Home \ hus
 

Vær en god husmor eller en god husmor.

 

Om du nettopp er blitt en husmor eller bare trenger noen ideer om hvordan du blir en enda bedre husmor, inneholder denne opplæringen et vell av ideer om hvordan du blir den perfekte husmor.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Hold husholdningen  ,

    
   
 1.            1      Klar (sunn) måltider også. Pass på at du lagrer deg godt og balansert. Dette vil gi et viktig bidrag til helsen til familien din. Og du vil også ha nytte da sunne måltider gir deg den styrken du trenger for å klare de daglige utfordringene. Hvis du ikke kan lage mat, lær det!  
    
  • Planlegg på forhånd og ha maten klar på bordet når mannen din kommer hjem fra jobb. Kjærlighet går faktisk gjennom magen, så du bør avstå fra mikrobølger. Kjøp en fin kokebok og kom deg ned til jobb.
  •  
  • Når maten er klar på bordet, så snart mannen din kommer hjem, viser du ham også at du tenkte på ham og hans behov i løpet av dagen. Et godt måltid kan være et uttrykk for din kjærlighet og en varm velkomst til partneren din så snart han låser opp døren.
  •  
  • Unngå å ha usunn mat i huset. Frukt og nøtter er sunne snacks.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold huset så rent som mulig. Gjør ditt beste for å gjøre hjemmet til et rent og innbydende sted. Dette bidrar også til at med alle familiemedlemmene synker stressnivået og går mye bedre. I tillegg unngår du den evige forespørselen etter feilplasserte nøkler og motbydelig lukt av skitne retter.        
 4.  
 5.             3      Vask vasken. Vaske klær er noen ganger stressende og krever mye tid. Men hvis du lar det skitne vasken ligge rundt, begynner det å stinke. Du unngår også irritasjon i familien din hvis du holder vasken av alle familiemedlemmer ren. Med smart daglig planlegging kan du gjøre vasken nesten forresten. I tillegg bør du bruke barna dine til å hjelpe deg.        
 6.  
 7.             4      Lag en daglig tidsplan. Du er som kaptein til et selskap. Du har oppgaven at alt harmonerer godt med hverandre. Derfor er det viktig at du oppretter daglige planer. Så du kan lage hver dag heller og mindre verbungst mindre tid.        
 8.  
 9.             5      Stå opp tidlig og gå på jobb. Lang søvn gjør deg enda mer sliten uansett. Gå ut av sengen. Pass på at alle vasker og gjør seg klar for dagen. Smør frokostsmørbrødene og sørg for at ingen glemmer noe.        
 10.  
 11.             6      Lag et sunt livsmiljø. Alle i familien din skal komme hjem og finne et sunt, oppløftende sted der. Gjør ditt beste for å møte alle dine familiebehov (inkludert din egen). Gjør ditt hjem det beste hjemmet i verden!                  
 12.  
             

  Del 2      Arbeide med et godt partnerskap  ,

    
   
 1.             1      Diskuter dine forventninger. Ta deg tid til å snakke med partneren din og diskutere dine (realistiske) forventninger og hvordan du kan oppfylle dem begge. Du kan ikke anta at dine forventninger sammenfaller. Ellers vil du snart finne ut i tvisten om at du har svært forskjellige forventninger til forholdet ditt. Sett deg ned og snakk med hverandre.  
    
  • Definisjonen av en god husmor avhenger veldig mye av hvor du bor. Det er veldig store kulturelle forskjeller.
  •  
  • Hva slags ting forventer han av deg? Hvilke oppgaver tar han på i husstanden? Hvis du hovedsakelig er ansvarlig for å holde huset i orden, skal han i det minste være ansvarlig for å holde sine egne ting i orden: kaster sin skitne vasketøy i hammeren, setter sine retter i oppvaskmaskinen etc.
  •  
  • Også, hvis du må passe på små barn, blir du overrasket over hvor vanskelig det er å kaste huset forresten. Din mann må støtte deg i denne tiden mye mer kraftig når du lagrer og rengjør.
  •  
  • Hvis du nettopp har hatt en baby og har det vanskelig å håndtere ditt nye liv, spør venner og familie om hjelp. Graviditet, fødsel og amming er svært strømrelaterte hendelser i livet ditt. Du har alle rettigheter i verden for å få så mye støtte som mulig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se opp for et pent utseende. Det er altfor lett å sette noen verdi på utseendet ditt etter bryllupet. Det er like viktig etter bryllupet som før, og bidrar til å konsolidere partnerskapet på lang sikt.  
    
  • Ta litt tid hver dag for å kle seg og ha på deg klær som du liker.
  •  
  • Hvis mannen din ofte forteller deg hvilket plagg eller smykker han liker, ta dette som en mulighet til å bruke brikkene oftere.
  •  
  • God pleie og hygiene er avgjørende. Pass på at du alltid er ren og velpleid, ha en fin frisyre og rene negler og negler. Barber armpits og ben.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behandle ham som en voksen. Selv om du kjører husstanden, er mannen din en uavhengig voksen og bør få lov til å bestemme hvilke hobbyer han forfølger, hva han spiser og hva klær han har på seg. Han må kunne være i kontroll, selv om det er vanskelig for deg å ta tilbake når han kommer hjem. Hver av dere trenger sin frihet.        
 6.  
 7.             4      Lytt til ham. En god kone lytter til mannen sin uten å forstyrre ham. Vis medfølelse og lær hvordan du har en rimelig samtale. Dette inkluderer å snakke mindre og lytte bedre og oppfordre samtalepartneren til å snakke mer om hans interesser. Så du utvikler verdifulle egenskaper, som ydmykhet, respekt, uselviskhet og generøsitet.  
    
