Home \ hus
 

Fjern farge fra huden.

 

Enten du maler en vegg eller maler et bilde, vil det til enhver tid være uunngåelig det øyeblikket du får maling på huden din. Imidlertid er vanlige løsemidler for maling vanligvis meget giftige og bør ikke brukes på huden. Heldigvis finnes det også noen mindre uhøflige metoder med husholdningsingredienser som kan fjerne forskjellige farger fra huden.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Olje og rengjøringsalkohol ( enhver type farge )  ,

    
   
 1.            1      Skrub hendene med såpe og vann for å kvitte seg med de groveste fargene. Bare vask så mye du kan uten å forme huden din for mye. Ikke bekymre deg hvis alt ikke går bort akkurat nå - du gjør bare "forberedelse" uansett, så du trenger mindre olje senere. Begynn alltid med såpe og vann, fordi mange vann- og latexbaserte maling kan bli helt vasket av, så det er ikke nødvendig med sværere våpen.  
    
  • Jo før du kan ta vare på sprut, jo bedre. Når malingen har tørket, vil den ikke gå så lett ut.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Dekke det fargede området med et tynt lag mineralolje eller babyolje. Mineralolje er førstevalg fordi det løser olje-, vann- og latexbaserte maling. Bare nok av det på huden din for å dekke området i spørsmålet. Gni oljen lett inn i huden og la den virke i to til tre minutter.  
    
  • Du kan virkelig ta noen vegetabilsk olje her, for eksempel kokosnøttolje, linolje, olivenolje etc.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Arbeid oljen i huden i små sirkulære bevegelser. Gni babyoljen inn i de skittne områdene av huden med fingertuppene, og forsiktig forsiktig opp med sprut av maling med neglene dine. Hvis du gni oljen grundig med hendene, skal malingen avskilles relativt godt.        
 6.  
 7.                  4      Bruk bomullsballer dyppet i olje på vanskelige steder. Hvis du har en gammel vaskeklut, kan du ta det også. Vær imidlertid oppmerksom på at du aldri får det ren etter det. Du trenger bare noe som du kan gni huden din pent i små sirkulære bevegelser for å fjerne selv de mest stædige flekker.        
 8.  
 9.                  5      Prøv å gni alkohol eller neglelakkfjerner hvis du fremdeles sliter med farge. Damp bomullskulen i gnidningsalkohol og arbeid på alle områder hvor fargen ikke vil bli slått. I mange tilfeller fungerer det bra med neglelakkfjerner.  
    
  • Alkohol tørker opp huden hvis den blir for lang. Du bør da nødvendigvis bruke en fuktighetskrem, slik at huden ikke blir sprø eller sprukket.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Vask hendene med såpe og vann. Når du har fått alt malingrester, vask olje og lukt av alkohol med såpe og vann.  
    
  • Hvis malingen fortsatt ikke går, har du sannsynligvis jobbet med en ganske tung oljebasert maling. Da bør du bruke andre oljer og spesielle rengjøringsmidler for å få dem av.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Vegetabilske oljer fra kjøkkenet ( flere sta flekker )  ,

    
   
 1.                  1      Vask området med varmt vann og flytende såpe. Skum såpen godt og vask den av igjen. Dette fjerner en del av fargen på huden din, og oljen kan senere enkelt erstatte resterne.        
 2.  
 3.                  2      Bruk en kjøkkenolje eller eterisk olje for å fjerne fargen fra huden. Dekk det berørte området med oljen og la det virke en stund før du skrubber flekken med skrubbe. Du kan bruke en rekke oljer for denne metoden, omtrent alle vil fungere på samme måte. Du vil sikkert bruke noe du allerede har hjemme. Så prøv det for eksempel:  
    
