Home \ hus
 

Velg riktig madrass.

 

Å velge riktig madrass kan være ganske forvirrende. Det er så mange forskjellige typer, former og materialer fra et stort antall produsenter; valget er ikke lett. Men for din helse og generelle tilstand er det ekstremt viktig at du velger en madrass som passer deg best. En dårlig rygg kan ha en negativ effekt på hele kroppen din. Ikke nok søvn kan føre til kroniske helseproblemer, samt forårsake ekstra og unødvendig stress.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Prøv forskjellige madrasser i sengetøy. Få en følelse for de forskjellige madrassene ved å prøve ut madrasser av forskjellige høyder og grader av hardhet. Hvis en madrass ikke føler seg komfortabel i sengetøy, vil det sannsynligvis ikke føles bedre om natten.        
 2.  
 3.   2      Mål høyden din og din partner. For de fleste par er en dobbeltseng 180 cm bred og 190 cm lang tilstrekkelig. Det er imidlertid mange flere størrelser, slik. B. bredere enkeltsenger med en bredde på 120/140/160 cm og en lengde på 190 cm opp til 220 cm; samt dobbeltsenger som kan være opptil 210 cm lange. La deg bli informert om bedriftsvirksomheten.     
 4.  
 5.   3     Husk at en høyere vårhastighet ikke nødvendigvis betyr en bedre madrass.     
 6.  
 7.   4      Tenk på skummadrasser. Mens noen design kan være overflødig, hvis du ikke har funnet en madrass ennå, vil det ikke skade å teste en skummadrass. Hvis du leter etter en madrass som passer godt til kroppen din så godt som mulig, kan du ty til modeller som er fylt med det såkalte minneskummet. I tillegg kan denne typen madrass lagre varmen veldig bra. Men hvis du er utsatt for tung svette, bør du ikke velge en slik modell.        
 8.  
 9.   5      Se etter merker, men vær ikke for partisk. Noen ganger er merkenavn bedre. Det betyr ikke at du ikke bør være oppmerksom på de ofte billigere private etikettene i butikkene. Et kjent navn betyr ikke kvalitet, selv om det ofte er nok grunn til å være kjent. Igjen er det best å prøve madrassene og finne ut hva som passer best for kroppen din.     
 10.  
 11.   6      Sett et budsjett før du går til butikken. En madrass kan være en kostbar affære! Gjennomsnittlig pris for en dobbeltseng med to gode madrasser, sengeramme og slattebase er omtrent 800 € - 1000 €.     
 12.  
 13.   7      Kjøp et vanntett madrassdeksel (eller en vanntett madrassbeskytter). Han kommer under montert ark. De fleste madrasser er garantert i 10 år, men de blir automatisk avbrutt når den minste flekken på madrassen er gitt. Spott kan være fra svette og olje fra kroppen din. Garantien for madrassen din kan også bety at madrassen må veksle hver 6. måned. Derfor: Spør selgeren fra hvem du kjøper madrassen, hvilke regler det gjelder for garantien.               
 14.  
             

Kilde og sitater .

       
   
 1. https://www.erfahrungen.de/magazin/der-matratzen-krieg  
 2.  
    

Original engelsk artikkel: Hvordan velge en madrass

        
Hus populær:
Rengjør en polstret mikrofiber sofa.

Grow poppy.

Mal metallet.

Installer en mantelpiece.

Brett servietter ut.

Plante et epletre.

Gjenkjenne giftig gift.

Design ditt eget hus.

Bestem om du har hardt vann.

Finn en vannlekkasje i huset.

Rengjør en brødrister.

Rengjør Nike Sneakers.

Vedlikehold viskose.

Få en dør åpen.

Bytt ut en gammel plen.

Opprettholde et bambusrom.

Ta opp teppet.

Rengjør leiligheten foran utløpet.

Gjør kompostte seg selv.

Rengjør dampstrykejern inne og ute.

Plant azalea.