Home \ hus
 

Farge en skinnsofa.

 

En skinnsofa kan gi deg mye, inkludert kvalitet, komfort og stil. Uansett om du er i en formell stue eller i et tilfeldig familierom, gir en skinnsofa plass til å ligge, ligge og slappe av. Selv det beste læret fades eller misfarges over tid. Eller du kan finne en perfekt skinnsofa som er feil farge eller flekkete eller skitne i en billig butikk eller et garasje-loppemarked. Den beste måten å oppdatere skinnsofaen din uten å kjøpe en ny er å fargestille den. Farg en skinnsofa ved å rengjøre den med aceton og deretter påføre fargen du vil ha hele møbel over et stort område.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp en lærfarve i fargen din sofa burde ha. Du kan ofte finne lærfarger i et garveri, i en spesiell lærbutikk eller på internett. 
    
  • Bland farger hvis du ikke finner et fargestoff som har akkurat den fargen du leter etter. For eksempel, hvis du vil ha en mørk brun, men det brune fargestoffet synes å være for lett, bland litt svart fargestoff i det. Bruk hvitt fargestoff for å få en lysere farge.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta skinnsofaen til et godt ventilert arbeidsstasjon. En kjeller, en garasje eller en utendørs oppkjørselen gir et godt sted å jobbe.       
 4.  
 5.             3      Legg sofaen på presenning for å beskytte overflaten eller gulvet du jobber på.        
 6.  
 7.             4      Fjern støv eller smuss som er på læret ved å rense hele sofaen med såpe og vann. Ikke sov i sofaen. I stedet, gni lett med en klut som du dypper i såpevann og vri ut.       
 8.  
 9.             5      Påfør aceton i læret for å rengjøre det dypere og forberede det til farging. Dip en ren klut i acetonen og gni den på hele sofaen.       
 10.  
 11.             6      Sprøyt skinnesofaen med en vannflaske. Skinnet skal være vått slik at det absorberer fargestoffet bedre, men ikke drypper vått.       
 12.  
 13.             7      Påfør skinnfargen etter å ha sprøytet området med vann. Legg litt fargestoff på en ren klut og gni den på sofaen. Pass på at du bruker hansker for å beskytte hendene dine. 
    
  • Arbeid i små seksjoner samtidig. Dette gjør prosessen enklere og gjør læret mer konsekvent når du fargestoffer. Spray en seksjon og bruk deretter fargestoffet. Sprøyt neste avsnitt og bruk fargen og fortsett til hele sofaen er farget.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Bruk en tørr klut til å tømme overflødig fargestoff etter at du har farget alle deler av skinnsofaen.        
 16.  
 17.             9      La skinnsofaen tørke i ca 1 til 2 timer og påfør deretter et annet lag. Du bør bruke så mange lag som du trenger for å få den farge du vil ha. De fleste skinnsofaer trenger mellom 3 og 6 lag. 
    
  • La fargestoffet tørke mellom alle lagene.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Påfør en finish på læret når den siste fargestoffet har tørket. Du kan kjøpe disse hvor du får lærfargen. Du kan velge en skinnende eller matt finish. 
    
  • Sprøyt finishen på skinnsofaen og gni den med en fuktig, ren fille.
  •  
                   
 20.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Heng en hengekøye fra ENO.

Legg fliser på gulvet på et bad.

Fjern vannflett fra tre.

Lag en plen.

Design en stue.

Vok pepper i huset.

Senk jordens pH.

Slik skjerper du en lommekniv.

Fjern viskeren.

Slik holder du friske blomster lenger.

Kompostering.

Grow tomater i hydroponic kultur.

Børst bort fuglsmut.

Avle mynte.

Stryk en jakkesett.

Reparer sprekk i flyskjerm.

Forbered jorden for tomatplanter.

Rengjør børste.

Sorter vaskeri.

Monter en dusj.

Gjenkjenne et birdseye lønnetre.