  • Vegetabilsk olje
  •  
  • Kokosolje
  •  
  • Olivenolje
  •  
  • Eteriske oljer som lavendel eller rosmarin
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Gni huden med olje og vann til avskalling. Bruk en vaskeklut eller hendene til å massere oljen inn i huden. Deretter skyller du av og ser for å se om fargen er helt borte. Om nødvendig gjentar du hele prosessen.        
 6.  
 7.                  4      Bland en saltskrubbe for å kvitte seg med strenge farger på huden. For dette blander du salt og olje i like deler og påfører pastaen på huden. Enhver type olje er egnet for dette. Saltet skal være så grovt som mulig for å få den beste effekten.        
 8.  
 9.                  5      Terpentin skal brukes med forsiktighet og bare med stædige flekker. Hvis du fortsatt ikke kan få fargen, er terpentin alltid den ultimate løsningen. Sett litt terpentin på en trag eller en bomullsboll - ikke direkte på huden din - og tørk av malen. Bruk terpentin bare med god ventilasjon og bare veldig lite av det. Det er ikke svært giftig, men det er ikke helt sunt å inhale dampene.  
    
  • Vask området straks med såpe og vann.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Skyll med rent vann til rent. Du vil kanskje gå helt under dusjen for å bli kvitt den siste klissete resten.        
 12.  
             

    3      Naturlige vaskemidler og hjemmemedisiner  ,

    
   
 1.                  1      Bruk flytende håndsåpe og skum den godt. Legg en sjenerøs soapdukke på huden din og se hvor mye farge du får med den og med en vaskeklut. Vask av skummet og nyt huden din dersom skummet blir mørkere på grunn av fargen.        
 2.  
 3.                  2      Bland et naturlig løsningsmiddel for ekstra stædige farger som spraymaling. Du trenger omtrent en halv kopp kokosnøttolje (men noen annen vegetabilsk olje vil fungere og en halv kopp natron.) Bland de to ingrediensene godt og bruk en tannbørste til å skrubbe malingen av.        
 4.  
 5.                  3      Stædige oljebaserte maling er best gjort med majones. Mayo erstatter oljebasert maling på en veldig naturlig måte. Sett et lite dab på huden og gnid det. Vent to til tre minutter før du vasker av med vann, såpe og vaskeklut.        
 6.  
 7.                  4      Prøv Wick VapoRub som løsemiddel. Dette inneholder faktisk terpentinolje, men i mye mindre og mindre skadelige konsentrasjoner. Dekk fargene med et lag av krem ​​og la det virke i noen minutter. Skru deretter alt sammen med en vaskeklut, såpe og vann.        
 8.  
 9.                  5      Prøv en sukkerskrubbe. Fukt dine hender og skitne områder med omtrent en spiseskje vanlig hvitt sukker. Gni det inn i huden og skrubbe lakken gradvis til hendene dine er rene og myke.  
    
  • Med denne metoden kan du også fjerne huden fra andre, mindre forsiktige rettsmidler, for eksempel hvis du tidligere har prøvd Wick VapoRub.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Prøv spesialprodukter fra spesialforhandlere. Hvis du maler eller maler regelmessig, eller hvis du ofte flekker med maling av andre grunner, bør du investere i et spesialprodukt. Følgende merkevarer har håndrensende produkter på markedet som er relativt trygge for huden og fjerner maling ganske trygt:  
    
  • Caramba
  •  
  • LiquiMoly
  •  
  • Schork
  •  
  • APP
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (2)      
Hus populær:
Rengjør rustfritt stål bestikk.

Luke ugress.

Installer en mantelpiece.

En dør er innstilt.

Kultiverende Cymbidium Orchids.

Rengjør Teflon.

Sikker bruk av spa.

Bygg en skorstein.

Vok lavendel.

Tørk klær raskt.

Flytt tunge møbler.

Beregn veksthastigheten til planter.

Fest pentaket til skuret.

Grow gresskar.

Utforsk historien til ditt hjem.

Skjær bambusgardiner sidelengs.

Rengjør en dyson.

Grow oregano.

Trekk rungs.

Selg huset sitt selv.

Plant rabarber.