Home \ hus
 

Seal vaskene og badene med silikon.

 

Lær hvordan du forsegler en vask eller en kar med silikon eller kitt. Tetningsprosessen med silikon hindrer vannet i å trenge inn i leddene i vasken, badekar eller dusj.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forberedelser. Fjern eventuell gammel silikon fra arbeidsområdet. 
    
  • Dette kan gjøres med en papirkniv.       
  •  
  • Eventuelle forurensninger som olje og fett kan hindre at silikonet blir bundet. Rengjør stedet grundig med alkohol.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lad opp silikonpistolen. Ved hjelp av en kniv, klipp hullet 45 grader, og hold hullet ganske lite. Dette vil tillate deg å bedre kontrollere mengden silikon som kommer ut. Åpningen skal ikke være så stor at det ikke kan dannes perler, og det bør ikke være så lite at kittrøret er under for mye press. 
    
  • Bryt opp silikonforseglingen. De fleste rør har en tynn tetning for å forhindre at kittet lekker. Mange silikonpistoler har et verktøy installert for å gjøre dette. Men hvis din ikke, vil en lang spiker eller noe lignende fungere.       
  •  
  • Fyll røret med silikon.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Test forseglingen. Forsegling med silikon kan være vanskelig. Hold putten pistolen over bin og trekk avtrekkeren for å klemme ut putten. Kittet skal strømme ut, men ikke sprut eller dryppe. Slip avtrekkeren for å frigjøre lett trykk fra innsiden av røret. Kanskje du bør øve på et teststed først, hvis du aldri har gjort det før. Ta hjørnet av en pappkasse. Dette vil gi deg en følelse for pistolen og hastigheten på silikonstrømmen. 
    
  • Åpningen skal være litt over overflaten og nesten berøre den. Når du trekker avtrekkeren, ser du kittfloden. Med en jevn bevegelse, før du putterpistolen langs skjøten, gjør du en jevn perle. Før det slutter å strømme, slipp avtrekkeren raskt og begynn å trykke igjen mens du fortsetter langs åsen langs hele fugen. Fortsett til hjørnet.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Start forsegling av ønsket sted. For best resultat, hold pistolen i en 45 graders vinkel. Du bør installere putten jevnt og stabilt. Pass på at du ikke bruker for mye som det kan være vanskelig å fjerne hva som er for mye. Når du når slutten av ønsket posisjon du vil forsegle, slipp avtrekkeren og trekk den raskt for å unngå tråder.       
 8.  
 9.             5      Mal forseglingen. Skimming er prosessen med fingeren for å skape en sømløs, ren forbindelse mellom vasken og silikonforseglingen. Trekk fingeren forsiktig langs silikonet for å smøre forseglingen. Du bør kanskje bruke latexhansker. Skal deretter av eventuell resterende silikon fra fingeren og la den tørke. Når du setter kittet, start i hjørnet og gå halvveis eller tre fjerdedeler over det. Start deretter i motsatt hjørne og la det komme sammen i midten. Hvis senteret er flatt, plukk opp verktøyet du skal skrape for å unngå støt.                 
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Orkideer avler.

Bekjem sengen bugs.

Bytt dørlåser.

Bli kvitt papirmider.

Tegn gresskar fra frø.

Legg glassfliser.

Rengjør skinnstol.

Fjern tørket blod flekker fra sofaen.

Bruk spraymaling på plastartikler.

Vask hvite klær.

Fjern permanent markør fra en tavle.

Fjern pin flekker fra klær.

Tre pæretrær fra frø.

Trekk en ingefær plante.

Skyll vannvarmeren.

Hvordan grønne tomater blir røde.

Ta vare på planter.

Frost glasset.

Fjern katturin.

Reparer et kjøkkenavfallshacker.

Rengjør laminatgulv.