopp en maur invasjon.

Vask klærne riktig.

Plante wheatgrass selv.

Sikker bruk av spa.

Fjern dårlige dufter fra et teppe.