Home \ hus
 

Monter plastvinduer.

 

Her er en rask og enkel veiledning for å installere plastvinduer.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Fjerne gamle vinduer  ,

    
   
 1.            1      Fjern forsiktig de indre trimene, figurene og / eller brytpunktene med en bred meisel og hente den opp for senere.        
 2.  
 3.             2      Fjern gamle ledninger og vekter (eller fjærskalaer) fra underrammen og fjern den forsiktig fra rammen.        
 4.  
 5.             3      Slip brytpunkter på toppen og sider for å tillate fjerning av topprammen. Vær forsiktig så du ikke ødelegger eksisterende bruddpunkter eller åpninger.        
 6.  
 7.             4      Hvis det eksisterende vinduet er utstyrt med aluminiumskinner, fjern sikkerhetsklipsene og fjern både rammen og skinnen.                  
 8.  
             

    2      Rengjør og klargjør åpningen  ,

    
   
 1.             1      For vinduer, takvinduer eller skyvevinduer, ta en vinkel for karmen. For alle sveisede vinduer, ta en vinkel nederst på vindusrammen.        
 2.  
 3.             2      Lukk og lås vinduene. Sett det nye vinduet i åpningen for å kontrollere dimensjonene. Ta vinduet ut av åpningen.        
 4.  
 5.             3      Fyll tomme hulrom med glassfiberisolasjon. Du kan ta taket av vekter (kutt vekten på enden) festet til isolasjonen for å trekke den gjennom hulen.        
 6.  
 7.             4      Påfør en generøs mengde tetningsmasse på innsiden og utsiden og langs toppen av åpningen.        
 8.  
 9.             5      Legg om nødvendig en forlengelse øverst i vinduet og tett toppflaten. Et lag med isolasjon mellom forlengelsen og rammen kan festes etter behov. Støttene på forlengelsen kan også enkelt trimmes med en kutter som skal justeres til forskjellige høyder.        
 10.  
             

    3      Installer nye vinduer  ,

    
   
 1.             1      Sett vinduet fra innsiden av veggen inn i åpningen (pass på at rammen fortsatt er låst). For mekaniske vinduer må du ikke kutte av det sorte tape før vinduet er installert i åpningen.        
 2.  
 3.             2      Kontroller vinduet for lodd og nivå. Sett inn klemmer når det er nødvendig. Det anbefales sterkt at klemmene settes inn i midten av rammen og midt på de øvre og nedre rammene. Monter også klemmer bak bolthullene for å forhindre at rammen blir forvrengt ved å skru boltene til.        
 4.  
 5.             3      Finn de forhåndsborede skruehullene på sidene av vindusrammen. For mekaniske og sveisede modeller er hullene på toppen og bunnen av rammen (store vinduer kan også ha forborede hull i toppen av rammen). For overdimensjonerte skyve- og takvinduer og vinduer, fjern de fabrikkinstallerte skruehettene ovenfra og fra sidene.        
 6.  
 7.             4      Fest vinduet til åpningen ved å skru skruene (følger med) gjennom skruehullene i rammens åpning. Bytt skruehettene.        
 8.  
 9.             5      Hvis du installerer en forlengelse øverst, løft den inntil den er flush med toppen av åpningen. Forbor hull og fest rammen med små skruer nederst på forlengelsen.        
 10.  
 11.             6      Om nødvendig, erstatt det indre bruddpunktet (form).        
 12.  
 13.             7      Monter isolasjon rundt hele vinduet mellom rammen og åpningen. Vær forsiktig, for mye isolasjon over og under kan føre til at vinduet bøyes.        
 14.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

              
Hus populær:
Vedlikehold skinnmøbler.

Hold en baby fra drukning.

Vask en ullfrakk.

Bestem prisen på brukte møbler.

Rengjør hvitt skinn.

Løsne et tett toalett uten sugekopp.

Fjern en blekkfarge fra skjortelommen.

Opprettholde et bambusrom.

Å dyrke en Sansevieria eller hestesko plante.

Vok kirsebærtomater.

Åpne en kombinasjonslås.

Monter en ny inntakssjakt i kjelleren.

Bytt kabler i husholdningsapparater.

Flytt til Hawaii.

Åpne dører med kredittkort.

Fjern lukt fra en gammel lærveske.

Tegn glede runder.

Lag en aloe leaf fra en aloe leaf.

Tegn gresskar fra frø.

Løs for lavt vanntrykk.

Få jordbærfrø.