Home \ hus
 

Rengjør brostein.

 

Paving stones er et dekorativt designelement i landskapsarbeid og formidler stabilitet og eleganse. Beleggene vil uunngåelig miste sin glans over tid, om de ble brukt til en gangvei gjennom hagen din eller på en gårdsplass eller oppkjørselen. De vil bli offer for normal slitasje eller av og til bli stygge fra salt, smuss eller oljeflett. Lær hvordan du renser dem og sørg for at de alltid ser bra ut, selv når de ikke er nye.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bruk en hageslange med en sprøyte for å vaske flisene regelmessig. Regelmessig rengjøring gjør at brosteinene ser bra ut. Det vil også forhindre at smuss og smuss settes på steinene.       
 2.  
 3.             2      Fjern sterkt smuss med trykkvask. En høytrykksvasker kan være nok til å rengjøre fliser og unngå bruk av kjemiske vaskemidler eller rengjøringsmidler. Bruk varmt vann og en vifte dyse i stedet for en liten dyse som en direkte stråle kan skade overflaten, noe som kan føre til at mer smuss og smuss settes opp i steinen. Sveip flisene med en kost til å erstatte sand som har blitt fjernet av høytrykksvaskeren.        
 4.  
 5.             3      Teste rensemidler på et ubetydelig sted før bruk, da enkelte typer belegge kan bli skadet av visse kjemikalier. For å teste produktet, legg en liten mengde på en steinstein og la produktet fungere i noen minutter. Unngå produkter som kan falme eller forandre farge.        
 6.  
 7.             4      Påfør rengjøringsmiddelet for belegget ditt med en malingsrulle, børste eller kost. La rengjøringen virke i 4 eller 5 minutter.        
 8.  
 9.             5      Vask belegget med en stiv børste eller kost eller bruk en trykkvask. Skru ett område om gangen til alle paving stones har blitt renset.        
 10.  
 11.             6      Skyll grundsteinene grundig med en hageslange. La det tørke.                  
 12.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

        
Hus populær:
Kjøp en avfukter.

Plant et ferskt tre.

Fjern hårfargen fra en vegg.

Refurnish møbler.

Legg en steinterrasse.

Drep lopper med Dawn oppvaskmiddel.

Sjampo et teppe.

Hold soverommet ryddig.

For å hypnotisere en kylling.

Klipp glass.

Behandle treorm.

Bygg et vinhylle.

Få gratis byggematerialer.

Bruk bakgrunnsbilde til trepanel.

Plante et kirsebærblomstrende tre.

Glatt et teppe.

Bli kvitt myrer uten plantevernmidler.

Rengjør silke.

Vask klut bleier ved å koke.

Plukk ut blomstrede roseblader.

Mending en leirejord.