Home \ hus
 

Dekorer et marokkansk soverom.

 

Hvis du liker den eksotiske og romantiske atmosfæren i arabiske netter, er soverommet ditt stedet å være.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Mal dine vegger i varme farger. I et marokkansk rom er dette et veldig viktig skritt; For å få den rike, eksotiske følelsen du vil ha, må du være modig og ta rike farger, røykfylte nyanser gir et innbydende rom). Marokko er et sentralt handelssentrum, krydder er en inspirasjon - tenk på safran gull eller varm kanelrød.       
 2.  
 3.             2      Paint ditt teppe. Det er verdt den ekstra innsatsen. I et rom i farger skiller et hvitt teppe seg ut som en svart sau. Du kan bruke samme farge du brukte til veggene, eller velg en farge av samme nyanse eller fargefamilie. (For eksempel hvis veggene dine er støvete oransje, kan taket ditt være støvete oransje rødt... du bør bare ha så mye kontrast til å formidle den dybdefølelsen.) Variety er fint, men vær forsiktig så du ikke velger et takfarge som så forskjellig som maling på veggene er - du kan legge til mye drama senere.        
 4.  
 5.             3      Mal av forklædning. Dette inkluderer lister, vindusrammer, takkledning, dører og alt annet du kan slette. Husk alltid at du ikke skal forlate noe hvitt. I Marokko antas de blå dørene å ha lykke til, men det burde ikke stoppe deg. For ditt forkledning, kan du velge en farge som vil kontrast med vegger og tak (dette vil være din aksentfarge), men prøv å velge farger med en lignende undertone. Hvis veggene og taket ditt er støvete og myke farger, bør panelet ikke ha en "ekte" farge. Hvis du ikke er sikker, be om hjelp når du kjøper maling.        
 6.  
 7.             4      Gjennomgå møbler. Siden Marokko er et kommersielt senter, kan du ha forskjellige stiler i soverommet ditt. Bortsett fra stykkene marokkanske eller mauriske, afrikanske eller asiatiske er også ganske gode. Se på hva du kan slette eller endre hvordan du tilpasser temaet ditt. Marokkansk dekorasjon inneholder mange mørke treetoner, så tenk på hva du slipper eller maler, og hva du allerede har. Generelt er det billigere å kjøpe en gammel enn å kjøpe en ny. Så bli kreativ. Ikke desto mindre er noen møbler ikke egnet, og ingen farger i verden kan forandre dette. Finn disse upassende brikkene og gi dem til en butikk.        
 8.  
 9.             5      Kjøp nye møbler. Når du har brukt de møbler du allerede har, er det på tide å handle. Hvis du er på jakt etter unike brikker, bruktbutikker, loppemarkeder og et clearingsalg er fantastiske kilder. Velg samme kreative tilnærming du pleide å se på dine egne møbler - når du kjøper brukte møbler, bør du alltid se potensialet. Du må kanskje forbedre det hvis du tar det hjem, så vær ikke redd. Mens du handler, se etter omhyggelig skåret treverk og dekorativt metall og ta det om mulig. Til slutt, ikke glem at "ektheten" er aldri like viktig som de tingene du elsker. Det handler om å uttrykke deg selv.        
 10.  
 11.             6      Søk tilbehør! Det er ingen regler for hva du skal sette på soverommet ditt, så her er bare noen få forslag til å skape den rette atmosfæren.  
    
  •   Tepper - Selv om rommet ditt allerede har teppe, kjøp små tepper og legg dem ut for å gjøre det plysj og luksuriøst.
  •  
  •   Gardiner - Søk etter mønstre i farger som du allerede har på rommet. Vær forsiktig med mønstrene, noen vil bare være upassende (blomster og prikker, for eksempel hvis du er usikker, bare velg en vertikalt stripet og konsentrere seg om luksuriøse stoffer.) Kjøp gardiner som til de treffer gulvet, selv om vinduene ikke gjør det.
  •  
  •   Lamper - Humørlamper er ekstremt viktige. Finn hengende lamper som er laget av glass eller perforert sink eller til og med laget av stoff eller papirlyktor.
  •  
  •   Stearinlys - det samme gjelder lampene. Gjør mange i rommet for en varm glød.
  •  
  •   Stoffer - Legg på stoffer der du kan. Heng et gardin over sengen din eller legg den over stolene dine - ha det gøy med det og bruk mye! Ta en rekke stoffer, fra tunge stoffer som lint til lett stoff, for en tett følelse fra forskjellige lag.
  •  
  •   Knick-knacks - selv om du aldri forlot hjembyen din, bør rommet ditt se ut som om du var i verden. Samle små, eksotiske stykker som minne deg om rare steder og sette dem opp tilfeldig.
  •  
  •   Puter - Kjøp så mange du kan og legg dem inn. Med tepper og puter, bør gulvet være så innbydende som en gigantisk sofa.
  •  
                   
 12.  
             

Tips .

             
Hus populær:
Resirkulere plast.

Reparer et parkeringslys.

Plante og pleie amaryllis.

Plant mallow.

Remodel stuen.

Påfør polyuretan.

Fjern limet fra vinduet.

Tre jordbærene i potten.

Innendørs sopp.

Få en sminke fra klær uten vask.

Fjern bakgrunnsbilde som allerede er malt over.

Olje en symaskin.

Få lukten av brent mat ut av huset.

Dekke et tak med presenning.

Fjern tørket blod flekker fra stoff.

Bruk en malingsrulle.

Voks korn.

Trekk et gummitre.

Mal nye terrakottapotter.

Koble fra et kjedeledd gjerde.

Plant og dyrk ranunculuses.