Home \ hus
 

Bli kvitt moth sign lice.

 

Moth sign lice (også kalt Moth Lice eller Order Himiptera, mer enn 1500 arter) er insekter som ser ut som små hvite møll. Vanligvis flokker de i store mengder på undersiden av blader. Moth lice skade planter direkte gjennom deres diett og sykdom overføring. De er vanskelige å kontrollere, og deres eliminering kan kreve bruk av flere alternerende behandlinger i løpet av en uke.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered planter for behandling  ,

    

Fjern så mange av de alvorlig skadede bladene og grenene som mulig. Klipp en ficus så kort som mulig. Kast de berørte bladene inn i en pose og lukk den ordentlig og / eller brenn den for å forhindre spredning av moth sign lice.

            

    2      Velg en behandlingsmetode  ,

    

Bestem om du vil bruke kjemikalier, en naturlig metode eller en kombinasjon av dem. Hver metode har sine fordeler og ulemper.

  Kjemisk behandling  

Bruk insektmidler. Siden moth peepers kan utvikle motstand mot plantevernmidler, bør ulike insektmidler brukes vekselvis.

 
   
 1.   1     
    
  • Wikipedia-siden på moth sign lice nevner listen over kjemikalier som kan fungere.
  •  
         
 2.  
 

Følg produsentens instruksjoner. Gjentatt påføring er nødvendig da egg og larver er tolerante for de fleste insektmidler.

  Naturlig behandling  

Husk at moth sign lice utvikler seg i 4 faser: fra egg til nymfer til larver og til slutt til voksen lus. Metoden som brukes, vil ikke drepe alle stadier. Så hvis metoden er rettet mot det modne luset, er det nødvendig å gjenta det igjen til alle eggene har modnet. I tillegg er det behov for hyppig bruk for å sikre at de nyutviklede vokselusene ikke legger nye egg. Kontroller levetiden og stadiene av moth skjoldet for den beste bruksperioden, som de forskjellige artene, for eksempel B. Tobaksmøller og torskelus har en annen levetid. Bruk såpevann. Denne metoden kan også støtte suksessen til andre metoder og redusere omfanget av lusepopulasjonen som skal elimineres:

 
   
 1.   1     
    
  • Spray plantene dine med såpeoppløsning, spesielt undersiden av bladene der insekter lever.
  •  
  • Hvis løsningen som brukes er svært konsentrert, prøv å bruke den på slutten av dagen for å unngå å brenne bladene.
  •  
  • Denne metoden dreper bare de voksne insekter. Gjenta hver 3. eller 4. dag for å fjerne de nye skala insekter som utvikler seg fra larver.
  •  
  • Gjør dette i flere uker, avhengig av typen av skala.
  •  
         
 2.  
 

Bruk gul lim:

 
   
 1.   1     
    
  • Heng en gul boks eller et stykke gul tre med et klebrig stoff på toppen. Tilsynelatende er moth sign lice tiltrukket av den gule fargen og kan deretter ikke kvitte seg med limet. Disse klebrige feller kan kjøpes i hagebutikken. For hjemmelaget kan du bruke forskjellige stoffer, lim og motorolje er to av de anbefalte stoffene.
  •  
  • Fjern feller når du bruker en spray eller ved hjelp av naturlige rovdyr.
  •  
         
 2.  
 

Planteblomster. The Marigold (Marigold in Pot eller Calendula) er en tilhørende plante som selger moth sign lice. Bruk naturlige fiender. Den rette rovdyren avhenger av typen av skala. Disse rovdyrene inkluderer lacewings, ladybirds, bugs, flower bugs, wasps og sickle bugs. Bruk en naturlig treolje som en spray, f.eks. B. Ta olje. Fordel hauger av regnorme på bunnen av planten.

             

    3      Gjenta applikasjoner  ,

    
   
 1.   1      Vær forberedt på flere applikasjoner. Flere metoder kan være nødvendig for å kontrollere, fordi det som dræper eller selger det voksne insektet, er noe annet enn det som dreper larver.     
 2.  
             

Advarsler .

             
Hus populær:
Fjern tett avløp.

Harvest mais.

Kilowatt timer.

Samle stikker fra eksisterende anlegg.

Eliminer brune flekker med hjemmemedisiner.

Mør opp gulvet med en fuktig klut.

Gjenkjenne gran.

Rengjør et utendørs badestamp.

Grind en sikksag saks.

Rooted stikkene av krysantemum.

Monter trillepersienner.

Rengjør kontaktlinser.

Fjern et rustfritt stål klistremerke.

Rengjør skinnsko.

Fri betong fra maling.

Grow ginseng.

Fjern muggflekker fra tregulv.

Høste pekannøtter.

Klipp benkeplaten.

Mål teppe på trapper.

Plante basilikum inne.