  • Så du setter et godt eksempel, og mannen din vil lytte til deg mer og bedre.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Unngå stridigheter, men ikke spis alt inni deg. Prøv å skape en balanse. Din mann er ikke en tyrann. Hvis du ikke liker noe, snakk med ham om det. Snakk en etter en og hør nøye. Over tid vil du kunne jevne ut uenigheter. Vis hverandre respekt.  
    
  • Det er ganske normalt å argumentere i et ekteskap. Ikke bekymre deg hvis det skjer med deg. Du er forskjellige personligheter, fordi det kommer fra tid til annen til uenigheter. Men det avhenger av hvordan du håndterer det og om du løser det som voksne. Så er alt greit.
  •  
         
 10.  
 11.             6      kjærlighet mannen din for det han er. Ikke fortsett å kritisere eller gnage ham. Uansett hva ditt ideelle bilde av en mann ser ut, alle er forskjellige og regulerer ting annerledes. Vennligst respekter det. Og før du begynner å prøve å forbedre andre, må du forbedre deg selv først. Hvis det er noe som virkelig plager deg, si det på en sensitiv, kjærlig, moden måte. Sjansene dine er gode at han så ser noe av tingene og forklarer andre. Det øker også tilliten mellom deg og sparer deg for unødvendige konflikter.  
    
  • Hvis du virkelig trenger å ta opp ting du ikke liker, kan du prøve sandwich-metoden. Gjør ham mange komplimenter og fortell ham en rekke vakre ting før og etter at du har adressert hva du ikke liker.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Den andre milen går  ,

    
   
 1.             1      Forbedre evner i sengen. Et sunt seksuell forhold er avgjørende for et langsiktig forhold. Dette betyr ikke at du må ha sex hele tiden, men at begge sider er fornøyd med frekvensen og kvaliteten. Snakk om dine forventninger og lær med og fra hverandre.        
 2.  
 3.             2      Ta vare på din manns behov. Alle trenger plass og nå og da bare tid for seg selv. Mens du er alene om dagen (når barna sover eller på skolen), har mannen din ikke den tiden og trenger hvile når han kommer hjem for å komme seg fra sin travle arbeidsdag. Gi ham denne friheten, men vær forberedt hvis han trenger deg.  
    
  • Hils ham med et stort smil og gi ham muligheten til å slappe av. Ta med ham noe deilig å spise eller drikke og la ham slå seg ned først.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk barna. Tenk på meningsfylte, pedagogiske og morsomme tidsfordriv for barna og hele familien. Besøk museer, gå fotturer, etc. Informer deg på forhånd, slik at du kan undervise dine aktiviteter i løpet av dine aktiviteter.        
 6.  
 7.             4      Vær en god vertinne. Vert fest fra tid til annen hjemme og vis hva en flott husmor og vertinne du er. Forbered deilig mat, pynt hjemmet ditt og tenk på underholdende festspill. På den måten styrker du vennskap og gjør alle glade.        
 8.  
 9.             5      Lag den perfekte atmosfæren. Forsøk å dekorere hjemmet ditt slik du ser det i møblert magasiner. På denne måten oppretter du et hjem som du og din mann kan være stolte av. Det gir også barna dine et lykkelig, oppløftende miljø.        
 10.  
 11.             6      Gjør din mann til å forfølge hobbyer. Hjelp ham med å finne noe som passer eller planlegger ting for ham: bowling med venner, spiller fotball i parken... På den måten kan han slappe av. Og en avslappet mann fører til en avslappet kone. Snakk med hverandre, hva han vil og hvordan du kan gjøre det. Din mann bør lære at livet ikke bare handler om arbeid.        
 12.  
             

  Del 4      Ta vare på deg selv  ,

    
   
 1.             1      La huset gå regelmessig. Det er lett å finne deg så travelt i huset at du ikke skjønner hvor lenge du har vært utenfor huset. Det beste du må gjøre er å lete etter vanlige aktiviteter utenfor dine egne fire vegger. Du bør forlate huset minst en gang om dagen, om bare å låne en ny bok i biblioteket eller en tur rundt blokken.        
 2.  
 3.             2      Finn venner. Noen husmødre er så opptatt med sine barn og husstanden at de ikke engang tenker på eller snakker med sine venner lenger. Du kan ikke skape et boligmiljø der mannen din er din eneste venn. Med tiden vil du tygge øret ditt! Tilbring tid med dine egne venner (minst en gang i uken). Alle vil dra nytte av dette.        
 4.  
 5.             3      Finn en hobby. Du trenger også aktiviteter du liker. Finn noe som bare er for deg og lar deg frigjøre produktiviteten eller kreativiteten din. Det burde også ha ingenting å gjøre med huset ditt. Dette vil gi deg din følelsesmessige balanse.        
 6.  
 7.             4      Tenk på en trening. Bare fordi du ikke trenger en grad som husmor, betyr det ikke at du ikke kan fortsette å utdanne. Læring er morsomt, øker produktiviteten og gir deg selvtillit. Du trenger ikke engang å gå til en skikkelig skole for det. Les mange bøker (gå til biblioteket!) Eller ta et online kurs.        
 8.  
 9.             5      Tenk på om du vil jobbe på siden. Det er mange måter å tjene litt ekstra penger underveis. Så du kan også gjøre ditt bidrag til husstandsinntektene. I tillegg øker du selvtillit. Du kan jobbe som en barnepike eller ta vare på hundene i nabolaget. Ofte ser folk etter dataregistrering, eller du starter en frilansjobb. Det er så mange muligheter!        
 10.  
 11.             6      Ta tak i familien din. Fra tid til annen bør du få lov til å flykte. Da skal familien ta vare på alt (inkludert deg!). Ofte føler familier seg et behov uansett, men du kan også planlegge vanskelige dager, for eksempel en fast dag i måneden når familiemedlemmene gjør alt ditt arbeid. Det er slik de setter pris på arbeidet ditt mer.        
 12.  
            

Tips .

    
   
 •   Ikke sladder. Gossiping er virkelig en dårlig vane. Hvis mannen din finner ut at du sladder bak en andres ryggen, vil han lure på om du også sladder om ham. Behandle andre som du ønsker å bli behandlet.
 •  
 • Se opp for små ting. Husk alltid fødselsdager, jubileer osv. Hvis du finner et lite hull i genser, gjør det bedre. Fjern de svette kantene fra kragen, etc. Han vil legge merke til disse små tingene og lede henne til et godt ekteskap.
 •  
 • Hvis du er deprimert eller føler deg dårlig, la mannen din vite det. Du er også et menneske og et ekteskap virker bare hvis både respekt og støtte hverandre.
 •  
 • Ta vare på et fredelig hjem. Lær barna dine for å løse deres uenigheter uten strid og støy. Støy og lyd fører bare til stress og enda mer støy og støy. Lær hvordan du slapper av og hvordan du kan hjelpe barna til å slappe av etter en kamp. Støy kan ikke alltid unngås, men svært godt redusert.
 •  
 • Tren regelmessig. Dette styrker både kropp og sinn. Hvis du har råd til det, kan du finne et treningsstudio (ett med gratis barnepass) og trene det regelmessig. Hvis dette ikke er mulig, få de riktige videoene. I tillegg gjøres mye godt hvis du regelmessig kjører hunden eller går en tur.
 •  
 • Uansett hva du gjør, behold din selvtillit. Ikke la mannen din bøye deg slik at du ikke engang kjenner igjen deg selv. Tross alt ble han forelsket i deg som du er.
 •  
 • Noen menn eksploderer bokstavelig talt i tvister. De fleste av dem har ikke lært ellers, og det tar lang tid å bli kvitt dårlige vaner. Hvis mannen din er en av dem, prøv å bli rolig under et problem og vent til han er ferdig. Deretter forklare deg rolig og kjærlig ditt synspunkt og la ham få vite at du forventer at han behandler deg så respektfullt som du behandler ham. Vis ham din kjærlighet, og over tid vil han kunne avverge denne dårlige vanen.
 •  
 • Hvis du har problemer hjemme, er det greit å diskutere dem med en nær fortrolige. Det er imidlertid ikke noe å fortelle alle om det.
 •  
 • Hvis mannen din gir deg en gave, bruk den og vis din takknemlighet. Hvis det er noe du ikke kan gjøre noe med, vis det uansett takknemlighet og la det være kjærlig at det ikke oppfyller din smak.
 •  
 • Lær førstehjelpsforanstaltninger. Spesielt med små barn, er det svært viktig at du vet hvordan du skal hjelpe dem i en nødsituasjon.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • En god kone er ikke en dørmatte, men fortjener respekt og respekt for alle familiemedlemmer. Vold og misbruk er like liten del av nedsettende bemerkninger eller psykologisk terror. Sørg for å søke hjelp når noe som dette skjer i familien din.
 •  
        
Hus populær:
Mal en utvendig dør.

Fjern permanent markør fra fliser.

Hvordan plante hvitløk.

Fargebukser.

Installer et sprinklersystem.

Reparasjon av vinylisolering av svømmebassenget.

Fjern voks fra stoff og teppe.

Kalibrere og sett inn en PH meter.

Vok en kappe på en skorstein.

Bytt toaletthåndtak.

Trekk bambus.

Seal dusj.

Installere en dør.

Beskjæring av et pære tre.

Fusjon av klær for en tur.

Reparer et parkeringslys.

Kast brennt brensel og ask sikkert bort.

Fjern voks fra stoff og teppe.

Rett et eksisterende hus.

La et rom lukte friskt.

Gjør bassenget trygt for barn og kjæledyr.